English

Další bod pro Pardubice: Remízu s Klokany zařídil opět Huf

Deník.cz / Sport

Pardubičtí fotbalisté v 10. kole FORTUNA:LIGY prohrávali od 7. minuty po gólu Tomáše Necida, za Východočechy vyrovnal po hodině hry David Huf. Pardubice tak remizovaly na hřišti Bohemians 1:1.

More from Deník.cz / Sport

Jan 28

Pistolník se zamrzlou muškou hlásí návrat do Pardubic. Žolík Huf chce do základu

Deník.cz / Sport

/ROZHOVOR/ Střílel někam do lesa… Biatlonovou hantýrkou lze popsat příběh pardubického útočníka Davida Hufa. Jako žolík se stal nejlepším střelcem týmu v pohádkové premiérové sezoně. Přestože se mu v té další nepodařilo probojovat do…

Aug 8

Fotbalisté Pardubic berou bod, těsné vedení smazal Skalák

Deník.cz / Sport

Pardubičtí fotbalisté mají na kontě po třech zápasech FORTUNA:LIGY dva body. Ten druhý přidali po remíze s Mladou Boleslaví. Východočeši v Ďolíčku vedli po brance Dominika Kostky, za hosty srovnal v 75. minutě Jiří Skalák.

May 17

Myšlenky na Evropu? Nováček z Pardubic má cíl: padesát bodů

Deník.cz / Sport

Loni postoupili mezi elitu, teď sní o evropských pohárech. Pardubičtí fotbalisté ztrácejí dvě kola před koncem nejvyšší soutěže na pátou Plzeň tři body. Mohou zakončit premiérovou sezonu senzací?

Feb 27

Dělba bodů. Bohemians nevyzráli ani na Budějovice, gól dostali z penalty

Deník.cz / Sport

Dlouho nic, až v závěru v rozmezí pěti minut padly dvě branky. Sobotní zápas mezi fotbalisty Bohemians a Českých Budějovic tak skončil dělbou bodů. Pražané po sobotě zůstali na dvanácté příčce, Jihočeši jsou desátí.

Jan 17

V Ďolíčku poprvé bez bodů. Fotbalisté Pardubic nestačili na České Budějovice

Deník.cz / Sport

/FOTOGALERIE/ Pardubičtí fotbalisté prohráli v 15. kole FORTUNA:LIGY s Českými Budějovicemi 0:2. Východočeši poprvé v sezoně nebodovali v domácím utkání v pražském Ďolíčku.

Dec 15

Trápení, ale nakonec tři body. Bohemians vyzráli na Příbram

Deník.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians ve FORTUNA:LIZE porazili Příbram 2:1 a ukončili sérii čtyř utkání bez vítězství. Výkon ale zdaleka nebyl ideální.

Dec 5

Další bod pro Pardubice: Remízu s Klokany zařídil opět Huf

Deník.cz / Sport

Pardubičtí fotbalisté v 10. kole FORTUNA:LIGY prohrávali od 7. minuty po gólu Tomáše Necida, za Východočechy vyrovnal po hodině hry David Huf. Pardubice tak remizovaly na hřišti Bohemians 1:1.

Nov 21

Mladá Boleslav přejela nováčka z Pardubic, rozhodla první půle

Deník.cz / Sport

Fotbalová liga se po reprezentační pauze vrátila svým osmým kolem. V jeho rámci přivítala trápící se Boleslav nováčka z Pardubic a podala velmi dobrý výkon. Už v první půli dali domácí tři góly a zvítězili přesvědčivě 4:1.

Sep 12

Slavia přišla o první body. V Ďolíčku remizovala s nováčkem z Pardubic

Deník.cz / Sport

/FOTO/ Ve 3. kole FORTUNA:LIGY trápil nováček z Pardubic favorita z Edenu a nakonec ho obrali o body. Východočeši vedli po brance Emila Tischlera, Slavia vyrovnala po přestávce zásluhou Petara Musy. Z duelu nováčka proti poslednímu…

Aug 23

Jablonec spasil až střídající Hrubý. Nováček z Pardubic na Střelnici gól nedal

Deník.cz / Sport

Úvod do ligové soutěže se Jabloneckým povedl. Na soupeři byla znát nervozita ze svoji premiéry ve FORTUNA LIZE. Domácí využili situace a pojistili si jedním gólem tři důležité body.

