English

Zaměstnanec v nošovickém Hyundaii má koronavirus

Novinky.cz

Novým typem koronaviru způsobujícím nákazu covid-19 se nakazil zaměstnanec Hyundai Motor Manufacturing Czech v Nošovicích nedaleko Frýdku-Místku. Novinkám to potvrdil mluvčí podniku Pavel Barvík. Zaměstnanec byl naposledy v práci jedenáct…

More from Novinky.cz

Sep 2

Záchranářský vrtulník musel kvůli úrazům vzlétnout na Frýdecko-Místecku hned dvakrát

Dvakrát musel v Moravskoslezském kraji vzlétnout v sobotu záchranářský vrtulník k lidem, kteří utrpěli úraz. V obou případech letěl na Frýdecko-Místecko, v jednom přitom vzlétl ke dvouletému dítěti. Novinky o tom informoval mluvčí…

Aug 30

Na Frýdecko-Místecku explodovaly baterie pro fotovoltaiku

Novinky.cz

Škodu za bezmála milion korun zavinila v úterý exploze dvou baterií pro fotovoltaickou elektrárnu umístěných v rodinném domě ve Lhotce na Frýdecko-Místecku. Výbuch zranil jednoho z obyvatel domu a zároveň způsobil požár.

Jun 15

Plameny poškodily pilu na Frýdecko-Místecku

Minimálně půlmilionovou škodu způsobil ve čtvrtek odpoledne požár pily v Chlebovicích na Frýdecko-Místecku.

Nov 8

Dva muži na Frýdecko-Místecku se zranili při práci na domě. Spadli z výšky

Novinky.cz

Dva muži se zranili v úterý odpoledne v Žabni na Frýdecko-Místecku. Spadli z výšky asi tří metrů poté, co se pod nimi prolomila deska, na níž stáli.

Aug 8

V přehradě na Frýdecko-Místecku utonul senior

Novinky.cz

U tragické události o víkendu zasahovali záchranáři na přehradě Baška na Frýdecko-Místecku. Na vodní hladině byl nalezen 89letý muž bez známek života. Seniora se již nepodařilo oživit.

Jun 15

V přehradě na Frýdecko-Místecku utonul muž

Novinky.cz

Jedenašedesátiletý muž utonul v přehradě Žermanice na Frýdecko-Místecku. Z hloubi deseti metrů ho ve středu dopoledne vytáhli policejní potápěči.

Dec 23

Muže na Frýdecko-Místecku zavalil strom

Novinky.cz

Pod stromem zůstal ve středu odpoledne uvězněn čtyřiatřicetiletý muž na Frýdecko-Místecku. Padající kmen mu naštěstí poranil jen nohu.

Aug 29

Plameny zničily seník na Frýdecko-Místecku, škoda je dva miliony

Novinky.cz

Škodu za minimálně dva miliony korun způsobil sobotní požár seníku na Frýdecko-Místecku. S plameny bojovalo osm jednotek hasičů se deseti cisternami.

Aug 9

Na Frýdecko-Místecku hoří bývalá ubytovna

Novinky.cz

Desítky hasičů vyrazily v pondělí odpoledne k požáru bývalé ubytovny či penzionu na Frýdecko-Místecku. Hasiči museli kvůli rozsáhlému ohni vyhlásit druhý stupeň požárního poplachu. Škoda dosáhne zřejmě několika milionů korun.

May 8

Na Frýdecko-Místecku hořelo BMW

Novinky.cz

Bez zranění, ale se škodou za minimálně 200 tisíc korun skončil v sobotu ráno požár automobilu BMW na Frýdecko-Místecku. Auto začalo hořet před devátou hodinou Kunčičkách u Bašky, na likvidaci ohně vyrazili profesionální hasiči z Frýdku…

May 8

Na Frýdecko-Místecku hořely unimobuňky

Novinky.cz

Čtyři jednotky hasičů likvidovaly v pátek v podvečer požár objektu z unimobuněk ve Stříteži na Frýdecko-Místecku. Plameny způsobily škodu na 100 tisíc korun. O požáru se hasiči dozvěděli sedm minut po 20. hodině.

Mar 11

Jeden mrtvý a dva zranění zůstali po nehodě dvou aut na Frýdecko-Místecku

Novinky.cz

Jeden lidský život a dvě těžká zranění si vyžádala nehoda, ke které došlo ve čtvrtek dopoledne v Krmelíně na Frýdecko-Místecku.

Jul 19

Na Frýdecko-Místecku zničily plameny stodolu

Novinky.cz

Škodu za zhruba 100 tisíc korun způsobil sobotní požár hospodářské budovy ve Vyšních Lhotách na Frýdecko-Místecku. Plameny naštěstí nikoho nezranily.

May 25

Automobilka TPCA obnovila výrobu zastavenou kvůli koronaviru

Novinky.cz / Ekonomika

Kolínská automobilka Toyota Peugeot Citroën Automobile (TPCA) po více než dvouměsíční odstávce obnovila výrobu, kterou přerušila ve středu 18. března večer kvůli pandemii koronaviru. V pondělí vyrobí asi 300 aut, plná výrobní kapacita je…

May 16

Na Frýdecko-Místecku se srazil vlak se škodovkou

Novinky.cz

Dva zraněné, devětatřicetiletou řidičku Škody Kodiaq a vlakvedoucí, si vyžádl v sobotu po poledni střet osobního vlaku s autem na přejezdu v Horních Tošanovicích na Frýdecko-Místecku.

Apr 14

Automobilka Hyundai v Nošovicích jako první obnovuje výrobu

Novinky.cz / Ekonomika

Automobilka Hyundai v Nošovicích na Frýdecko-Místecku v úterý po třítýdenní odstávce zapříčiněné pandemií nového typu koronaviru jako první velký podnik v Česku obnovila výrobu. Oznámil to její mluvčí Pavel Barvík. Zpočátku se v továrně i…

Apr 6

Automobilka Hyundai kvůli koronaviru pozměnila logo

Korejský Hyundai se řadí mezi několik výrobců aut, kteří v dobách pandemie pozměnili své logo. Dvě postavy tvořící velké písmeno H si již nepodávají ruce, ale dotýkají se jen loktem.

Nov 28

Vlak na Frýdecko-Místecku smetl na kolejích dva muže, na místě zemřeli

Novinky.cz

Dva muže srazil v pondělí večer vlak v Třinci na Frýdecko-Místecku, oba byli na místě mrtví. Policie zatím nezná jejich totožnost, případ vyšetřuje.

Jun 23

V jímce bioplynové stanice na Frýdecko-Místecku byli dva mrtví muži

Novinky.cz

Dva mrtví muži byli nalezeni ve čtvrtek odpoledne v jímce v areálu bioplynové stanice v Bašce na Frýdecko-Místecku. Policie se zabývá několika variantami jejich úmrtí, ale jako nejpravděpodobnější se jeví nešťastná událost spojená s…

Feb 1

Na Ostravsku, Karvinsku a Frýdecko-Místecku vyhlásili regulaci kvůli smogu

Na Ostravsku, Karvinsku a Frýdecko-Místecku vyhlásili meteorologové ve středu večer stav regulace. Důvodem jsou zhoršené rozptylové podmínky. Vyplývá to z údajů Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).