English

Jde hlavně o náš klub, říká teplický záložník Trubač

teplicky.denik.cz

Zápas 9. kola FORTUNA:LIGY Teplice - Sparta je podle záložníka „sklářů“ Daniela Trubače důležitý nejen proto, že kouči Hejkalovi jde o krk.

More from denik.cz

Mar 18

Pozvánka: Na turnaj dorazí malí fotbalisté z Teplic, Hradce či Liberce

jicinsky.denik.cz

O velikonočním víkendu se do Jičína opět podařilo nalákat špičkové fotbalové týmy přípravek z různých koutů Česka, kteří se mezi sebou střetnou v turnaji RejFej 2024. Dorazte fandit v sobotu 30. března do místního fotbalového areálu.

Dec 3

OBRAZEM: Karviná zvládla domácí odvetu a je v osmifinále Evropského poháru

karvinsky.denik.cz

/FOTOGALERIE/ Házenkáři Baníku Karviná slaví! Svěřenci trenéra Michala Brůny zvládli sobotní domácí odvetu 3. kola Evropského poháru proti bosenskému Leotaru, který porazili 28:21 a s celkovým náskokem osmi gólů postoupili do osmifinále…

Dec 1

Jak do play-off Evropské ligy? Fotbalisté Sparty a Slavie to mají ve své moci

Deník.cz / Sport

Tohle nečekal ani ten největší optimista. Fotbalisté Sparty a Slavie mají osud ve své moci. Obě pražská „S“ jsou před posledním zápasem skupiny ve hře o první místo a tedy postup rovnou do osmifinále Evropské ligy.

Jul 28

Na úvod druhé ligy derby Třince s Karvinou. Domácí chtějí favorita zaskočit

fm.denik.cz

/FOTOGALERIE/ Start nového ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY okoření derby Třince s Karvinou, které se rozehraje v sobotu v 10.15 hodin v rámci úvodního kola na stadionu Rudolfa Labaje.

Apr 20

Hon na Teplice pokračuje! Na Bohemians fotbalisté Příbrami doma umí

pribramsky.denik.cz

Posíleni nedělním tříbodovým importem ze Zlína, kterého se dočkali po dlouhých patnácti zápasech, půjdou fotbalisté Příbrami do další bitvy o ligovou záchranu. V boji o neméně důležité body tentokrát vyzvou na domácím trávníku hráče…

Mar 17

Krajta z Karviné láká diváky online. Teď sledujte samce, bude i líhnutí mláďat

bruntalsky.denik.cz

Středisko volného času Juventus nabízí zájemcům na YouTube kanálu statutárního města Karviné možnost sledovat živý přenos z přírodovědné stanice.

Mar 17

Krajta z Karviné láká diváky online. Teď sledujte samce, bude i líhnutí mláďat

Deník.cz

Středisko volného času Juventus nabízí zájemcům na YouTube kanálu statutárního města Karviné možnost sledovat živý přenos z přírodovědné stanice.

Oct 15

Evropská liga v Liberci! Fotbalisté Slovanu dostali zelenou

liberecky.denik.cz

Sparta Praha a Slovan Liberec dostaly od hlavní hygieničky Jarmily Rážové výjimku a mohou za týden doma odehrát zápasy fotbalové Evropské ligy. Předseda Národní sportovní agentury Milan Hnilička to oznámil na twitteru.

May 27

Liberec veze z Českých Budějovic body. Teplice nestačily na Bohemians

Deník.cz / Sport

Po úterní výhře Jablonce doma 1:0 nad Zlínem pokračovala fotbalová FORTUNA:LIGA čtyřmi středečními zápasy 25. kola. Do hry zasáhla rovněž zbývající dvě mužstva ze severu Čech: Liberec přivezl body za výhru 1:0 v Českých Budějovicích,…

May 18

Fotbalisté Liberce a Jablonce v přípravě před restartem ligy vyhráli

liberecky.denik.cz

Do restartu přerušené sezony FORTUNA:LIGY chybí týden a profesionální fotbalisté napříč celou republikou hrají přípravné zápasy, aby byli pokud možno co nejlépe připraveni po dvouměsíční vynucené přestávce.

