English

Rusko znásobilo sázky, ukázalo nám prostředníček. Hamáčkův příběh působí nevěrohodně, říká analytik Votápek

Deník N

Bývalý generální konzul v Moskvě a mezinárodní analytik Vladimír Votápek vnímá vypovězení 20 našich diplomatů z Ruska jako ostrý krok, na který by Česko mělo reagovat v koordinaci se spojenci nejen v EU, ale také v NATO. Hamáčkovu…

More from Deník N

Jul 12

Exministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) v souvislosti s plánovanou cestou do Moskvy...

Deník N

Exministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) v souvislosti s plánovanou cestou do Moskvy něco připravoval, ale sám od toho upustil, a proto nespáchal trestný čin. Státní zástupce Marek Bodlák pro Deník N vysvětlil, proč policie případ odložila.

Jul 12

Žalobce: Hamáček a cesta do Moskvy? Něco plánoval, ale upustil od toho. O vlastizradu nešlo

Deník N

Národní centrála proti organizovanému zločinu odložila případ neuskutečněné cesty do Moskvy exministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD). Dozorující státní zástupce Marek Bodlák z Vrchního státního zastupitelství v Praze v rozhovoru s Deníkem N…

Jun 8

Ministrovi vnitra Janu Hamáčkovi se nelíbí rozhodnutí jeho podřízených v případu...

denikn.cz

Ministrovi vnitra Janu Hamáčkovi se nelíbí rozhodnutí jeho podřízených v případu Bělorusa, kterému ministerstvo odmítlo prodloužit ochranu s odůvodněním, že situace v zemi se zlepšila.

May 17

Povolte Hamáčkovi přelet do Moskvy, žádalo Česko ostatní státy

Deník N

Ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) svou návštěvu Moskvy, o které tvrdí, že byla „kamufláží“, plánoval do posledních detailů. Ministerstvo zahraničí nyní Deníku N potvrdilo, že o cestě informovalo i státy, nad kterými měl vicepremiér s…

May 15

Let do Moskvy byl pro vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) připraven,...

denikn.cz

Let do Moskvy byl pro vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) připraven, potvrdilo ministerstvo obrany. Šéf resortu Metnar mu letadlo povolil v pátek, storno letu dostal v sobotu dopoledne. Tedy v den, kdy Hamáček s premiérem Babišem informovali…

May 9

Vicepremiérka Alena Schillerová uvedla, že cesta Jana Hamáčka do Moskvy...

denikn.cz

Vicepremiérka Alena Schillerová uvedla, že cesta Jana Hamáčka do Moskvy se ještě bude řešit na vládě. „Nebylo to nejmoudřejší, co mohl udělat,“ popsala své pocity. Sama neví, jestli to byla kamufláž, do hlavy mu prý nevidí. (CNN Prima News)

May 9

Na přípravě cesty Jana Hamáčka do Moskvy se podílela i...

denikn.cz

Na přípravě cesty Jana Hamáčka do Moskvy se podílela i prezidentská kancelář. Společně řešili pozvání amerického prezidenta Joe Bidena do Prahy. Diskutovalo se, že zvacím subjektem musí být prezident. (Seznam zprávy)

May 5

Proč Hamáček nechtěl do poslední chvíle zrušit cestu do Moskvy?...

denikn.cz

Proč Hamáček nechtěl do poslední chvíle zrušit cestu do Moskvy? Zjistili jsme, jak to na uzavřením jednání vysvětloval poslancům.

May 5

Proč Hamáček nechtěl do poslední chvíle zrušit cestu do Moskvy? Zjistili jsme, jak to vysvětlil poslancům

Deník N

Vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček čelí nařčení, že chtěl při své plánované návštěvě Moskvy vyměnit utlumení kauzy Vrbětice za ruskou vakcínu Sputnik V. On sám to popírá a tvrdí, že šlo o zastírací manévr, který měl umožnit návrat…

Apr 25

Cestu vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) do Moskvy coby zastírací manévr...

denikn.cz

Cestu vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) do Moskvy coby zastírací manévr označil prezident Miloš Zeman za “špatnou detektivku“. Řekl to na TV Prima.

