English

Zeman na Primě: Omezení musí pokračovat, obětovat zdraví za ekonomiku je zhovadilost

Novinky.cz

Prezident Miloš Zeman se v nedělním pořadu Partie na televizi Prima vyslovil pro pokračování současných omezení v rámci boje proti šíření nákazy novým koronavirem. Podle něj by se neměly obětovat životy a zdraví lidí za ekonomický růst.

More from Novinky.cz

Jan 29

KOMENTÁŘ: Pět důvodů, proč se Andrej Babiš nestal prezidentem – Petr Šabata

Novinky.cz

Prezidentský kandidát Andrej Babiš opravdu dosáhl „famózního výsledku“, jak se sám pochlubil. Jak je možné, že to ale nakonec nestačilo na vítězství? A že šéf ANO odchází po druhém kole jako politik, který ve volbách drtivě prohrál?

Jan 28

Přeju vám svět bez Babiše. Zapomeňte na Babiše. Zkuste žít bez Babiše, řekl po porážce Babiš

Novinky.cz

Poražený kandidát na prezidenta Andrej Babiš na tiskové konferenci komentoval výsledky druhého kola volby, v němž neuspěl. Těsně před sečtením všech hlasů má 41,8 procenta. Tiskovou konferenci přenášely Novinky živě.

Jan 18

Petr Pavel, nebo Andrej Babiš? Srovnání kandidátů na prezidenta

www.novinky.cz

Novým prezidentem republiky bude Petr Pavel, nebo Andrej Babiš, kteří v prvním kole získali nejvíce hlasů. Druhé kolo prezidentské volby klepe na dveře a voliči se rozhodují, komu 27. a 28. ledna u uren vhodí svůj hlas. Novinky přinášejí…

Sep 16

Udělat nějakou blbost jako byl Krym, by pro otce byla sebevražda, řekl Andrej Babiš ml.

Novinky.cz

Andrej Babiš mladší v pátek dorazil svědčit v kauze padesátimilionové dotace pro Farmu Čapí hnízdo, v níž je jedním z obžalovaných jeho otec. K soudu dorazil s úsměvem a tvrdí, že dnešní den je pro něj osobní výhrou. Jeho otec Andrej Babiš…

Feb 12

Babiš zatím neřekl, zda bude kandidovat na prezidenta

Novinky.cz / Domácí

Ani po sobotním projevu předsedy hnutí ANO a bývalého premiéra Andreje Babiše na volebním celorepublikovém sněmu hnutí není jasno, zda se bude ucházet o prezidentskou funkci. Jeho možná kandidatura tak stále zůstává v rovině spekulací.

Oct 17

Babiš: Andreji, já ti dám dva pokusy, řekl mi prezident

Novinky.cz

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš ve svém nedělním pořadu Čau lidi uvedl, že mu prezident Miloš Zeman před týdnem slíbil dva pokusy na sestavení budoucí vlády. Podle svých slov je nevyužije, aby vláda opozičních koalic mohla být do Vánoc.

Oct 14

S prezidentem nemám žádný kontakt, řekl Babiš

Novinky.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) ve čtvrtek po očkování v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) řekl, že s prezidentem Milošem Zemanem, který je v nemocnici hospitalizován, nemá žádný kontakt.

Apr 26

Brífink Andreje Babiše po jednání s prezidentem

Novinky.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) v pondělí dorazil za prezidentem Milošem Zemanem na pravidelnou schůzku do Lán. Řeší spolu aktuální dění, jako je epidemie koronaviru či kauza výbuchů ve Vrběticích. Premiér by měl následně jednání okomentovat.

Jan 3

Tisková konference Andreje Babiše po obědě s Milošem Zemanem

Prezident Miloš Zeman a premiér Andrej Babiš (ANO) se v neděli sešli na zámku v Lánech na tradičním novoročním obědě. Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci proběhlo setkání bez účasti dalších osob. Čekáme na případné vyjádření…

Aug 7

CNN Prima News nebude vysílat zpravodajskou relaci Hlavní Zprávy

Televizní skupina Prima v příštích týdnech stáhne svou hlavní zpravodajskou relaci Hlavní zprávy ze CNN Prima News, dále ji bude vysílat už jen na stanici Prima.

