English

MS v hokeji 2021: Česko - Švédsko 4:2. Národní tým předvedl velký obrat!

Stars24.cz

Klíčový duel mají před sebou čeští hokejisté na letošním mistrovství světa v Rize. Poté, co mají po třech duelech svěřenci kouče Filipa Pešána na kontě pouhé dva body po výhře nad Běloruskem 3:2 po prodloužení, musejí zvládnout ve čtvrtek…

More from Stars24.cz

May 10

České MS v ledním hokeji začíná: PROGRAM národního týmu! Poprvé hraje dnes večer

stars24.cz

V Praze a Ostravě dnes začíná domácí mistrovství světa v ledním hokeji. Během úvodního dne se odehrají čtyři zápasy, nejvíce se zraky fanoušků upírají k večernímu utkání Česka proti Finsku v O2 areně. Kdy a s kým se národní tým utká ve…

Sep 5

Zemřel nejlepší žokej české historie Filip Minařík (†48)

stars24.cz

Rána pro dostihový sport přišla jako blesk z čistého nebe. Ve věku 48 let v pondělí zemřel Filip Minařík, který je mnohými považován za nejlepšího žokeje české historie.

Sep 1

Kyberútoky pokračují. Terčem hackerů je tentokrát Česká národní banka

Stars24.cz

Proruští hackeři v pátek vzali útokem Českou národní banku a řadu společností zabývajících se výrobou vojenských součástek, elektroniky a vybavení. K útokům se přihlásila stejná skupina NoName057(16), která v posledních dnech spustila DDoS…

May 12

Česká hokejová reprezentace zahajuje MS: Kdo nastoupí proti Slovákům?

Stars24.cz

Už za pár minut vstupuje česká hokejová reprezentace do letošního mistrovství světa v hokeji. Na úvod základních skupin čeká svěřence Kariho Jalonena třaskavé derby se Slovenskem.

Jan 3

Hokej: Česká dvacítka se utká v semifinále MS se Švédskem

stars24.cz

Česká hokejová dvacítka se utká v semifinále mistrovství světa v Halifaxu ve středu od 20:30 SEČ se Švédskem. Svěřenci trenéra Radima Rulíka budou útočit na zisk první medaile od bronzu z roku 2005 v americkém Grand Forks. Druhou dvojici…

Dec 28

MS hokej do 20 let: Čeští hokejisté rozmetali Rakousko 9:0

Stars24.cz

Čeští hokejisté deklasovali na mistrovství světa hráčů do 20 let v kanadském Halifaxu Rakousko 9:0 a vyhráli i druhý zápas ve skupině A. Hattrickem se na vítězství podílel útočník Jiří Kulich, čtyři asistence nasbíral Matyáš Šapovaliv.

Sep 3

MS v hokeji: České ženy dál sní o medaili, už "jen" o bronzu

stars24.cz

Až v pátém utkání na probíhajícím mistrovství světa v Dánsku poznaly české ženy hořkost porážky. I po dnešní semifinálové porážce 1:10 od výběru Spojených států amerických ale mohou dál snít o historické medaili.

Sep 1

MS hokej: České ženy slaví historický úspěch, čeká je boj o medaile

stars24.cz

Po mistrovství světa juniorů následuje dámský šampionát, který skvěle vychází české reprezentaci. Hokejisty dnes na turnaji v Dánsku zaznamenaly historický úspěch, když vůbec poprvé postoupily do bojů o medaile

Jul 23

Jakub Vadlejch: Poslední česká naděje na medaili z MS v atletice?

stars24.cz

Česká výprava je zatím na probíhajícím mistrovství světa v atletice v americkém Eugene bez medaile. Stejně jako na loňské olympiádě by cenný kov mohl zařídit oštěpař Jakub Vadlejch.

May 23

MS v hokeji či Roland Garros: České sportovce dnes můžete podpořit na více frontách!

