English

Opozice kritizuje Zemanův „pyžámkový týden“. Mlčení k Vrběticím vadí i špičkám ČSSD

Deník N / Česko

Opozice zkritizovala mlčení prezidenta republiky Miloše Zemana, který se dosud nevyjádřil k zapojení agentů ruské tajné služby GRU do výbuchu ve Vrběticích. Podle TOP 09 má prezident „pyžámkový týden“, přitom měl promluvit jako jeden z…

More from Deník N / Česko

Oct 27

Prezident Miloš Zeman přijal s účinností od úterý 1. listopadu demisi Anny...

Deník N

Prezident Miloš Zeman přijal s účinností od úterý 1. listopadu demisi Anny Hubáčkové (za KDU-ČSL) na funkci ministryně životního prostředí a pověřil vicepremiéra a ministra práce Mariana Jurečku (KDU-ČSL) vedením úřadu. Premiér Petr Fiala …

Jun 29

Prezident Miloš Zeman přijal demisi ministra školství Petra Gazdíka (STAN),...

Deník N

Prezident Miloš Zeman přijal demisi ministra školství Petra Gazdíka (STAN), který končí kvůli kontaktům s obviněným podnikatelem Redlem. Informoval o tom prezidentův mluvčí.

May 11

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě vůdkyni běloruské opozice Svjatlanu...

Deník N

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě vůdkyni běloruské opozice Svjatlanu Cichanouskou. Potvrdil jí, že Česko stojí za nezávislým Běloruskem, a podpořil vznik běloruského domu v Praze. Zeman také kritizoval odsouzení politických vězňů v…

May 5

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se svým...

Deník N

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se svým předchůdcem ve funkci Václavem Klausem starším.

Nov 15

Prezident Miloš Zeman přijal na návštěvě premiéra v demisi Andreje Babiše....

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na návštěvě premiéra v demisi Andreje Babiše. Sešli se v Ústřední vojenské nemocnici.

Nov 11

Prezident Miloš Zeman přijal demisi vlády Andreje Babiše a pověřil ji...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal demisi vlády Andreje Babiše a pověřil ji vykonáváním jejích funkcí prozatímně až do jmenování nové vlády. Na Twitteru to oznámil hradní mluvčí Ovčáček.

Nov 10

Premiér Andrej Babiš řekl, že demisi předá prezidentu Miloš Zemanovi...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš řekl, že demisi předá prezidentu Miloš Zemanovi písemně poté, co skončí ustavující schůze Sněmovny.

Nov 5

Prezident Miloš Zeman hovořil prostřednictvím telefonu s premiérem Andrejem Babišem o demisi...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman hovořil prostřednictvím telefonu s premiérem Andrejem Babišem o demisi vlády. Shodli se, že se chtějí setkat osobně, informoval mluvčí Hradu. Hlava státu dnes také poskytla rozhovor rádiu Frekvence 1.

Oct 18

Hrad ani dnes neřekl, v jakém zdravotním stavu je prezident Miloš...

denikn.cz

Hrad ani dnes neřekl, v jakém zdravotním stavu je prezident Miloš Zeman. Kancléř Vratislav Mynář na krátkém brífinku pouze prohlásil, že o tom informovat nemůže, a zaútočil na Senát. Jeho snahu o zjištění prezidentova skutečného…

Aug 10

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě ministra vnitra Jana Hamáčka...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě ministra vnitra Jana Hamáčka a poté i ministra zemědělství Miroslava Tomana. Na Twitteru o tom bez dalších podrobností informoval mluvčí Jiří Ovčáček.

Jun 1

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě setkal se šéfem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě setkal se šéfem ČSSD Janem Hamáčkem. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

May 16

Prezident Miloš Zeman odmítl vyjádření vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) o tom,...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman odmítl vyjádření vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) o tom, že plánovaná cesta do Moskvy měla být jen zastírací manévr. Hamáček podle hlavy státu návštěvu plánoval. Vicepremiér však tvrdí, že prezident jeho verzi…

Apr 9

Předsedou sociálních demokratů zůstává Jan Hamáček. ČSSD tak půl roku...

denikn.cz

Předsedou sociálních demokratů zůstává Jan Hamáček. ČSSD tak půl roku před volbami vsadila na svou nejznámější tvář, která slibuje programové vymezení doleva. Půl roku před volbami potřebuje strana začít rychle posilovat.

Feb 17

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel se šéfem SPD...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel se šéfem SPD Tomiem Okamurou. Jednat mají o současné politické situaci. Informoval o tom mluvčí prezidenta.

Dec 14

Podle Hamáčka má ČSSD spor s ANO jen u daní. „Jediný problém...

denikn.cz

Podle Hamáčka má ČSSD spor s ANO jen u daní. „Jediný problém ve vládě je daňový balíček,“ řekl předseda strany Jan Hamáček. Prioritou je podle něj ale nyní zvládnutí epidemie covid-19. Zmínky o odchodu z vlády podle něj pramení z toho, že…

Dec 8

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě vicepremiéra Jana Hamáčka....

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě vicepremiéra Jana Hamáčka. Odpoledne za hlavou státu přijde i předseda komunistů Vojtěch Filip, jednat budou o rozpočtu. (ČTK)

Dec 2

Prezident Miloš Zeman se za týden na Hradě setká s polským...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se za týden na Hradě setká s polským prezidentem Andrzejem Dudou. Jednat budou o unijních tématech a visegrádské spolupráci. (Hrad)

Nov 25

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministrem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministrem obrany Lubomírem Metnarem. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

Oct 4

Ztrácí ANO neporazitelnost? Má ČSSD budoucnost? Kdo je hlavní opozice,...

denikn.cz

Ztrácí ANO neporazitelnost? Má ČSSD budoucnost? Kdo je hlavní opozice, Piráti, nebo ODS? Na hlavní otázky české politiky nyní odpověděly volby a Jan Moláček komentuje, jak může jejich výsledek domácí scénou zahýbat.

May 26

Prezident Miloš Zeman se dnes na Pražském hradě setkal s ředitelem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se dnes na Pražském hradě setkal s ředitelem Úřadu pro zahraniční styky a informace Markem Šimandlem. Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček to dnes bez podrobností uvedl na Twitteru. Na schůzce se Šimandlem se Zeman dohodl…