May 13

Fotbalisté Jablonce a Liberce začali s přípravnými zápasy. Start ligy se blíží!

liberecky.denik.cz

Do restartu fotbalové FORTUNA:LIGY zbývá jen něco málo přes týden. Pauzu po dlouhé koronavirové krizi ukončí příští sobotu 23. května dvakrát odložené severočeské derby Teplice – Liberec.

May 13

Fotbalisté Jablonce a Liberce začali s přípravnými zápasy. Start ligy se blíží!

jablonecky.denik.cz

Do restartu fotbalové FORTUNA:LIGY zbývá už jen něco přes týden. Pauzu po dlouhé koronavirové krizi ukončí příští sobotu 23. května dvakrát odložené severočeské derby Teplice – Liberec.

Feb 23

Fotbalisté Karviné unikají ze dna tabulky. Smetli Teplice

Deník.cz / Sport

V duelu týmů, které si s největší pravděpodobností ještě střihnou do konce sezony vzájemný zápas ve skupině o udržení, dominovali jasně fotbalisté Karviné. O třech bodech rozhodli už během první půle.

Feb 22

Fotbalisté Liberce potvrdili výhru z Letné, Bohemians porazili 3:1

Deník.cz / Sport

Nejvyšší fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA vstoupila do jarní části, jejíž začátek vyšel libereckému Slovanu na jedničku. Po výhře 2:0 na Spartě zdolali i další pražský celek, Bohemians. U všech tří gólů domácích byl Jan Kuchta. Nejprve…

May 25

Jablonec může potopit naději Liberce na předkolo Evropské ligy

Deník.cz / Sport

Jablonci o nic nejde, Liberci naopak o všechno. Ligová sezona končí stylově: nedělním Podještědským derby.

Mar 28

Slovan Liberec vyzve kata vítěze evropské ligy

liberecky.denik.cz

Liberec - Fotbalisty Liberce čeká velmi náročný souboj. V sobotu totiž změří síly s pražskou Slávií, a rozhodně jde o hodně.

Dec 16

Fotbalisté Bohemians a Liberce se na závěr podzimu rozešli smírně

liberecky.denik.cz

Praha, Liberec - Fotbalisté Bohemians 1905 hráli doma v závěrečném podzimním 19. kole první ligy s Libercem bez branek. Oba týmy potvrdily pozici remízových „králů" soutěže a připsaly si shodně už sedmý nerozhodný výsledek v tomto ročníku.

Dec 15

Fotbalisté Bohemians a Liberce se na závěr podzimu rozešli smírně

Deník.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905 hráli doma v závěrečném podzimním 19. kole první ligy s Libercem bez branek. Oba týmy potvrdily pozici remízových „králů" soutěže a připsaly si shodně už sedmý nerozhodný výsledek v tomto ročníku.

Jan 23

Fotbalisté Bohemians 1905 jsou ve finále Tipsport ligy. Vyzvou Zlín

prazsky.denik.cz

Praha /FOTOGALERIE/ - Fotbalisté Bohemians 1905 a Zlína postoupili do nedělního finále Tipsport ligy. „Ševci" v semifinále v Praze na Vyšehradě deklasovali 6:2 Mladou Boleslav, která nastoupila převážně s juniory. Bohemians v zimním…

Sep 30

Do Evropské ligy se s Boleslaví nedostal, v Liberci si to Bartl vynahradil

Deník.cz

Marseille - V červenci ani jeho gól nepomohl fotbalistům Mladé Boleslavi k postupu z 2. předkola přes norský Strömsgodset, přesto si nakonec krajní obránce či záložník Daniel Bartl může užívat atmosféru základní skupiny Evropské ligy.…