Stars24.cz

Čeští sportovní fanoušci mají v posledních dnech napilno, o uplynulém víkendu třeba upoutal pozornost Oktagon. Nadále také pokračuje mistrovství světa v hokeji, dnes bylo navíc zahájeno tenisové Roland Garros.

May 10

MS hokej 2022: Nominace jsou známy. Kolik českých hokejistů pojede na MS poprvé?

stars24.cz

Finský stratég v českých službách Kari Jalonen zveřeejnil nominaci na blížící se mistrovství světa v hokeji, které se od pátku 13. května bude konat ve Finsku. V nominaci chybí jméno útočníka Filipa Chlapíka ani se v týmu pro MS neobjevují…

May 9

MS v hokeji 2022: Nominace českého národního týmu je známá!

Stars24.cz

Česká hokejová reprezentace si chce na mistrovství světa ve Finsku spravit reputaci po nezdaru na zimních olympijských hrách v Číně. Kdo se pokusí prolomit medailovou kletbu?

May 8

Česká hokejová reprezentace: V jaké sestavě pojedeme na mistrovství světa?

Stars24.cz

Po příletu do Prahy ze švédského Stockholmu, kde česká hokejová reprezentace ovládla Švédské hokejové hry zveřejnil finský stratég v českých službách Kari Jalonen nominaci na blížící se mistrovství světa v hokeji, které se od pátku 13.…

Apr 4

Česká hudba má Grammy! Oceněnou skladbu nahrál Český národní symfonický orchestr

Stars24.cz

V USA se předávaly hudební ceny Grammy, tentokráte během nich zanechali svou nesmazatelnou stopu i tuzemští hudebníci z Českého národního symfonického orchestru (CNSO).

Jan 13

Prokletí českých hokejistů: Palát je zraněný, Voráček řeší covid!

Stars24.cz

České hokejové útočníky Jakuba Voráčka a Ondřeje Paláta čeká v NHL herní pauza. Dvaatřicetiletého Voráčka zařadil Columbus na takzvaný covidový protokol, třicetiletý Palát z Tampy Bay má nespecifikované zranění v dolní části těla.

Aug 29

České Budějovice ukazují, jak se v Česku změnilo šíření covidu!

Stars24.cz

Hygienici v Jihočeském kraji zaznamenali za poslední týden desítky nových případů koronaviru. Většinou u neočkovaných mladých lidí, závažných forem nemoci je minimum. Vyplývá to z informací hygieniků.

Jun 5

Filip Pešán řekl, proč Česko selhalo na MS v hokeji!

Trenér hokejové reprezentace Filip Pešán chce i po nevydařeném mistrovství světa v Rize u týmu pokračovat. Smlouvu má ještě na další rok.

May 31

MS v hokeji 2021: Česko - Dánsko 2:1. V nájezdech uspěli všichni čeští hokejisté!

Stars24.cz

Národní tým může už dnes večer mít jistotu postupu do vyřazovacích bojů. Nejprve musí v odpoledním utkání v lotyšské Rize porazit Dánsko. Po třetí třetině je vyrovnáno 1:1, bude se hrát prodloužení.

May 27

MS v hokeji 2021: Česko - Švédsko 4:2. Národní tým předvedl velký obrat!

Stars24.cz

Klíčový duel mají před sebou čeští hokejisté na letošním mistrovství světa v Rize. Poté, co mají po třech duelech svěřenci kouče Filipa Pešána na kontě pouhé dva body po výhře nad Běloruskem 3:2 po prodloužení, musejí zvládnout ve čtvrtek…

Feb 3

MS Biatlon: Program a česká nominace! Začíná se za týden!

stars24.cz

Biatlonová sezóna dorazila ke svému letošnímu vrcholu v podobě mistrovství světa, které se koná ve Slovinsku. Závodit se sice začne až příští týden, český tým už je ale na místě. Kdo všechno nás bude reprezentovat?