English

Mladý řidič ujížděl po dálnici D2 v protisměru. Po nehodě chtěl utéct do pole

Novinky.cz

Nehodou skončila ve středu jízda 25letého řidiče, který najel na dálnici D2 v protisměru. Po havárii se ještě snažil utéct. Policie zjistila, že byl zdrogovaný.

More from Novinky.cz

Jun 18

Převrácený kamion zablokoval dálnici D2 ve směru na Brno

Novinky.cz

Dopravu na D2 ve směru na Brno a částečně i ve směru na Břeclav zablokovala v úterý odpoledne nehoda kamionu na 31. kilometru dálnice. Směr na Brno je v místě zcela neprůjezdný, policie odklání dopravu na exit Podivín. Omezen je provoz i v…

Jun 14

Dálnici D2 u Brna uzavřel střet kamionů a dodávek. Na vozovku se vysypal náklad

S velkými dopravními komplikacemi museli počítat řidiči v pátek odpoledne v okolí dálnice D2 u Brna. Po třetí hodině odpolední na 10. kilometru havarovala čtyři auta a policisté museli dálnici zcela zavřít. Na silnici se z jednoho…

Oct 3

Dálnici D2 zastavila hromadná nehoda kamionů

Novinky.cz

Dálnici D2 uzavřela v úterý odpoledne nehoda tří kamionů a osobního auta. Na místě zasahují hasiči a záchranáři. Jeden člověk byl zraněn.

Jul 17

Nehoda dvou autobusů na dálnici u Brna. Jeden mrtvý a 76 zraněných

Novinky.cz

Vážná nehoda dvou autobusů uzavřela v obou směrech dálnici D2 u Brna. Podle policie se nehoda stala na 3. kilometru dálnice ve směru na Brno poblíž Rebešovic. Jeden z řidičů podle policie zemřel, zranilo se 76 lidí, z toho 14 těžce. Byl…

Jun 15

Dálnici D1 před Brnem zavřela nehoda dvou kamionů

Novinky.cz

Dálnici D1 na 184. kilometru ve směru na Brno uzavřela ve čtvrtek ráno nehoda dvou kamionů. Nikdo nebyl zraněn, vytvořila se ale dlouhá kolona. Dopravní omezení skončilo kolem 9:30.

May 15

Na slovenské dálnici se srazil kamion s autobusem, jeden mrtvý, 55 zraněných

Jednoho mrtvého a 59 zraněných si vyžádala pondělní nehoda kamionu a maďarského autobusu na slovenské dálnici D2 u obce Závod ve směru na Českou republiku. Informovala o tom slovenská policie. Podle Denníku N je osm lidí v kritickém stavu.

May 12

Dálnici D2 uzavřela nehoda tří kamionů. Na D46 řidič vrazil do kolony

Novinky.cz

Dálnice D2 a D46 v pátek po poledni uzavřely dopravní nehody. Na D2 bouraly tři kamiony, na D46 čtyři auta.

Apr 14

Požár kamionu zablokoval dálnici D2

Novinky.cz

Požár polského kamionu zablokoval v noci na středu provoz na dálnici D2. Vůz začal hořet krátce před 23. hodinou pár set metrů od exitu Břeclav v místě, kde stavbaři obnovují povrch a provoz je svedený na polovinu dálnice.

Sep 29

Nehoda dvou kamionů zastavila dálnici D2 u Brna

Novinky.cz

Nehoda dvou kamionů zastavila v úterý krátce po poledni dálnici D2 na 6. kilometru ve směru na Brno. Dva lidé se zranili, jednoho z řidičů hasiči vyprošťovali. Řidiči z dálnice sjíždějí na exitu 11 Blučina.

Apr 29

Kamion smetl na dálnici D2 auto údržby, jeden mrtvý

Novinky.cz

Dálnice D2 ve směru na Brno je na 57. kilometru u Lanžhota na Břeclavsku uzavřena kvůli nehodě nákladního auta a vozu údržby, u nehody přistál vrtulník.

Sep 17

Český řidič kamionu nepřežil nehodu na německé dálnici

Tragická dopravní nehoda se odehrála v pondělí na německé dálnici mezi Lipskem a Halle poblíž města Merseburg. O život přišel čtyřiatřicetiletý český řidič kamionu, napsal server deníku Leipziger Volkszeitung. Dálnice A38 ve směru na…

Jul 16

Převrácený kamion zastavil dálnici D2

Novinky.cz

Velké dopravní komplikace způsobila nehoda kamionu na dálnici D2. V katastru Modřic na Brněnsku, mezi exity Chrlice na třetím a Brno-jih na prvním kilometru havaroval v pondělí v noci kamion a zatarasil vozovku ve směru do Brna.

Mar 13

Dálnici D1 uzavřela nehoda kamiónu a autobusu

Novinky.cz

Dálnice D1 ve směru na Prahu je před Humpolcem neprůjezdná. Provoz zastavila na 95. kilometru nehoda nákladního vozu a autobusu. Kolize se obešla bez zranění.

Mar 2

Hromadná nehoda u Brna zastavila dálnici D2 na Bratislavu

Novinky.cz

Dálnici D2 na 15. kilometru za Brnem ve směru na Bratislavu v pátek odpoledne zastavila hromadná nehoda, na místě jsou tři zranění. Na dálnici drobně mrholí, policie má nahlášenou namrzající vozovku.

Nov 16

Dálnici D1 zablokovala nehoda dvou kamiónů, jeden se převrátil

Novinky.cz

Dálnici D1 na 207. kilometru u Tvarožné na Brněnsku ve směru na Brno ve čtvrtek dopoledne zablokovala nehoda dvou kamiónů, jeden člověk se zranil. Jedno z vozidel se převrátilo. Auta musela sedm hodin sjíždět na 210. kilometru, provoz se…

Aug 30

Hromadná nehoda na dálnici D1, bouraly kamióny i autobus

Novinky.cz

Tři nákladní a jedno osobní auto a autobus bouraly ve středu odpoledne na 58. kilometru dálnice D1 mezi Kalnou a Souticemi. Jeden člověk se těžce zranil. Směr na Prahu je uzavřený.

Jul 25

Kamión smetl na dálnici D2 dva vozy silničářů

Novinky.cz

Vážná dopravní nehoda kamiónu a dvou nákladních aut údržby silnic se stala v pondělí na dálnici D2 nedaleko Břeclavi. Podle policie kamión postupně narazil do vozů silničářů. Srážka si vyžádala dva zraněné.

May 26

Při srážce kamiónů na D2 zemřel řidič, nehoda dálnici zablokovala

Novinky.cz

Nehoda dvou kamiónů na dálnici D2 u Břeclavi si ve čtvrtek vyžádala život jednoho řidiče. Dálnice je na 46. kilometru ve směru na Bratislavu uzavřena, tvoří se několikakilometrové kolony. Dopravu u Břeclavi komplikovala také ranní nehoda…

Jan 12

Nehoda kamiónu a dodávky uzavřela dálnici D1. Jeden mrtvý

Novinky.cz

Po nehodě nákladního auta a dodávky na dálnici D1 v úterý ráno zemřel řidič. Zraněného spolujezdce vyprostili hasiči. Dálnice byla na 150. kilometru na přibližně dvě hodiny ve směru na Brno uzavřena. Informovala o tom mluvčí hasičů Petra…