English

Peklo na D1. Třetina úseku Praha–Brno se změní ve staveniště

Novinky.cz

V sobotu se po zimě obnoví práce na modernizaci D1. Začne se na úseku u Mirošovic, informoval mluvčí ŘSD Jan Studecký. Později zahájí firmy práce na dalších šesti úsecích. A bude to peklo. Dohromady čeká řidiče zhruba 70 kilometrů zúžení.

More from Novinky.cz

Dec 23

Dálnici D1 u Humpolce blokují ve směru na Brno kamiony

Novinky.cz

Na dálnici D1 u Humpolce na Pelhřimovsku blokovaly ve směru na Brno dnes odpoledne provoz kamiony, které nemohly kvůli mokrému sněhu vyjet do kopce. Šlo o úsek mezi 81. a 83. kilometrem. Nákladní vozidla mají problémy v kopcích po celém…

Jul 22

Dálnice D1 je po nehodě před Brnem uzavřena

Silný provoz na dálnici D1 před Brnem v sobotu dopoledne zkomplikovalo několik menších nehod, nejzávažnější se odehrála na 189. kilometru, vyžádala si dvě zranění. Dálnice byla ve směru na Brno uzavřená.

May 26

Nehoda zablokovala dálnici D1 u Brna, kolona má 13 kilometrů

Novinky.cz

Provoz na dálnici D1 na 204. kilometru u Brna ve směru na Ostravu komplikuje nehoda motorkáře a osobního vozu. Nehoda je zřejmě se zraněním. V pátečním odpoledním provozu rychle narůstá kolona. Je dlouhá už 13 kilometrů.

May 18

Kolaps na D1 u Brna: Kolona má desítky kilometrů

Novinky.cz

Na dálnici D1 u Brna se ve čtvrtek dopoledne tvoří dlouhé popojíždějící kolony. Při cestě z Prahy se řidiči poprvé zastaví na úrovni odpočívky u Devíti křížů na 168. kilometru, přičemž pomalu jedoucí kolona je čeká prakticky až do Brna. Na…

Jan 21

Ledovka na vozovce a nehody. Na dálnici D1 na Benešovsku se tvořily kolony

Novinky.cz

Dálnici D1 uzavřela v noci ve směru na Prahu nehoda dvou nákladních vozidel na 51. kilometru, na dálnici byla zledovatělá vozovka. Zhruba tři hodiny bylo místo zcela neprůjezdné, kolem 05:15 byl obnoven provoz jedním jízdním pruhem.

Aug 15

Dálnice D1 byla na 114. kilometru na Brno hodinu neprůjezdná. Srazila se tam čtyři auta

Novinky.cz

Dálnice D1 byla na 114. kilometru ve směru na Brno od 14:00 asi hodinu neprůjezdná. Střetla se tam čtyři osobní auta. Při nehodě se podle policie lehce zranil jeden člověk, řekla krajská policejní mluvčí Stanislava Rázlová.

Oct 6

Petice volá po dostavbě deseti kilometrů dálnice D1

Petici upozorňující na zastavenou dostavbu D1 u Říkovic na Přerovsku iniciovalo Sdružení pro rozvoj dopravní infrastruktury na Moravě. Upozorňuje i na marné snahy dokončit rychlostní komunikaci z Pohořelic k hranicím s Rakouskem, kde je…

Feb 12

Po srážce dvou kamionů byla dálnice D1 na Brno uzavřená

Novinky.cz

Dálnice D1 z Prahy na Brno byla za Humpolcem neprůjezdná. Na 103. kilometru u sjezdu na Větrný Jeníkov havarovala ve středu před třetí ráno dvě nákladní vozidla. Kolem šesté ráno byl obnoven provoz jedním pruhem. Vyplývá to z informací…

Jul 26

Na dálnici D1 u Brna byla kvůli nehodě až desetikilometrová kolona

Novinky.cz

Až desetikilometrová kolona se vytvořila v pátek dopoledne na dálnici D1 u Brna. Na 195. kilometru ve směru na Ostravu bouralo nákladní a osobní auto. Nehoda si vyžádala jedno lehčí zranění. Před 11:00 byly následky nehody odstraněny a…

Mar 18

Na D1 hořel kamion, dálnice ve směru na Brno stála

Novinky.cz

Dálnice D1 byla v pondělí na 124. kilometru mezi Velkým Beranovem a Měřínem ve směru na Brno několik desítek minut neprůjezdná. Hasiči tam likvidovali požár nákladního automobilu.

