English

Hrdinové z D1: Všichni na místě se semkli a pomáhali, i když to bylo nebezpečné

Novinky.cz

U tragické nedělní nehody na D1 na Benešovsku, kde se převrátila cisterna s olejem a vzápětí do ní vrazilo několik aut, byli mezi prvními souhrou okolností tři záchranáři, kteří zrovna jeli z pražské konference o urgentní medicíně. Situace…

More from Novinky.cz

May 26

Nehoda zablokovala dálnici D1 u Brna, kolona má 13 kilometrů

Novinky.cz

Provoz na dálnici D1 na 204. kilometru u Brna ve směru na Ostravu komplikuje nehoda motorkáře a osobního vozu. Nehoda je zřejmě se zraněním. V pátečním odpoledním provozu rychle narůstá kolona. Je dlouhá už 13 kilometrů.

Dec 23

Dálnici D1 blokovala hromadná nehoda 40 aut

Novinky.cz

Čtyřicet aut včetně dvou nákladních bouralo podle hasičů v pátek odpoledne na dálnici D1 u Domašova. Policie na twitteru uvedla, že bouralo více než 30 aut. V místě byla hustá mlha a dálnice byla neprůjezdná do 17 hodin. Záchranáři…

Jul 14

Dálnici D1 zavřela hromadná nehoda

Novinky.cz

Dálnici D1 ve směru z Prahy do Brna uzavřela ve čtvrtek odpoledne na 170. kilometru nehoda pěti aut. Srazila se dodávka a čtyři osobní auta. Dva lidé jsou lehce zraněni.

Dec 17

Hromadná nehoda zastavila D1 na Brno

Novinky.cz

Provoz na dálnici D1 ve směru na Brno zastavila v pátek v podvečer nehoda sedmi aut. Ta se srazila na 146. kilometru a před místem se tvoří dlouhé kolony. V sedm hodin večer sahaly na 134. kilometr, dálnice se tou dobou už rozjížděla.

Nov 22

Hromadná nehoda zastavila provoz na dálnici D1 na Jihlavsku

Novinky.cz

Provoz dálnice D1 se v pondělí krátce před polednem zastavil na Vysočině na 124. kilometru. Důvodem je hromadná nehoda ve směru na Brno. Podle prvotních informací na místě havarovalo několik nákladních vozidel a rovněž osobní auto.

May 7

Dálnici D1 uzavřela hromadná nehoda

Novinky.cz

Dálnici D1 u Brna na 190. kilometru ve směru na Ostravu v úterý odpoledne uzavřela nehoda nákladního vozu, dvou dodávek a motocyklu. Jeden člověk utrpěl středně těžké zranění. Dálnice se znovu otevřela v 16:45.

Dec 15

Hromadná nehoda zavřela dálnici D1 v obou směrech

Novinky.cz

Na dálnici D1 se v sobotu v noci na 23. kilometru převrátila dodávka převážející několik aut. Do ní posléze narazilo několik osobních vozů. Dálnice byla po desáté hodině večer na několik hodin zcela uzavřena v obou směrech. Při nehodě…

Apr 23

Hromadná nehoda tří kamiónů uzavřela dálnici D1

Novinky.cz

Na dálnici D1 mezi Měřínem a Velkým Beranovem havarovala tři nákladní auta. Dálnice je ve směru na Prahu neprůjezdná. Nehoda se stala na 121. kilometru před půl desátou. Policie dopravu odklání na silnici č. II/602.

Apr 13

Hromadná nehoda uzavřela dálnici D1

www.novinky.cz

Nehoda pěti nákladních aut uzavřela v pátek dopoledne dálnici D1 na 178. kilometru ve směru na Brno. Jednoho řidiče vyprostili hasiči. Na místě pomáhá také vrtulník záchranné služby.

Mar 30

Hromadná nehoda uzavřela provoz na D1 ve směru na Brno, bouralo 15 aut

Novinky.cz

Dálnici D1 v pátek ráno na 35. kilometru ve směru do Brna uzavřela hromadná dopravní nehoda. Stala se v místě dopravního omezení. Po poledni se začala kolona pomalu rozjíždět.

