English

Kellner hrál první ligu i v politice, ač do ní nikdy nevstoupil. Budoucí role PPF je otevřená

Deník N

Každý podobně rozsáhlý byznys, jako provozuje PPF, se nutně musí protínat s politikou. U aktivit zesnulého Petra Kellnera to ale platilo v míře, která není ani u velkých hráčů obvyklá. Investiční skupina financovala institut bývalého…

More from Deník N

Jul 1

Rodina Kellnerových si rozdělila osobní dědictví po Petru Kellnerovi. Jde...

Deník N

Rodina Kellnerových si rozdělila osobní dědictví po Petru Kellnerovi. Jde o firmy v Karibiku, kde rodina trávila čas a investovala. Unikátní vizualizace ukazuje vlastnickou strukturu firem se sídlem na Britských Panenských ostrovech, na…

Apr 16

Vdova po Petru Kellnerovi Renáta Kellnerová získala silného spojence. Klíčovým...

Deník N

Vdova po Petru Kellnerovi Renáta Kellnerová získala silného spojence. Klíčovým hráčem PPF, rodinného superholdingu, a současně novým životním partnerem je podle zjištění Deníku N právník a investor Tomáš Otruba. „Právník s budovatelskou…

Nov 13

Rodina zesnulého Petra Kellnera zakládá Amalar Holding, do kterého se...

Deník N

Rodina zesnulého Petra Kellnera zakládá Amalar Holding, do kterého se včlení všechna rodinná aktiva. Cílem je zjednodušení vlastnické struktury. (ČT24)

Nov 23

Česká skupina PPF Renáty Kellnerové se stahuje z půjčkového byznysu v Indonésii...

denikn.cz

Česká skupina PPF Renáty Kellnerové se stahuje z půjčkového byznysu v Indonésii a na Filipínách. Za zhruba 600 milionů dolarů (14,2 miliardy korun) tam prodá pobočky své divize Home Credit. Novým vlastníkem se má stát japonská firma…

Feb 28

Finanční Skupina PPF a Nadace manželů Kellnerových dají českému ministerstvu školství...

Deník N / Česko

Finanční Skupina PPF a Nadace manželů Kellnerových dají českému ministerstvu školství 100 milionů korun na financování školní docházky a začlenění dětských uprchlíků z Ukrajiny. „Další společnosti ze Skupiny připravují vlastní podporu…

Nov 16

Někteří z nejbohatších Čechů našli zálibu ve sportu. Rodina Kellnerových investuje...

denikn.cz

Někteří z nejbohatších Čechů našli zálibu ve sportu. Rodina Kellnerových investuje do jezdectví, Zdeněk Bakala vlastní hokejový klub nebo elitní cyklistickou stáj. To Daniel Křetínský našel zalíbení ve fotbale.

Sep 10

Zesnulý majitel PPF Petr Kellner obdržel za přínos v boji proti...

denikn.cz

Zesnulý majitel PPF Petr Kellner obdržel za přínos v boji proti covidu-19 resortní vyznamenání ministerstva obrany. Udělil mu jej ministr obrany Lubomír Metnar (za ANO). Metnar to dnes řekl při zakončení vakcinace v pražském O2 universu,…

Aug 24

PPF vydala první výroční zprávu po smrti Petra Kellnera. Změny,...

denikn.cz

PPF vydala první výroční zprávu po smrti Petra Kellnera. Změny, které přinesl covid, skupinu poprvé v historii přivedly do ztráty. Pandemii podle Kellnerova nástupce Bartoníčka provází také úbytek svobody.

Aug 23

PPF vydala první výroční zprávu po smrti Petra Kellnera. Změny,...

denikn.cz

PPF vydala první výroční zprávu po smrti Petra Kellnera. Změny, které přinesl covid-19, skupinu poprvé v historii přivedly do ztráty. Pandemii podle Kellnerova nástupce Bartoníčka provází také úbytek svobody.

