English

Slavia podruhé Arsenal nezaskočila: Vysoká prohra a konec v Evropě!

Stars24.cz

Jízda sešívaných pohárovou Evropou je u konce. Pražská Slavia nevyužila nadějného výsledku z Londýna a po domácí porážce 0:4 s Arsenalem ve čtvrtfinále vypadla z Evropské ligy.

More from Stars24.cz

Jan 1

Recept: Chutná domácí čočka na kyselo

Stars24.cz

Svátky jsou u konce a v mnoha domácnostech se tak dnes na stole objeví čočka. Podle našeho receptu ji zvládne připravit úplně každý.

Dec 12

Recept: Jak na chutné domácí kokosové kuličky?

Stars24.cz

Kokosové kuličky patří mezi oblíbené druhy vánočního cukroví. Doma si je můžete vytvořit velmi lehce, a my vám poradíme, jak na to.

Sep 4

Markéta Vondroušová se poprvé probojovala do čtvrtfinále US Open

stars24.cz

Markéta Vondroušová, vítězka Wimbledonu, se poprvé probojovala do čtvrtfinále US Open. Česká tenisová jednička, nasazená jako devátá, překonala domácí hráčku Peyton Stearnsovou po dramatickém obratu v zápase s výsledkem 6:7, 6:3 a 6:2.

Apr 8

SK Slavia Praha se představí v Mladé Boleslavi, HC Dynamo Pardubice stane proti Spartě

Stars24.cz

Pražští rivalové Slavia a Sparta se po středečním postupu do finále domácího poháru budou ve víkendovém 26. kole první fotbalové ligy na dálku přetahovat o první místo. Vedoucí vršovický celek čeká duel v Mladé Boleslavi. Letenští, kteří…

Mar 6

Extraliga ledního hokeje: Ve čtvrtfinále je Hradec i Vítkovice

Stars24.cz

Hokejisté Hradce Králové si v závěrečném 52. kole základní části extraligy zajistili čtvrté místo a přímý postup do čtvrtfinále play off. Ve východočeském derby porazili vedoucí Pardubice 3:1 a nemuseli se vzhledem k lepší vzájemné bilanci…

Nov 19

SK Slavia Praha a Slovácko postoupily do čtvrtfinále domácího poháru MOL Cupu

Stars24.cz

Fotbalisté Slavie a Slovácka postoupili do čtvrtfinále domácího poháru MOL Cupu. Pražané v osmifinále vyhráli na stadionu druholigové Karviné 2:0. Gól a asistenci si připsal odchovanec Slezanů Ondřej Lingr. Obhájci trofeje v Uherském…

Nov 6

Čeští florbalisté na MS porazili Německo a jsou ve čtvrtfinále

stars24.cz

Čeští florbalisté zvítězili ve druhém utkání na mistrovství světa ve Winterthuru nad Německem 8:6, navázali na sobotní výhru nad Lotyšskem 6:3 a zajistili si postup do čtvrtfinále. V pondělí od 18:05 budou bojovat o první místo ve skupině…

Oct 23

Derby Sparta Slavia: 13. kolo první fotbalové ligy vyvrcholí už dnes

stars24.cz

Vrcholem 13. kola první fotbalové ligy bude dnešní pražské derby mezi druhou Slavií a třetí Spartou, která vyhrála tři z posledních čtyř vzájemných zápasů. První derby čeká trenéra letenského týmu Dána Briana Priskeho, který v září 2020…

Aug 27

Čenstochová i Stockholm padly. Proti komu se Slavia a Slovácko postaví teď?

stars24.cz

V pátek se své soupeře ve svých skupinách Evropské konferenční ligy dozvěděli hned čeští pohároví zástupci a to pražská Slavia a Slovácko. Los, jenž měl mimo jiné na starosti i exslávistický fotbalista Vladimír Šmicer, nakonec větší radost…

Jul 3

Marie Bouzková je poprvé ve čtvrtfinále grandslamu

Stars24.cz

Tenistka Marie Bouzková si zahraje poprvé v kariéře čtvrtfinále grandslamového turnaje ve dvouhře. V dnešním osmifinále Wimbledonu porazila na trávě v All England Clubu Francouzku Caroline Garciaovou 7:5, 6:2.

Apr 3

Sparta - Ostrava 2:1. Domácí se přiblížili vedoucím týmům ligy!

stars24.cz

Fotbalová liga je v samém závěru základní části, probíhající 27. kolo obsahuje dva velké šlágry. V Praze se v sobotu hrál první z nich, Sparta v něm na Letné přivítala ostravský Baník a zvítězila 2:1.

Nov 18

ŠKODA SLAVIA je tady! Automobilka představila nový model

Stars24.cz

Druhý sériový model po modelu Kushaq v rámci projektu INDIA 2.0, v rámci něhož je společnost Škoda auto zodpovědná za indický subkontinent, se jmenuje Slavia. Automobilka nový model dnes představila indické veřejnosti.

Jun 4

Certifikát o prodělaném covidu: Jak si ho stáhnout online? NÁVOD

Certifikát o prodělaném covidu, potvrzení o očkování nebo o prodělaném testu lze od začátku měsíce stáhnout online. Podívejte se, jak na to.

Jun 1

MS v hokeji 2021: Češi postupují! Kdo bude jejich soupeřem ve čtvrtfinále?

Blamáž se podařilo odvrátit, povinnost splněna. Národní tým postoupil na mistrovství světa v hokeji v Lotyšsku do vyřazovacích bojů. Českou i další reprezentace však ještě čeká jeden zápas ve skupině, který rozhodne o dvojicích pro…

Apr 16

Slavia podruhé Arsenal nezaskočila: Vysoká prohra a konec v Evropě!

Stars24.cz

Jízda sešívaných pohárovou Evropou je u konce. Pražská Slavia nevyužila nadějného výsledku z Londýna a po domácí porážce 0:4 s Arsenalem ve čtvrtfinále vypadla z Evropské ligy.

Apr 12

Derby Sparta opět nezvládla, Slavia míří za titulem!

Stars24.cz

Fotbalová Slavia je v probíhající sezóně k nezastavení. Před čtvrteční odvetou má šanci postoupit mezi nejlepší čtyři v Evropské lize, v domácí ligové soutěži má suverénně nakročeno k titulu. V neděli to potvrdilo i v nejsledovanějším…

Mar 29

Sčítání lidu 2021: Formulář bude online déle, než se čekalo!

stars24.cz

Sčítání lidu začalo o uplynulém víkendu, podle statistiků se sečetly už téměř dva miliony lidí. Ostatní mají ještě spoustu času, na vyplnění formuláře online dokonce více, než bylo původně avizováno.

Dec 6

TRAGÉDIE: 11letý žák se zastřelil během online výuky!

stars24.cz

Teprve jedenáctiletý student Adan Llanos spáchal během online výuky přes platformu Zoom sebevraždu. Podle zahraničních médií se zastřelil.

Jul 31

Markéta Konvičková: Přemýšlí o domácím porodu?

stars24.cz

I Markéta Konvičková musela zaznamenat bouřlivé debaty o domácích porodech. Má pro ně jako nastávající maminka pochopení? Blonďatá zpěvačka prozradila, jaké jsou její plány.

Jun 11

Rowlingová šokuje! ZNÁSILNĚNÍ a domácí násilí!

stars24.cz

Britská spisovatelka J. K. Rowlingová, slavná autorka knih o Harry Potterovi, ve středu přiznala, že se v minulosti stali oběťmi domácího a sexuálního násilí.