English

Vysoká výhra v Nimes posunula PSG do čela francouzské ligy

Sport.cz

Fotbalisté Paris St. Germain vyhráli v sedmém kole francouzské ligy v Nimes vysoko 4:0 a v čele tabulky díky lepšímu skóre vystřídali Rennes. Dosavadní lídr jen remizoval 1:1 na hřišti posledního Dijonu.

More from Sport.cz

Apr 28

Fotbalisté PSG jsou podvanácté francouzskými mistry

Sport.cz

Fotbalisté Paris Saint Germain jsou potřetí za sebou a celkově podvanácté mistry francouzské ligy, čímž opět vylepšili vlastní rekord. Druhé Monako dnes prohrálo v Lyonu 2:3 a tři kola před koncem na čelo ztrácí nedostižných 12 bodů.

Nov 24

Fotbalisté PSG porazili ve šlágru francouzské ligy Monako

Sport.cz

Fotbalisté Paris Saint Germain přestříleli v předehrávaném šlágru 13. kola francouzské ligy Monako 5:2 a upevnili si vedení v tabulce. Před druhým Nice, které hraje až v neděli s Toulouse, mají náskok čtyř bodů. Knížecí klub nezvítězil…

Aug 20

Fotbalisté Lille ve druhém kole francouzské ligy rozhodli o výhře po přestávce

www.sport.cz

Francouzská fotbalová liga - 2. kolo:; Lille - Nantes 2:0 (66. David, 90.+4 Únás),

Aug 19

PSG nezvítězil ani v druhém kole francouzské ligy, Mbappého gól nestačil

www.sport.cz

Fotbalisté Paris Saint Germain nezvítězili ani v 2. kole francouzské ligy, v Toulouse remizovali 1:1. Za PSG skóroval navrátilec do sestavy Mbappé.

May 27

Fotbalisté PSG obhájili francouzský titul

www.sport.cz

Fotbalisté Paris St. Germain v předposledním 37. kole francouzské ligy remizovali 1:1 ve Štrasburku a zajistili si obhajobu titulu. Na prvním místě tabulky mají nedostižný náskok čtyř bodů před druhým Lens.

Feb 26

Fotbalisté PSG ovládli šlágr francouzské ligy

www.sport.cz

Fotbalisté Paris St. Germain vyhráli souboj prvního s druhým týmem ligové tabulky na hřišti Marseille 3:0 a vzdálili se mu po 25. kole na rozdíl osmi bodů. Marseille před osmnácti dny porazila PSG v osmifinále Francouzského poháru (2:1), v…

Nov 13

Fotbalisté PSG si ve francouzské lize zastříleli

www.sport.cz

Fotbalisté Paris Saint-Germain v nedělním 15. kole francouzské ligy na domácím hřišti deklasovali Auxerre 5:0 a jsou stále bez porážky. Úřadující francouzští šampioni zvítězili popáté v řadě a na druhý Lens mají náskok pěti bodů.

Sep 18

Fotbalisté Paris Saint-Germain porazili ve francouzské lize Lyon gólem Messiho

www.sport.cz

Fotbalisté Paris Saint-Germain v 8. kole francouzské ligy zvítězili na hřišti Lyonu 1:0. Úřadující mistři jsou nadále v čele Ligue 1. Marseille remizovalo s Rennes 1:1 a zůstalo na druhém místě. Soupeř Slovácka ve skupině Evropské…

Sep 18

Fotbalisté Monaka v 8. kole francouzské ligy vysoko vyhráli

www.sport.cz

Francouzská fotbalová liga - 8. kolo:; Remeš - Monako 0:3 (47. Golovin, 87. Minamino, 90. Ben Yedder),

Aug 20

Fotbalisté Tottenhamu porazili ve třetím kole anglické ligy Wolverhampton 1:0

www.sport.cz

Fotbalisté Tottenhamu porazili ve třetím kole anglické ligy Wolverhampton 1:0. V 64. minutě rozhodl rekordním 185. ligovým gólem za klub Harry Kane.