Mar 15

Na D1 u Mirošovic budou bourat most, dálnici uzavřou

Novinky.cz / Ekonomika

Dálnice D1 mezi Mirošovicemi u Prahy a Šternovem na Benešovsku bude od sobotního večera do neděle ráno zavřená kvůli bourání šířkově nevyhovujícího mostu na 23. kilometru. Osobní auta pojedou objížďkou přes Benešov, nákladní přes Tábor,…

Dec 16

ŘSD zkontrolovalo opravovaný úsek dálnice D1 u Humpolce. Počet dělníků - nula

Novinky.cz

Zástupci Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) zkontrolovali úsek dálnice D1 u Humpolce, kde měla firma Geosan opravit vysypané kaverny pod levým jízdním pruhem. Na místě stavby se však nikdo nenacházel. ŘSD přitom už ve čtvrtek firmě zaslalo…

Oct 24

Dálnici D1 u Humpolce uzavřela nehoda kamiónu

Novinky.cz

Dálnice D1 ve směru na Brno byla ve středu ráno u Humpolce asi dvě hodiny uzavřena kvůli vyprošťování havarovaného kamiónu. Nehoda se stala na 100. kilometru, provoz byl přerušen v 5:40.

Sep 26

Na dálnici D1 byla kolona aut až 10 kilometrů kvůli nehodě u Brna

Novinky.cz

Dálnici D1 mezi 182. a 190. kilometrem směrem na Brno v úterý uzavřela nehoda nákladního a osobního auta. Vozidla bylo potřeba vyprostit, řekl mluvčí jihomoravských policistů Pavel Šváb.

Aug 16

Smrtelná nehoda dodávky a kamiónu zastavila u Humpolce dálnici D1 na Prahu

Novinky.cz

Vážná nehoda nákladního vozu a dodávky na 93,5 kilometru dálnice D1 zastavila provoz ve směru na Prahu. Na místě zasahují hasiči, policisté a záchranáři. Nehodu nepřežil řidič dodávky.

Apr 8

Na dálnici D1 se ve směru na Brno srazilo šest aut

Novinky.cz

Při dopravní nehodě na dálnici D1 na 141. kilometru směrem na Brno havarovalo v sobotu ránu šest vozidel. Srazily se čtyři nákladní a dvě osobní auta. Při nehodě byli dva lidé zraněni, uvedla mluvčí policie na Vysočině Jana Kroutilová.

Mar 19

Nehoda uzavřela dálnici D1 na 51. kilometru

Novinky.cz

Nehoda nákladního auta a dvou osobních vozů uzavřela v neděli večer na 51. kilometru dálnici D1 v obou směrech. Jeden člověk je zraněný, řekla středočeská policejní mluvčí Monika Schindlová.

Oct 13

Na dálnici D1 za Brnem se převrátil kamión převážející prasata

Novinky.cz

Na dálnici D1 za Brnem ve směru na Prahu se ve čtvrtek převrátil maďarský kamión s prasaty. Zvířata, která přežila, hasiči přeložili do nového kamiónu. Policisté dopravu z desetikilometrového úseku dálnice odkláněli několik hodin. Provoz…

Aug 18

Dálnici D1 blokovala nehoda 33 kilometrů za Prahou

Novinky.cz

Dálnici D1 na 33. kilometru ve směru na Brno poblíž exitu Ostředek uzavřela zhruba na hodinu v úterý odpoledne nehoda dvou nákladních a jednoho osobního auta. Nikdo nebyl zraněn, řekl mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.