May 19

Skupina PPF zveřejnila dosud nepublikované záběry zesnulého podnikatele Petra Kellnera....

denikn.cz

Skupina PPF zveřejnila dosud nepublikované záběry zesnulého podnikatele Petra Kellnera. Ten nejdříve mluví o sobě a své rodině, poté na videu z přednášky popisuje příběh svého podnikání. (PPF)

Apr 11

Prezident Zeman hodlá 28. října udělit zemřelému Petru Kellnerovi Řád bílého...

denikn.cz

Prezident Zeman hodlá 28. října udělit zemřelému Petru Kellnerovi Řád bílého lva. Řekl to v pořadu S prezidentem v Lánech.

Mar 29

Majitel skupiny PPF Petr Kellner zemřel při pádu vrtulníku na...

denikn.cz

Majitel skupiny PPF Petr Kellner zemřel při pádu vrtulníku na Aljašce. Reportérka Eliška Hradilková Bártová mluvila s lidmi, kteří nejbohatšího Čecha znali a měli možnost nahlédnout, jakým způsobem uvažuje a jak dokáže tahat za byznysové a…

Mar 29

Po tragické smrti Petra Kellnera visí otazník také nad těmi...

denikn.cz

Po tragické smrti Petra Kellnera visí otazník také nad těmi aktivitami PPF, které balancovaly na hraně byznysu a politiky.

Mar 29

Studio N: Zemřel Petr Kellner. Jak nejbohatší Čech ovlivnil byznys a politiku

Deník N

Majitel skupiny PPF Petr Kellner zemřel při pádu vrtulníku na Aljašce. Informoval o tom list New York Times. Reportérka Eliška Hradilková Bártová mluvila s lidmi, kteří nejbohatšího Čecha znali a měli možnost nahlédnout, jakým způsobem…

Mar 29

Zemřel nejbohatší Čech Petr Kellner, nepřežil pád vrtulníku na Aljašce

Deník N / Česko

Zemřel český miliardář Petr Kellner. Společně s dalšími čtyřmi lidmi nepřežil pád vrtulníků na Aljašce. K nehodě došlo během přepravy na lyžování.

Dec 14

Skupina PPF Petra Kellnera prodala svůj podíl ve švýcarské firmě...

denikn.cz

Skupina PPF Petra Kellnera prodala svůj podíl ve švýcarské firmě NBE-Therapeutics, která vyvíjí léky na rakovinu. Chce za něj náhradu a hledá nové investiční příležitosti. (Seznam zprávy)

Dec 10

Skupina PPF nejbohatšího Čecha Petra Kellnera po čtyřech letech prodává...

denikn.cz

Skupina PPF nejbohatšího Čecha Petra Kellnera po čtyřech letech prodává podíl ve švýcarské biotechnologické firmě NBE-Therapeutics. Pro skupinu je to v oblasti biotechnologií první významný zisk. (PPF)

Dec 5

Kellner jednal se slovinským premiérem, píší místní média. Nejbohatší Čech...

denikn.cz

Kellner jednal se slovinským premiérem, píší místní média. Nejbohatší Čech přebírá televizi, která je vládní straně trnem v oku.

Oct 14

Miliardář Petr Kellner je nadále nejbohatším Čechem s majetkem ve výši...

denikn.cz

Miliardář Petr Kellner je nadále nejbohatším Čechem s majetkem ve výši 293 miliard korun. Oproti loňsku má o 57 miliard méně, vyplývá z žebříčku Forbes. Jmění premiér Andreje Babiše se zvýšilo o čtyři miliardy na celkem 74 miliard.

Sep 1

Skupina PPF miliardáře Petra Kellnera čeká na schválení transakce nákupu...

denikn.cz

Skupina PPF miliardáře Petra Kellnera čeká na schválení transakce nákupu společnosti CME, která je majitelem televize Nova. Příslušné doklady odeslala Evropské komisi. PPF to oznámila na Twitteru.