English

Pohřešovaný Tomáš dál trápí Brno: Před dvěma týdny se po něm slehla zem!

stars24.cz

Již celé dva týdny pátrá rodina i policie po nezletilém Tomášovi, který se ztratil v Brně měsíc po svých patnáctých narozeninách. Chlapec zmizel prakticky beze stopy, do dnešního dne se jej nepodařilo najít.

More from stars24.cz

Jul 3

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Šťastný konec pátrání po pohřešovaném chlapci

Stars24.cz

Pražská policie odvolala pátrání po pohřešovaném dvanáctiletém chlapci, který se ztratil v neděli odpoledne. Hoch je v pořádku, uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

May 9

Šťastný konec pátrání. Našel se pohřešovaný muž z Liberce

stars24.cz

Šťastně skončilo pátrání po pohřešovaném devětačtyřicetiletém muži z Liberce. Dnes ráno se jej podařilo najít v blízkosti přehrady, u které bylo již předtím nalezeno jeho opuštěné vozidlo.

Feb 27

Dítě v ohrožení: Policie hledala dvojici dívek, šťastný konec pátrání oznámila po půlnoci

stars24.cz

V režimu Dítě v ohrožení pátrali v neděli policisté po dvojici nezletilých dívek ve Zlínském kraji. Hledání pohřešovaných trvalo několik hodin, po půlnoci se je podařilo najít obě pohromadě.

Feb 6

Pohřešovaná žena z Liberce už není v pátrání. O čem se spekuluje?

Stars24.cz

Policie v neděli ukončila pátrání po pohřešované ženě z Liberce, které bylo vyhlášeno o den dříve. Zároveň v sobotu došlo v Praze k násilnému trestnému činu, při němž zemřela žena. Podle některých médií by mělo jít o pohřešovanou.

Jan 1

Policie ani druhý den pátrání nenašla pohřešovanou ženu se synem

stars24.cz

Ani dnešní rozsáhlé pátrání v Krkonoších po čtyřicetileté ženě a jejím tříletém synovi z okresu Praha - západ výsledek nepřineslo. Od rána do setmění po nich v terénu, stejně jako v sobotu, pátralo na 80 policistů, hasičů a členů horské…

May 6

Pátrání po Tomášovi (†15) skončilo tragicky: Policie zveřejnila video!

Nejen policisté, ale i obyčejní lidé z Brna pomáhali několik týdnů s pátráním po pohřešovaném Tomášovi. Policie ve středu definitivně potvrdila, že příběh má tragickou tečku. Chlapce našli v řece Svratce.

May 5

Pátrání po Tomášovi (†15) končí: Tělo ze Svratky patří pohřešovanému chlapci!

Stars24.cz

Neblahé tušení se vyplnilo. Tělo, které na hladině Svratky v Brně nalezli v úterý odpoledne, patří patnáctiletému Tomášovi (†15), jehož rodina postrádala od poloviny dubna. Dnes to potvrdila policie.

May 4

Pátrání po Tomášovi má tragický konec? Ve Svratce našli tělo!

Stars24.cz

Policisté našli dnes odpoledne v řece Svratce v Brně mrtvého člověka. Musí ho identifikovat, řekl ČTK mluvčí policie Petr Vala. Policisté i dobrovolníci v okolí od půlky dubna hledali patnáctiletého chlapce z Brna, který je stále nezvěstný.

May 4

Pátrání po Tomášovi: První slova chlapcova otce, zmínil se i o drogách!

Stars24.cz

Již od poloviny května marně pátrají policisté i příbuzní po patnáctiletém Tomášovi z Brna, který beze stopy zmizel. Rodina dosud komunikovala pouze prostřednictvím sociálních sítí, nyní se otec pohřešované rozhodl promluvit do médií.