Aug 3

CNN Prima News má podíl sledovanosti 0,37 procenta

Zpravodajská stanice CNN Prima News po čtvrt roce fungování zatím dosahuje průměrného podílu celodenní sledovanosti 0,37 procenta mezi diváky nad 15 let. Vyplývá to z měření ATO-Nielsen Admosphere. Stanice začala vysílat 3. května. Na…

Apr 23

Prima ohlásila spuštění CNN Prima News

Novinky.cz / Kultura

Prima ohlásila na virtuální tiskové konferenci spuštění multimediální zpravodajské platformy CNN Prima News 3. května v 18.55 hodin.

Oct 11

KOMENTÁŘ: Andrej Babiš prezidentem? Těžko – Jiří Pehe

Novinky.cz

Prezident Miloš Zeman prohlásil, že by podpořil jako svého nástupce Andreje Babiše. Ten se k nápadu postavil zdrženlivě, ale kandidaturu nevyloučil, což už vedlo mezi komentátory i na sociálních sítích k úvahám na téma Babišova případného…

Sep 16

BEZ KOMENTÁŘE: Příchod premiéra Andreje Babiše a prezidenta Miloše Zemana na jednání vlády

video.novinky.cz

Vláda bude v pondělí schvalovat návrh státního rozpočtu na příští rok se schodkem 40 miliard. K rozpočtu se přijel do Strakovy akademie vyjádřit také prezident Miloš Zeman.

Jun 28

Martin Ondráček bude řídit CNN Prima News

Novinky.cz / Kultura

Zpravodajský projekt CNN Prima News začne řídit Martin Ondráček. Stane se novým ředitelem zpravodajství a publicistiky skupiny televizí Prima.

Jun 22

Prezident mi vyjádřil podporu, řekl Babiš po jednání v Lánech

Novinky.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) v sobotu po jednání s prezidentem Milošem Zemanem v Lánech uvedl, že mu hlava státu vyjádřila podporu „v tomto složitém období”. Jednali prý rovněž o výměně ministra kultury a evropském summitu.

May 7

Primu před spuštěním CNN Prima News opouští šéfka zpravodajství Jitka Obzinová

Novinky.cz

Dlouholetá ředitelka zpravodajství a publicistiky Jitka Obzinová se po více než deseti letech rozhodla opustit skupinu Prima. Společnost začne nyní hledat jejího nástupce, který zastřeší i plánovaný zpravodajský projekt CNN Prima News. V…

Apr 2

Prima spustí zpravodajský kanál CNN Prima News

Televizní skupina Prima spustí v Česku během 12 měsíců nový zpravodajský kanál CNN Prima News. Kontinuální zpravodajství v českém jazyce bude nabízet na základě partnerství s firmou CNN International Commercial (CNNIC). Obsah bude vytvářet…

Apr 17

Fiala: Prezident mi řekl, že vládu má sestavovat jen a pouze Babiš

Novinky.cz

Hnutí ANO vyhrálo podle prezidenta s takovou převahou, že vládu by měl sestavovat jen jeho předseda Andrej Babiš. S tímto jasným vzkazem odcházel od prezidenta Miloše Zemana předseda ODS Petr Fiala. Na Hrad v úterý míří i šéf Pirátů Ivan…

Mar 16

Prezident se mnou nemá problém, řekl Babiš cestou z Hradu

Novinky.cz

Ministr financí Andrej Babiš (ANO) ve čtvrtek odpoledne navštívil na Hradě prezidenta Miloše Zemana. Politici spolu prý okrajově řešili současnou kauzu ohledně korunových dluhopisů. Zeman prý nemá s celou záležitostí žádný problém.