Mar 29

Hromadná nehoda zastavila provoz na dálnici D1

Novinky.cz

Provoz na dálnici D1 na 158. kilometru ve směru na Brno mezi Lhotkou a Velkou Bíteší zastavila hromadná nehoda šesti osobních a jednoho nákladního auta. Na místě jsou zranění.

Sep 26

Na dálnici D1 byla kolona aut až 10 kilometrů kvůli nehodě u Brna

Novinky.cz

Dálnici D1 mezi 182. a 190. kilometrem směrem na Brno v úterý uzavřela nehoda nákladního a osobního auta. Vozidla bylo potřeba vyprostit, řekl mluvčí jihomoravských policistů Pavel Šváb.

Aug 30

Hromadná nehoda na dálnici D1, bouraly kamióny i autobus

Novinky.cz

Tři nákladní a jedno osobní auto a autobus bouraly ve středu odpoledne na 58. kilometru dálnice D1 mezi Kalnou a Souticemi. Jeden člověk se těžce zranil. Směr na Prahu je uzavřený.

May 26

Hromadná nehoda blokovala dálnici D1, kolona dosáhla deseti kilometrů

Novinky.cz

Dálnici D1 u Brna na 207. kilometru směrem na Ostravu uzavřela po 16:30 zhruba na hodinu hromadná nehoda šesti aut, lehce zranění jsou dva lidé. Na dálnici přistával vrtulník záchranářů.

Jan 14

Dálnici D1 ve směru na Brno blokovala hromadná nehoda deseti aut

Novinky.cz

Dálnice D1 na 127. kilometru směrem na Brno celé sobotní odpoledne stála. Nejvytíženější komunikaci Česka zablokovala hromadná nehoda deseti aut. Šlo o autobus, dvě dodávky, nákladní vůz a šest osobních aut. V autobuse bylo 27 lidí, ale…

Jul 25

Provoz na dálnici D1 zastavila hromadná nehoda

Novinky.cz

Provoz na dálnici D1 u Třemošnice na Benešovsku zastavila v pondělí odpoledne hromadná nehoda, při které se zranilo pět lidí. V zúžení došlo podle hasičů ke srážce dvou kamiónů, autobusu, dodávky a dvou osobních aut. Na místě přistál…

May 6

Hromadné nehody na dálnici D1 u Prahy i Brna, střetlo se celkem 12 aut

Novinky.cz

Hromadná nehoda pěti aut v pátek kolem 15:00 částečně zablokovala dálnici D1 u Prahy na 13. kilometru. Ve směru na Brno se vytvořila až čtyřkilometrová kolona. Srážka se obešla bez zranění. Uvedla to policejní mluvčí Markéta Johnová.…

Apr 22

Hromadná nehoda kamiónů a dodávek uzavřela dálnici D1

Novinky.cz

Hromadná nehoda tří kamiónů a dvou dodávek odpoledne zastavila provoz na 126. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. Na místě jsou podle krajské policejní mluvčí Dany Čírtkové dva zranění. Dálnici se podařilo plně zprůjezdnit po osmé…

Mar 17

Nehoda na Benešovsku uzavřela dálnici D1, jeden mrtvý

Novinky.cz

Nehoda dodávky a nákladního auta uzavřela ve čtvrtek ráno dálnici D1 na 59. kilometru ve směru na Prahu. Jeden člověk zemřel a další je těžce zraněn. Sdělili to mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek a středočeské záchranky Petra…

Jul 2

Dálnici D1 zavřela hromadná nehoda

Novinky.cz

Hromadná nehoda zavřela ve čtvrtek odpoledne na 162. kilometru dálnici D1 ve směru na Brno. Srazilo se tam pět aut. Dálnice byla uzavřena a vytvořila se kolona. Ještě v půl osmé večer měla kolona 12 kilometrů.