Jul 11

Pardubice jsou prvoligové! Fotbalisté po výhře nad Vyšehradem postupují

Deník.cz / Sport

Pardubice po 51 letech vítají nejvyšší fotbalovou soutěž. Hráči FK Pardubice v předposledním kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY přehráli Vyšehrad 4:1, vyhráli druhou ligu a postoupili do nejvyšší soutěže.

Sep 14

Souboj o první místo pro Pardubice. Fotbalisté zdolali i Duklu

Deník.cz / Sport

Pardubičtí fotbalisté dál vládnou druhé nejvyšší soutěži. V 8. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY doma přehráli Duklu Praha 3:1. Dvě gólové trefy zaznamenal Michal Kohút.

Sep 1

Žádný gól ani bod. Ševci podlehli nováčkovi z Českých Budějovic

Deník.cz / Sport

FOTOGALERIE / Fotbalisté Zlína mají v reprezentační přestávce o čem přemýšlet. Ševci po domácí porážce s Karvinou nezvládli ani duel v Českých Budějovicích, kde v 8. kole FORTUNA:LIGY padli 0:2 a v tabulce se propadli až na dvanácté místo.…

Aug 1

Zrmhal je na odchodu ze Slavie. Jedná s nováčkem italské ligy

Deník.cz / Sport

Tým fotbalistů pražské Slavie může opustit také záložník Jaromír Zmrhal. Podle serveru iDNES.cz dostal hráč, který v pátek oslaví 26. narozeniny, od vedení mistrovského klubu svolení jednat s nováčkem italské ligy Brescií.

Jul 27

Fotbalisté Příbrami porazili Bohemians a poprvé v sezoně vyhráli

Deník.cz / Sport

Fotbalisté Příbrami porazili ve 3. ligovém kole Bohemians 1905 3:2 a připsali si první výhru v sezoně. Středočeši si díky Marku Kodrovi a Michalu Škodovi vypracovali dvougólový náskok, který smazal bývalý hráč domácích Ibrahim Keita. V…

Jul 12

Jablonec na úvod ligy přehrál Bohemians. Dvěma góly se blýskl Matoušek

Deník.cz / Sport

Nový ročník první fotbalové ligy začal výhrou Jablonce nad Bohemians 1905 2:0. Předehrávku prvního kola rozhodla dvěma góly letní posila domácích Jan Matoušek, který se trefil hned v úvodním soutěžním duelu za Severočechy. V 19. minutě…

Mar 9

Karviná doma prohrála s Bohemians o tři góly

Deník.cz / Sport

/FOTOGALERIE/ Cesta za záchranou se opět zkomplikovala. Fotbalisté Karviné podlehli doma Bohemians po slabém výkonu 0:3.

Dec 15

Fotbalisté Bohemians a Liberce se na závěr podzimu rozešli smírně

Deník.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905 hráli doma v závěrečném podzimním 19. kole první ligy s Libercem bez branek. Oba týmy potvrdily pozici remízových „králů" soutěže a připsaly si shodně už sedmý nerozhodný výsledek v tomto ročníku.

Apr 22

Ve šlágru kola gól nepadl, body ztratila Slavia i Liberec

Deník.cz / Sport

Liberec /FOTO/ - Nasadil bílou kšiltovku a mohlo se začít. Fotbalový trenér Jindřich Trpišovský se prvně po zimním odchodu z Liberce do Slavie vrátil na stadion U Nisy. Tam ho přivítalo přes devět tisíc diváků.

Jan 21

Bohemians jsou v semifinále Tipsport ligy, Slavia dvakrát prohrála

www.denik.cz

Praha - Fotbalisté Bohemians 1905 postoupili do semifinále zimní Tipsport ligy. Obhájci prvenství dnes zvládli přímý souboj o první místo ve skupině A s Mostem, který rozstříleli 4:1. Jejich soupeřem budou České Budějovice, jimž k…