Aug 7

Fotbalisté Marseille v prvním kole francouzské ligy vysoko vyhráli

www.sport.cz

Toulouse - Nice 1:1, Angers - Nantes 0:0, Lens - Brest 3:2, Lille - Auxerre 4:1, Montpellier - Troyes 3:2, Rennes - Lorient 0:1, Marseille - Remeš 4:1.

May 19

Fotbalisté Paris Saint-Germain obhájili triumf ve Francouzském poháru

Sport.cz

Fotbalisté Paris Saint-Germain obhájili vítězství ve Francouzském poháru. Ve finále "za zavřenými dveřmi" na pařížském stadionu Stade de France porazili Monako 2:0 a trofej získali počtrnácté v historii.

May 1

Fotbalisté Lille se udrželi v čele francouzské ligy, PSG porazil Lens

www.sport.cz

Fotbalisté Lille v 35. kole francouzské ligy porazili deváté Nice 2:0 a udrželi se v čele tabulky o bod před Paris St. Germain. PSG zdolal pátý...

Apr 24

Fotbalisté PSG vyhráli v Metách a jsou v čele francouzské ligy

Sport.cz

Fotbalisté Paris Saint Germain zvítězili v 34. kole francouzské ligy 3:1 na hřišti Met. Obhájci titulu se minimálně do nedělního zápasu dosavadního lídra Lille proti Lyonu dostali do čela tabulky.

Jan 16

PSG se díky výhře posunulo do čela francouzské ligy

www.sport.cz

Fotbalisté Paris Saint-Germain vyválčili tři body na hřišti Angers po výhře 1:0 a dostali se do čela tabulky francouzské ligy. Obhájce titulu o dva body předskočil Lyon, ten má však nedělní zápas proti Metám k dobru.

Jan 10

Fotbalisté Paris St. Germain pod Pochettinem poprvé vyhráli

www.sport.cz

Fotbalisté Paris St. Germain ve druhém ligovém utkání pod trenérem Mauriciem Pochettinem poprvé vyhráli. Finalista minulého ročníku Ligy mistrů porazil v 19. kole francouzské ligy Brest 3:0 a je druhý o bod za vedoucím Lyonem, který v…

Oct 16

Vysoká výhra v Nimes posunula PSG do čela francouzské ligy

Sport.cz

Fotbalisté Paris St. Germain vyhráli v sedmém kole francouzské ligy v Nimes vysoko 4:0 a v čele tabulky díky lepšímu skóre vystřídali Rennes. Dosavadní lídr jen remizoval 1:1 na hřišti posledního Dijonu.

Apr 30

Rozhodnuto! Mistrem ukončené francouzské ligy jsou fotbalisté PSG

Sport.cz

Fotbalisté Paris St. Germain se stali vítězem nedohrané francouzské ligy. Dnes o tom rozhodlo o tom vedení soutěže, která byla ukončena poté, co vláda až do září kvůli pandemii nového typu koronaviru zakázala všechny velké sportovní akce.

Apr 17

Fotbalisté Paris Saint-Germain si ani napotřetí nezajistili titul

Sport.cz

Fotbalisté Paris Saint-Germain ani napotřetí nevyužili možnost zajistit si s předstihem titul, když v dohrávce 28. kola prohráli v Nantes 2:3. Suverénní lídr tabulky francouzské ligy se sice díky výstavní trefě Daniho Alvese ujal vedení,…

Mar 13

Paris St. Germain získal čtvrtý francouzský titul v řadě

Sport.cz

Fotbalisté Paris St. Germain si výhrou 9:0 na hřišti posledního Troyes zajistili osm kol před koncem čtvrtý francouzský titul v řadě. K šestému triumfu v historii došli suverénním způsobem, z třiceti zápasů podlehli pouze jednou a v čele…