English

Petra Kvitová stále válí: Ovládla souboj šampionek! Daří se i další Češce!

Stars24.cz

Český ženský tenis dál slaví úspěchy po celém světě. Dávno už přitom nejde jen o zásluhy Petry Kvitové nebo Karolíny Plíškové. Postupně se přidávají i další tuzemské hráčky. Komu se daří na turnaji v Madridu?

More from Stars24.cz

Jul 24

Petra Kvitová přijímá gratulace: Svatba české šampionky rezonuje i ve světě!

stars24.cz

Jednou z nejskloňovanějších událostí uplynulého víkendu byla svatba tenistky Petry Kvitové. V neděli se informace o sobotním sňatku rozšířila i do zahraničí, kde dvojnásobnou vítězku Wimbledonu dobře znají. Kdo všechno tedy přispěchal s…

Mar 31

Petra Kvitová - Jekatěrina Alexandrovová 2:1. Česká lvice jde v Miami dál

stars24.cz

O finále zabojuje Petra Kvitová na probíhajícím tenisovém turnaji v americkém Miami. Březnová oslavenkyně na přelomu měsíce hraje o další velký úspěch v již tak úspěšné kariéře.

Dec 20

Petra Kvitová je nejlepší českou hráčkou. Zlatý kanár ale putoval jinam

Stars24.cz

Český tenis dělá sportovním fanouškům radost už dlouhá léta, především je to zásluha tenistek. Jedna z nich také ovládla tradiční anketu Zlatý kanár, která měla jubilejní 30. ročník.

Nov 12

Karolína Plíšková padla i podruhé. Češky ale mohou dál snít o triumfu

stars24.cz

Češky pokračují ve vítězné cestě Billie Jean King Cupem. Dnes je čeká semifinále, v pátek totiž zdolaly výběr USA 2:1. Rozhodnuto bylo již po dvouhrách, v nichž uspěly Markéta Vondroušová a Kateřina Siniaková.

Sep 6

Petra Kvitová na US Open končí, z Češek jde dál alespoň Plíšková

stars24.cz

Jen jedna ze dvou českých tenistek pronikla v uplynulých hodinách do čtvrtfinále US Open. Ve třísetové bitvě uspěla Karolína Plíšková, naopak Petra Kvitová se s turnajem loučí v osmifinálové fázi. Pondělní zápas prohrála poměrně jasně.

Jul 23

Petra Kvitová rozesmutnila české fanoušky před pražským turnajem!

stars24.cz

Čeští fanoušci budou moci příští týden sledovat špičkový tenis a na očích měli mít i Petru Kvitovou. Grandslamová šampionka je ovšem dnes rozesmutnila. Co oznámila?

Jun 30

Karolína Plíšková se loučí s Wimbledonem. Dál jdou Kvitová a Krejčíková

stars24.cz

Žebříčkově nejlépe umístěna česká hráčka Karolína Plíšková se s letošním Wimbledonem loučí už po druhém kole. Dvěma dalším reprezentantkám se vedlo lépe, Barbora Krejčíková i Petra Kvitová postupují.

Jun 25

Petra Kvitová: Tenis v Eastbourne měl dnes na programu finále s českou účastí!

stars24.cz

Petra Kvitová potvrdila velký vzestup formy před blížícím se Wimbledonem. Na turnaji v Eastbourne získala první letošní titul, když si v sobotním finále poradila s lotyšskou hráčkou Jelenou Ostapenkovou.

Apr 28

Petra Kvitová už je v Madridu: Českou hvězdu čeká první zápas!

stars24.cz

K nejprestižnějším turnajům mimo grandslamy patří soutěž v Madridu, kde ani letos nebude chybět české zastoupení v čele s Petrou Kvitovou. První zápas ji čeká už ani ne za 24 hodin.

Apr 27

Petra Kvitová nebo Barbora Krejčíková: Jak jsou na tom české tenistky v žebříčku?

stars24.cz

Španělská tenistka Paula Badosaová se díky semifinálové účasti na turnaji ve Stuttgartu posunula ve světovém žebříčku poprvé v kariéře na druhé místo. V pořadí WTA těsně předstihla českou reprezentantku Barboru Krejčíkovou, která kvůli…

Apr 22

Petra Kvitová: Česká bojovnice se zatím v této sezóně trápí!

Stars24.cz

Téměř třetina roku 2022 je za námi a zdá se, že v kariéře Petry Kvitové nebude nijak zásadním. Grandslamová vítězka se spíše hledá a nedaří se jí dostat na vítěznou vlnu.

Apr 20

Petra Kvitová na Plíškovou nevyzrála. Po srdnatém boji prohrála ve třech setech

Stars24.cz

Velký český souboj se odehrál hned na úvod antukového turnaje v německém Stuttgartu, utkaly se totiž někdejší světová jednička Karolína Plíšková a grandslamová vítězka Petra Kvitová.

Sep 5

Karolína Plíšková je na US Open k nezastavení! Kvitová končí!

Stars24.cz

US Open se pomalu přehupuje do druhého týdne, který se - a to je dobrá zpráva pro české fanoušky - neobejde bez našich nadějí. Boduje zatím především Karolína Plíšková.

Sep 3

Petra Kvitová jde na US Open dál, daří se i Karolíně Plíškové!

Stars24.cz

Českým tenistkám se zatím na grandslamovém US Open daří. Do třetího kola postoupily Petra Kvitová i Karolína Plíšková. Podaří se navázat na úspěchy z předchozích turnajů?

Aug 19

Tenis: Petra Kvitová, Barbora Krejčíková i Karolína Plíšková v Cincinnati bodují!

stars24.cz

Do osmifinále turnaje v Cincinnati postoupily čtyři české tenistky. Barbora Krejčíková porazila v druhém kole Ukrajinku Dajanu Jastremskou 6:1, 7:6 a Karolína Plíšková zdolala Julii Putincevovou z Kazachstánu 6:3, 6:2.

Aug 15

Karolína Plíšková prohrála finále i v Montrealu!

Stars24.cz

Tenistka Karolína Plíšková prohrála i třetí letošní finálový zápas. Na turnaji v Montrealu podlehla v utkání o titul Italce Camile Giorgiové 3:6, 5:7.

Aug 15

Karolína Plíšková to dokázala! Zahraje si o titul!

stars24.cz

Česká tenistka Karolína Plíšková si na turnaji v Montrealu zahraje o titul. V semifinále porazila 6:3 a 6:4 světovou trojku Arynu Sabalenkovou z Běloruska.

Aug 14

Petra Kvitová skončila! Naději má Karolína Plíšková!

Stars24.cz

Tenistka Karolína Plíšková ve čtvrtfinále turnaje v Montrealu porazila 6:4, 6:0 Saru Sorribesovou ze Španělska. V semifinále ji čeká nasazená jednička Aryna Sabalenková z Běloruska.

Jul 8

Wimbledon bude mít českou šampionku? Karolína Plíšková je blízko!

Stars24.cz

Český tenis může mít na druhém grandslamu v řadě šampionku. Důležitý krok k celkovému vítězství na slavném travnatém turnaji v Londýně dnes udělala Karolína Plíšková.

Jul 7

Karolína Plíšková: Bylo to těžké, ale připadám si jako ve snu!

Stars24.cz

Před Wimbledonem se tenistce Karolíně Plíškové nedařilo, dobré pocity z tréninku se na turnajích výsledkově neprojevovaly, ale v All England Clubu teď ukazuje, že je stále elitní hráčkou. Na londýnské trávě si poprvé zahraje semifinále.