English

Svědek: byt v Bohumíně zapálil otec jedné z obětí, spolu s jeho synem zemřel i jeho vnuk

Novinky.cz

Za tragickou událostí v bohumínském paneláku, kde v sobotu při požáru zemřelo jedenáct lidí, stojí podle svědka otec jednoho z obyvatel bytu. Do bytu údajně přišel s hořlavinou, kterou měl po hádce s rodinou rozlít po bytě a zapálit.…

More from Novinky.cz

Apr 3

Požár bytu v Karviné: Hasiči evakuovali z obytného domu několik lidí

Novinky.cz

U požáru bytu zasahují hasiči v Karviné. Podle prvních informací muselo být z obytného domu evakuováno několik lidí, dvě osoby jsou zraněné. Příčina požáru není jasná.

Mar 9

Při požáru bytu v Mostě našli hasiči mrtvého člověka

Novinky.cz

Při požáru mikrovlnné trouby v bytě v Mostě našli hasiči v pátek večer mrtvého člověka. Okolnosti vzniku požáru a příčinu úmrtí vyšetřuje policie. Škoda je podle prvního odhadu 400 tisíc korun.

Jul 22

V Liberci se kvůli požáru jídla v panelovém domě evakuovalo 39 lidí

Novinky.cz

Hasiči v sobotu kolem poledne likvidovali požár v kuchyni jednoho z bytů v panelovém domě v centru Liberce. Ještě před jejich příjezdem se z budovy evakuovalo 39 lidí, tři lidi hasiči zachránili. Jednu osobu si do péče převzali záchranáři.

Mar 23

Při požáru bytu v Teplicích našli hasiči mrtvolu

Novinky.cz

Člověka bez známek života ve čtvrtek našli hasiči při likvidaci požáru bytu v Teplicích. Místo ohledává policie s psovodem. Příčinu požáru zjišťují vyšetřovatelé.

Oct 29

Požár bytu v paneláku v pražských Řepích, hasiči evakuovali 30 lidí

Novinky.cz

V sobotu odpoledne vypukl požár v bytě panelového domu v Laudově ulici v pražských Řepích. V péči záchranné služby skončili čtyři lidé, 30 lidí bylo evakuováno.

Apr 25

Při požáru bytu v Karviné objevili hasiči ohořelé tělo

Novinky.cz

Tragickou tečku měl noční požár bytu v Karviné. Při hašení bytu našli hasiči mrtvé tělo.

Nov 13

Při požáru bytu v Třinci se zranily dvě děti

Novinky.cz

Tři lidé se nadýchali zplodin při požáru bytu ve čtvrtém patře domu v Třinci-Lyžbicích. Požár vznikl z dosud nezjištěné příčiny v pátek krátce před půl devátou ráno.

Aug 9

Svědek: byt v Bohumíně zapálil otec jedné z obětí, spolu s jeho synem zemřel i jeho vnuk

Novinky.cz

Za tragickou událostí v bohumínském paneláku, kde v sobotu při požáru zemřelo jedenáct lidí, stojí podle svědka otec jednoho z obyvatel bytu. Do bytu údajně přišel s hořlavinou, kterou měl po hádce s rodinou rozlít po bytě a zapálit.…

Aug 9

Hasiči se brání kritice: U požáru v Bohumíně jsme byli do pěti minut

Novinky.cz

V panelovém domě v Bohumíně, kde v sobotu večer při požáru zemřelo 11 lidí, se v neděli dopoledne sešla vicepremiérka Alena Schillerová, hejtman kraje Ivo Vondrák a zástupci integrovaného záchranného systému. Hasiči odmítli kritiku, že by…

Dec 26

Pražští hasiči zachránili šest lidí při požáru bytu na Vinohradech

Novinky.cz

Šest lidí zachránili a dalších sedm jich evakuovali pražští hasiči ve čtvrtek při zásahu u požáru bytu na Vinohradech. Hořet začalo odpoledne v bytě ve druhém patře, příčinou je pravděpodobně nedbalost majitele bytu.

Dec 25

Hasiči kvůli požáru bytu evakuovali bytový dům

Novinky.cz

Tři jednotky hasičů zasahovaly ve středu v domě v ulici U Velkého rybníku v Plzni, došlo tam k požáru v jednom z bytů.

Dec 22

Při zásahu u požáru bytu v Praze zachránili hasiči 18 lidí

Novinky.cz

K hlášenému požáru bytu ve Fričově ulici na pražských Vinohradech vyjely v neděli okolo půl deváté večer čtyři jednotky hasičů. Ty musely z domu zachránit 18 lidí.

Oct 13

Při nočním požáru bytu v Praze zachránili hasiči 15 lidí a dva psy

Novinky.cz

Obyvatele domu v pražských Stodůlkách vyhnal v neděli časně ráno z jejich domovů štiplavý kouř. Požár zachvátil byt v prvním podlaží, hasičům se postupně podařilo zachránit patnáct lidí a dva psy.

Apr 12

Hasiči evakuovali děti kvůli požáru bytu v Praze

Novinky.cz

Záchranáři zasahovali v pátek ráno u požáru bytu v pražských Dejvicích. Hasiči evakuovali kvůli zásahu čtrnáct lidí, byly mezi nimi tři děti. Okolnosti požáru vyšetřuje policie.

Jun 8

Kouzlení s místnostmi v panelovém bytě

Dispozice rozmístění místností bytů v typizovaném panelovém domě je daná umístěním instalační šachty. Přesto lze v některých případech v rámci rekonstrukce doslova kouzlit a byt zásadně upravit. K takovému kroku se rozhodla rodina se třemi…

Jun 2

Při požáru v Bohumíně našli hasiči mrtvolu

Novinky.cz

Tragickou dohru měl požár, který vypukl v sobotu dopoledne v bytovce v Novém Bohumíně. Hasiči při zásahu našli v kuchyni mrtvolu.

Apr 21

Byt v Ostravě zachvátil požár, hasiči z domu evakuovali 46 lidí

Novinky.cz

Požár vypukl v pátek brzy ráno v jednom z bytů osmipodlažního domu v Ostravě. Čtyři jednotky hasičů evakuovaly 46 osob, celkem 18 lidí se nadýchalo kouře. Během hodiny se hasičům podařilo oheň uhasit, příčina vzniku požáru je v šetření. V…

Mar 21

Při požáru v Třinci našli hasiči v bytě mrtvého muže

Novinky.cz

Po požáru v Lyžbicích, městské části Třince, nalezli hasiči v pondělí odpoledne tělo muže středního věku. Zemřel zřejmě proto, že se nadýchal kouře. Hořet v bytě začalo od svíčky nebo cigarety, uvedl mluvčí hasičů Moravskoslezského kraje…

Jan 4

Hasiči našli po požáru v chomutovském bytě mrtvolu

Novinky.cz

Při hašení požáru v panelovém domě na sídlišti v Chomutově našli v pondělí ráno hasiči mrtvé tělo. Právo o tom informoval mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan. Na místě nyní pracují kriminalisté.

Oct 19

Hasiči našli po požáru bytu v křesle mrtvou seniorku

Novinky.cz

Hasiči v pondělí odpoledne likvidovali požár bytu v pražských Jinonicích. Po jeho uhašení našli v pokoji mrtvou devadesátiletou ženu.