Apr 30

Pohřešovaný Tomáš (15) z Brna: Mlčení kolem případu nevěstí nic dobrého!

stars24.cz

Už déle než dva týdny postrádají příbuzní patnáctiletého Tomáše. V posledních dnech panuje kolem případu zlověstné mlčení, které značí, že nedošlo k žádnému posunu. Do pátrání se přitom zapojují i dobrovolníci.

Apr 29

Pohřešovaný Tomáš: Brno ho hledá už dva týdny, policie znovu v terénu!

Stars24.cz

Už do předminulého týdne probíhá v Brně pátrání po pohřešovaném Tomášovi, po kterém se úplně slehla zem. Policisté se v těchto dnech opět vrátili do terénu, aby něco prověřili. Jaké jsou závěry jejich akce?

Apr 28

Pohřešovaný Tomáš dál trápí Brno: Před dvěma týdny se po něm slehla zem!

stars24.cz

Již celé dva týdny pátrá rodina i policie po nezletilém Tomášovi, který se ztratil v Brně měsíc po svých patnáctých narozeninách. Chlapec zmizel prakticky beze stopy, do dnešního dne se jej nepodařilo najít.

Apr 26

Pátrání po Tomášovi: Poslední vzkaz rodiny ztraceného chlapce!

stars24.cz

Velké zoufalství provází po téměř dvou týdnech trvání pátrání po ztraceném Tomášovi. Nejvíce samozřejmě trpí jeho rodina, která komunikuje prostřednictvím sociálních sítí. Co sdělili její členové naposledy?

Apr 26

Pátrání po Tomášovi: Lidé se opět zaměřili na již prohledaná místa!

stars24.cz

Brno už téměř dva týdny trápí případ zmizení nezletilého chlapce, kterého příbuzní, přátelé i policisté hledali už všude možně. Vypátrat se jej však zatím nepodařilo, nikdo se tedy ještě nevzdává.

Apr 23

Pátrání po Tomášovi: Policisté marně doufají v nová zjištění!

Stars24.cz

V Brně už déle než týden probíhá pátrání po patnáctiletém chlapci, po kterém se v podstatě slehla zem již od minulé středy. Policisté, ať už státní nebo městští, marně doufají v nová zjištění v rámci případu.

Apr 22

Pátrání po Tomášovi: V řece ho nenašli! Rodina ho postrádá už týden!

Stars24.cz

Už týden postrádají rodiče patnáctiletého Tomáše, který se ztratil minulý týden ve středu. Koordinované policejní pátrání pokračovalo také včera, avšak opět neúspěšně.

Apr 21

Pohřešovaný chlapec se dál hledá: Brno po něm pátrá už týden!

Stars24.cz

Policisté, hasiči, strážníci i dobrovolníci dnes v Brně znovu pátrali po patnáctiletém Tomáši Pospíšilovi, který se minulý týden ve středu večer nevrátil domů. Prohledávali především okolí Svratky a její dno, přičemž využili i snížení…

Apr 20

Pohřešovaný chlapec znepokojuje Brno: Má policie první stopy?!

Stars24.cz

Již od poloviny minulého týdne v Brně pátrají policisté i občané po patnáctiletém mladíkovi. Akce byla dlouho bezvýsledná, média ale upozorňují, že policie přece jen měla získat první stopy.

Apr 20

Pohřešovaný chlapec trápí Brno: Pátrání probíhá už sedmým dnem!

Stars24.cz

Brněnské policisty i občany trápí už téměř týden trvající a hlavně neúspěšné pátrání po pohřešovaném patnáctiletém chlapci, jehož zmizení bylo oznámeno ve středu večer. Neviděli jste ho někde?

May 30

Pátrání po miminku na Mělnicku je u konce! Mrtvého chlapce našla policie!

stars24.cz

Policisté dnes odpoledne našli tělo čtyřměsíčního chlapce, kterého od pátku hledali na Mělnicku. V případu byla nařízena soudní pitva, prověřují se také výpovědi dvou osob.