Apr 19

Pokud byla plánovaná cesta vicepremiéra Jana Hamáčka do Moskvy skutečně...

denikn.cz

Pokud byla plánovaná cesta vicepremiéra Jana Hamáčka do Moskvy skutečně krycí akcí, Česko tím zneužilo politika spřátelené země, míní odborníci. Slovenské úřady o údajné operaci nevěděly, i když do ní předseda ČSSD zapojil bývalého šéfa…

Apr 19

Vicepremiér Jan Hamáček přiznal, že vypovězením dvacítky diplomatů bude česká...

denikn.cz

Vicepremiér Jan Hamáček přiznal, že vypovězením dvacítky diplomatů bude česká ambasáda v Rusku paralyzovaná. Musel podle něj skončit ekonomický i politický úsek. Bude zachován pouze konzulární úsek. (ČT24)

Apr 18

Mezi vyhoštěnými diplomaty je podle vicepremiéra Jana Hamáčka zástupce českého...

denikn.cz

Mezi vyhoštěnými diplomaty je podle vicepremiéra Jana Hamáčka zástupce českého velvyslance Luboš Veselý. Vyhoštění diplomatů je podle vicepremiéra vysokou cenou, kterou je Česko ochotné zaplatit. (Radiožurnál)

Apr 17

Hamáček o útoku musel vědět, když plánoval cestu do Moskvy. Zapomněl na zájmy státu, říká bývalý diplomat Kolář

Deník N

Zprávu o důvodném podezření, že za výbuch muničního skladu ve Vrběticích v roce 2014 nese vinu Rusko, se bývalý velvyslanec v Rusku i Washingtonu Petr Kolář dozvěděl na chalupě. Překvapený ale nebyl. Informace o ruské zodpovědnosti za…

Apr 16

Premiér Andrej Babiš doporučil vicepremiéru Janu Hamáčkovi zrušit návštěvu Moskvy,...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš doporučil vicepremiéru Janu Hamáčkovi zrušit návštěvu Moskvy, informuje server Lidovky. V Rusku chtěl Hamáček v pondělí vyjednávat o nákupu vakcíny Sputnik V.

Apr 15

Premiér Andrej Babiš kritizuje cestu ministra Jana Hamáčka do Ruska....

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš kritizuje cestu ministra Jana Hamáčka do Ruska. Podle něj už Česko má konkrétní nabídku na získání až 300 tisíc dávek vakcíny Sputnik V. Babiš to řekl v rozhovoru pro Blesk.

Apr 9

Ke zvolení předsedou ČSSD pogratuloval Janu Hamáčkovi i premiér Andrej...

denikn.cz

Ke zvolení předsedou ČSSD pogratuloval Janu Hamáčkovi i premiér Andrej Babiš. Podle svých slov výsledek očekával a „těší na další spolupráci“. (ČT24)

Apr 9

Předseda ODS Petr Fiala na Twitteru pogratuloval Janu Hamáčkovi ke...

denikn.cz

Předseda ODS Petr Fiala na Twitteru pogratuloval Janu Hamáčkovi ke znovuzvolení předsedou ČSSD. Zároveň je podle něj načase, aby si ČSSD „odpočinula od vládnutí“.

Feb 20

Na protest proti ministrovi vnitra Janu Hamáčkovi se v obci...

denikn.cz

Na protest proti ministrovi vnitra Janu Hamáčkovi se v obci Mratín, kde má dům, sešlo nejméně několik desítek účastníků. Organizátoři už je vyzvali, aby si nasadili roušky, dav vyrazil k bydlišti vicepremiéra. Téměř nikdo ale roušku nemá.

Oct 16

Lidé ze stranických představitelů důvěřují nejvíce Janu Hamáčkovi. Šéfovi ČSSD...

denikn.cz

Lidé ze stranických představitelů důvěřují nejvíce Janu Hamáčkovi. Šéfovi ČSSD věří 43 procent lidí. Druhý Andrej Babiš má důvěru 39 % lidí, třetí je Václav Klaus mladší (Trikolóra) s 30% důvěrou. (CVVM)