English

Tajné služby s Hamáčkem kamufláž neřešily, od cesty do Moskvy ho zrazovaly, tvrdí zákonodárci

Deník N

Zpravodajské služby podle poslanců a senátorů nepotvrdily tvrzení ministra vnitra Jana Hamáčka, že s tajnými službami řešil údajnou fiktivní cestu do Moskvy. Návštěvu ruské metropole mu prý nedoporučovaly. BIS ale tvrzení zákonodárců…

More from Deník N

Jul 12

Exministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) v souvislosti s plánovanou cestou do Moskvy...

Deník N

Exministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) v souvislosti s plánovanou cestou do Moskvy něco připravoval, ale sám od toho upustil, a proto nespáchal trestný čin. Státní zástupce Marek Bodlák pro Deník N vysvětlil, proč policie případ odložila.

Jul 12

Policisté odložili případ neuskutečněné cesty exministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD)...

Deník N

Policisté odložili případ neuskutečněné cesty exministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD) do Moskvy. Informaci potvrdilo Vrchní státní zastupitelství v Praze, které případ dozorovalo, i Národní centrála proti organizovanému zločinu. Exministr…

Jun 8

Ministrovi vnitra Janu Hamáčkovi se nelíbí rozhodnutí jeho podřízených v případu...

denikn.cz

Ministrovi vnitra Janu Hamáčkovi se nelíbí rozhodnutí jeho podřízených v případu Bělorusa, kterému ministerstvo odmítlo prodloužit ochranu s odůvodněním, že situace v zemi se zlepšila.

May 15

Let do Moskvy byl pro vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) připraven,...

denikn.cz

Let do Moskvy byl pro vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) připraven, potvrdilo ministerstvo obrany. Šéf resortu Metnar mu letadlo povolil v pátek, storno letu dostal v sobotu dopoledne. Tedy v den, kdy Hamáček s premiérem Babišem informovali…

May 9

Vicepremiérka Alena Schillerová uvedla, že cesta Jana Hamáčka do Moskvy...

denikn.cz

Vicepremiérka Alena Schillerová uvedla, že cesta Jana Hamáčka do Moskvy se ještě bude řešit na vládě. „Nebylo to nejmoudřejší, co mohl udělat,“ popsala své pocity. Sama neví, jestli to byla kamufláž, do hlavy mu prý nevidí. (CNN Prima News)

May 9

Na přípravě cesty Jana Hamáčka do Moskvy se podílela i...

denikn.cz

Na přípravě cesty Jana Hamáčka do Moskvy se podílela i prezidentská kancelář. Společně řešili pozvání amerického prezidenta Joe Bidena do Prahy. Diskutovalo se, že zvacím subjektem musí být prezident. (Seznam zprávy)

May 5

Sněmovna začne opět projednávat okolnosti cesty Jana Hamáčka do Moskvy....

denikn.cz

Sněmovna začne opět projednávat okolnosti cesty Jana Hamáčka do Moskvy. Jednání bude neveřejné.

May 4

ODS bude chtít zařadit další jednání o cestě Jana Hamáčka do...

denikn.cz

ODS bude chtít zařadit další jednání o cestě Jana Hamáčka do Moskvy na zítřejší ráno. Řekla to předsedkyně sněmovního branného výboru Jana Černochová. Jednání podle ní bylo nedůstojné a sama se omlouvala hostům. Černochová uvedla, že kromě…

May 4

Neveřejné jednání Sněmovny o cestě Jana Hamáčka do Moskvy skončilo. Poslanci...

denikn.cz

Neveřejné jednání Sněmovny o cestě Jana Hamáčka do Moskvy skončilo. Poslanci dnes již jednat nebudou, lidovci si totiž vzali přestávku na jednání klubu. Předseda strany Marian Jurečka Deníku N řekl, že strana chtěla odložit volbu do Rady…

May 4

Pirátská strana podpoří projednávání bodu cesty Jana Hamáčka (ČSSD) do...

denikn.cz

Pirátská strana podpoří projednávání bodu cesty Jana Hamáčka (ČSSD) do Moskvy. Pokud se podle ní informace potvrdí, měl by Hamáček vyvodit zodpovědnost. Informoval o tom předseda Pirátů Ivan Bartoš.

May 4

Hnutí SPD podpoří projednání cesty Jana Hamáčka do Moskvy na...

denikn.cz

Hnutí SPD podpoří projednání cesty Jana Hamáčka do Moskvy na plénu Poslanecké sněmovny. Na tiskové konferenci to řekl předseda hnutí Tomio Okamura.

Apr 25

Cestu vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) do Moskvy coby zastírací manévr...

denikn.cz

Cestu vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) do Moskvy coby zastírací manévr označil prezident Miloš Zeman za “špatnou detektivku“. Řekl to na TV Prima.

Apr 19

Pokud byla plánovaná cesta vicepremiéra Jana Hamáčka do Moskvy skutečně...

denikn.cz

Pokud byla plánovaná cesta vicepremiéra Jana Hamáčka do Moskvy skutečně krycí akcí, Česko tím zneužilo politika spřátelené země, míní odborníci. Slovenské úřady o údajné operaci nevěděly, i když do ní předseda ČSSD zapojil bývalého šéfa…

Apr 16

Premiér Andrej Babiš doporučil vicepremiéru Janu Hamáčkovi zrušit návštěvu Moskvy,...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš doporučil vicepremiéru Janu Hamáčkovi zrušit návštěvu Moskvy, informuje server Lidovky. V Rusku chtěl Hamáček v pondělí vyjednávat o nákupu vakcíny Sputnik V.

Apr 9

Ke zvolení předsedou ČSSD pogratuloval Janu Hamáčkovi i premiér Andrej...

denikn.cz

Ke zvolení předsedou ČSSD pogratuloval Janu Hamáčkovi i premiér Andrej Babiš. Podle svých slov výsledek očekával a „těší na další spolupráci“. (ČT24)

Apr 9

Předseda ODS Petr Fiala na Twitteru pogratuloval Janu Hamáčkovi ke...

denikn.cz

Předseda ODS Petr Fiala na Twitteru pogratuloval Janu Hamáčkovi ke znovuzvolení předsedou ČSSD. Zároveň je podle něj načase, aby si ČSSD „odpočinula od vládnutí“.

Feb 20

Na protest proti ministrovi vnitra Janu Hamáčkovi se v obci...

denikn.cz

Na protest proti ministrovi vnitra Janu Hamáčkovi se v obci Mratín, kde má dům, sešlo nejméně několik desítek účastníků. Organizátoři už je vyzvali, aby si nasadili roušky, dav vyrazil k bydlišti vicepremiéra. Téměř nikdo ale roušku nemá.

Dec 9

Podle ministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD) probíhá jednání Sněmovny o prodloužení...

denikn.cz

Podle ministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD) probíhá jednání Sněmovny o prodloužení nouzového stavu „podle očekávání“. Části opozice vyčetl, že vládu bije klackem po hlavě za nařízená opatření. „Chvíli po začátku schůze oznámili poslanci za…

Oct 16

Lidé ze stranických představitelů důvěřují nejvíce Janu Hamáčkovi. Šéfovi ČSSD...

denikn.cz

Lidé ze stranických představitelů důvěřují nejvíce Janu Hamáčkovi. Šéfovi ČSSD věří 43 procent lidí. Druhý Andrej Babiš má důvěru 39 % lidí, třetí je Václav Klaus mladší (Trikolóra) s 30% důvěrou. (CVVM)