English

Nevídané gesto. Papadopulos odvolal gól Karviné, dostane za to cenu?

Deník.cz / Sport

Neskóroval, jeho tým prohrál… Přesto karvinský fotbalista Michal Papadopulos v sobotním zápase 9. kola nejvyšší soutěže zastínil všechny na hřišti - i střelce dvou zlínských branek Tomáše Poznara.

More from Deník.cz / Sport

May 1

Drama v Edenu. Dvě penalty v nastavení, Plzeň spasil Beauguel. Karviná padá

Deník.cz / Sport

/FOTO/ K titulu má stále nejblíže Plzeň. Lídr první ligy odrazil atak Slavie a dál drží všechny trumfy. Fotbalisté Viktorie vyválčili v Edenu remízu 1:1 a před mistrovskou Slavií se udrželi o dva body v čele ligy. Oba góly padly v…

Mar 15

Cítím se jako děda, smál se Beauguel. Dvanáctým gólem se dotáhl na čelo střelců

Deník.cz / Sport

Pro fotbalisty plzeňské Viktorie byl uplynulý víkend ve znamení návratu do čela ligových tabulek. Zatímco oni doma v sobotu zdolali Teplice 1:0, pražská Slavia o den později stejným poměrem padla v Liberci.

Aug 29

Fauly, góly, emoce. Slavia ztratila výhru v Karviné v závěru, domácí přitvrdili

Deník.cz / Sport

Fotbalisté Slavie poprvé v sezoně ztratili ve FORTUNA:LIZE body, když v 6. kole remizovali 3:3 v Karviné. Trenér Jindřich Trpišovský si po zápase stěžoval na tvrdou hru domácích. „Čekal bych víc fotbalu a méně faulů,“ vrtěl hlavou kouč…

May 13

Šlechetné gesto. Fotbalista věnuje svou výhru na podporu nemocné holčičky

Deník.cz / Sport

/ROZHOVOR/ Správný vítěz. Nejpopulárnějším fotbalistou v okrese Pardubice se stal Michal Buriánek, který reprezentuje Živanice ve třetí lize. Rozhodli o tom v anketě čtenáři Pardubického deníku. A jak ukázal, jeho oblíbenost možná ještě…

Mar 6

Třetí výhra v řadě, Plzeň zachránil devátým gólem Beauguel

Deník.cz / Sport

Fotbalisté Viktorie Plzeň si připsali v sobotu večer proti Olomouci třetí ligovou výhru v řadě, o vítězství opět rozhodl francouzský útočník Jean-David Beauguel. Nastoupil potřetí v řadě v základní sestavě a potřetí dal gól. Svoji devátou…

Nov 29

Nevídané gesto. Papadopulos odvolal gól Karviné, dostane za to cenu?

Deník.cz / Sport

Neskóroval, jeho tým prohrál… Přesto karvinský fotbalista Michal Papadopulos v sobotním zápase 9. kola nejvyšší soutěže zastínil všechny na hřišti - i střelce dvou zlínských branek Tomáše Poznara.

Nov 21

Jde to i bez Hubníka. Sigma bez kapitána přehrála Karvinou

Deník.cz / Sport

Fotbalová Sigma i bez zraněného kapitána Hubníka porazila Karvinou 3:0 a posunula se minimálně do neděle na třetí příčku tabulky. Hvězdou zápasu byl navzdory výsledku Aleš Mandous, který předvedl několik vpravdě reprezentačních zákroků.

Sep 26

Fotbalisté Karviné hráli s Boleslaví bez gólů. Nuda to ale nebyla

Deník.cz / Sport

/FOTO/ Karvinští fotbalisté se v 5. kole nejvyšší soutěže rozešli smírně s Mladou Boleslaví. Gól nedal nikdo, ačkoliv k vidění bylo dost zajímavých akcí.

Mar 4

Kapitán budějovických fotbalistů Sivok svůj klub nekoupí

Deník.cz / Sport

Tomáš Sivok, kapitán fotbalistů z Českých Budějovic a bývalý reprezentant, klub Dynamo neodkoupí. Současní akcionáři kolem Miroslava Dvořáka odmítli jeho nabídku.

Feb 15

Karviná se dočkala premiérové domácí výhry. Zlín přehrála 2:0

www.denik.cz

/FOTO/ Záchranářský duel týmů ze spodku tabulky ovládli v Karviné domácí fotbalisté, kteří se tak proti Zlínu na desátý pokus dočkali první domácí výhry v této sezoně.

Feb 7

Brazilci na půlrok v Karviné. Je tu zima, hlásí fotbalisté

Deník.cz / Sport

Fotbalová Karviná to na jaře zkusí s oběma testovanými Brazilci. Jak stoper Eduardo Gonzaga Mendes Santos, tak střední záložník Jean Mangabeira da Silva budou na jaře ve Slezsku hostovat.

Oct 27

Fotbalisté Českých Budějovic porazili Karvinou 3:0 a vyhráli už potřetí v řadě

Deník.cz / Sport

Fotbalisté českobudějovického Dynama v nedělním zápase 14. kola FORTUNA:LIGY vyhráli doma s Karvinou 3:0 a završili tak vítěznou sérii na tři zápasy v řadě. První polovinu základní části I. ligy uzavřou v neděli v Teplicích.

Jul 23

Útočník Karviné Michal Petráň: Prohra? Nesmí nás položit

Deník.cz / Sport

Karviná – Bojoval v derby nadoraz, měl i gólovou šanci, ale radovat se nemohl. Letní posila z druholigových Pardubic, útočník Michal Petráň, nyní poznává, o čem je nejvyšší soutěž.

Jun 17

Trénink nebyl. Fotbalisté Karviné hned odjeli do Polska

Deník.cz / Sport

Karviná – Fotbalisté MFK Karviná se sešli po krátké dovolené na úvodní přípravě. Žádný trénink ale neabsolvovali, neboť okamžitě vyrazili na pětidenní soustředění do polské Ustroně.

Apr 8

Derby bez gólů i bez vítěze: Liberec - Jablonec 0:0

Deník.cz / Sport

Liberec, Jablonec - Stejně jako na podzim se diváci gólu v Podještědském derby na Střelnici nedočkali.

Apr 2

Do semifinále domácího poháru jde i Slavia. Karviné nastřílela pět gólů

Deník.cz / Sport

Po Spartě si postup do semifinále MOL Cupu vybojoval i její pražský rival Slavia. Ta měla o poznání méně práce než Letenští, když Karviné v Edenu uštědřila pětibrankový debakl.

Mar 16

Nový kapitán Karviné Tomáš Wágner: Zase víkend na hov...

Deník.cz / Sport

Pozice ligových fotbalistů Karviné se zhoršila. Porážka 1:2 na Dukle a premiéra pod novým trenérem Františkem Strakou se útočníkovi Tomáši Wágnerovi, který na plac vyběhnul s kapitánskou páskou, hodnotila těžce.

Feb 10

Posily Beauguel s Kayambou zařídily gól, na výhru to bylo málo

Deník.cz / Sport

Plzeň – Do konce prvního poločasu utkání v Mladé Boleslavi chybělo osm minut. Obránce Viktorie Milan Havel zachytil na půlicí čáře chybnou rozehrávku domácího Šušnjara a rychle poslal dopředu na pravé straně Joela Kayambu.

Dec 15

Beauguel v posledním zápase gól nedal, Ševci v Teplicích prohráli

Deník.cz / Sport

FOTOGALERIE / Tohle loučení se příliš nepovedlo. Francouzský útočník Jean-David Beauguel sice v Teplicích nastoupil od začátku a na Stínadlech odehrál celé utkání, střelecky se ale neprosadil.

Oct 28

Kapitán Karviné chválí Laštůvku: Co to je vůbec za gólmana?

Deník.cz / Sport

Karviná – Po pěti kolech se zase objevil v základní sestavě. A navíc s kapitánskou páskou. Karvinský záložník Pavel Eismann se v ligové dohrávce proti Liberci (0:0) ocitl v záložní řadě, protože „jeho" post levého beka obhospodařuje…