English

Dojemný vzkaz Šafránkové viděl celý svět: Co udělala tenistka Krejčíková?

Stars24.cz

Sportovní fanoušci z celého světa si včera mohli přečíst jméno zesnulé Libuše Šafránkové. Postarala se o to česká tenistka Barbora Krejčíková, která ji připomněla dojemným gestem po vítězném semifinále na grandslamovém turnaji v Paříži.

More from Stars24.cz

Dec 28

Libuše Šafránková (†68) a Josef Abrhám (†82): Jak se oba seznámili?

stars24.cz

Libuše Šafránková a Josef Abrhám tvořili jeden z nejznámějších českých párů. Víte ale, kde se oba známí herci vlastně ponali?

Feb 5

Naďa Urbánková (†83) a příběh velké herecké lásky: Abrhám dal přednost Šafránkové!

Stars24.cz

Naďa Urbánková sehrála svou roli v příběhu jedné velké herecké lásky. Bohužel, byla to role smutná. Josef Abrhám dal totiž před ní nakonec přednost kolegyni Libuši Šafránkové.

Dec 30

Libuše Šafránková a Josef Abrhám už jsou zase spolu: I divadelní prkna opouštěli společně!

stars24.cz

Loni odešla na věčnost Libuše Šafránková, také letos nás opustila řada známých osobností. Mezi nimi i její manžel Josef Abrhám. Jeden bez druhého se zkrátka nedokázal obejít, vždyť i důležitá rozhodnutí dělali společně.

Jun 8

Libuše Šafránková? Tohle jste o známé herečce možná nevěděli!

stars24.cz

U slavných žen nebývá výjimečné, že když se provdají až poté, co se stanou známými osobnostmi, nechají si dívčí příjmení. Jak k této zýležitosti přistoupila Libuše Šafránková?

May 23

Libuše Šafránková a Josef Abrhám: Kde se herecký pár seznámil?

stars24.cz

Přežil ji o rok, nyní už jsou ale oba v pověstném filmovém nebi. Josef Abrhám a Libuše Šafránková spolu byli 45 let. Víte, kde se poznali?

May 19

Libuše Šafránková: Slavná filmová facka Abrhámovi? Mělo to být jinak!

stars24.cz

V osobním životě tvořili nerozlučný pár, Josef Abrhám v tomto týdnu odešel za milovanou ženou Libuší Šafránkovou. Svědčili jim to spolu ovšem i před kamerou.

May 18

Libuše Šafránková: Proč s Abrhámem tak brzy zanevřeli na divadlo?

Stars24.cz

V úterý přišla smutná zpráva o úmrtí Josefa Abrháma, který zemřel ve věku 82 let, kdy už měl po všech stránkách právo na zasloužený důchod. S divadlem však sekli společně s manželkou Libuší Šafránkovou velice brzy.

May 17

Josef Abrhám a Libuše Šafránková: Příběh velké herecké lásky!

Stars24.cz

Josef Abrhám následoval milovanou manželku Libuši Šafránkovou do hereckého nebe. Odešel necelý rok po její smrti. Jak se vlastně legendární herecký pár, kterému to svědčilo v soukromí i v práci, dal dohromady?

Jul 6

Josef Abrhám: Největší důkaz o jeho lásce k Libuši Šafránkové!

Stars24.cz

Josef Abrhám a Libuše Šafránková tvořili několik desetiletí jeden z nejvýraznějších a nejstálejších párů českého šoubyznysu. O citech mezi nimi vypovídá i dění po nedávném úmrtí oblíbené herečky.

Jun 28

Josef Abrhám: Poslední vzkaz pro Libuši Šafránkovou!

Stars24.cz

Vyrovnat se s odchodem milované osoby je vždycky složité, patrné je to i na herci Josefu Abrhámovi. Jaký byl jeho poslední vzkaz zesnulé manželce Libuši Šafránkové?

Jun 28

Pohřeb Libuše Šafránkové (†68): Bude na místě, kde na ni rozhodně nezapomněli!

Stars24.cz

Česko se minulý týden rozloučilo se slavnou herečkou Libuší Šafránkovou v Praze, nejbližší ale čeká ještě jeden smuteční obřad v tomto týdnu na jižní Moravě.

Jun 26

Libuše Šafránková: Tak se s hereckou kolegyní rozloučila Dagmar Havlová!

Stars24.cz

Dlouholeté přátelství pojilo Libuši Šafránkovou a Dagmar Havlovou. Bývalá první dáma tedy pochopitelně nemohla chybět na páteční smuteční mši. Jak se s hereckou kolegyní rozloučila?

Jun 25

Josef Abrhám: Zdrcený na pohřbu Šafránkové!

Stars24.cz

Písnička kapely MIG 21 Snadné je žít zahájila další část dnešního rozloučení s herečkou Libuší Šafránkovou. V kostele sv. Anežky na pražském Spořilově, kam od dopoledne chodily desítky lidí položit květinu a svíčku, se sešli pozvaní…

Jun 25

Pohřeb Libuše Šafránkové: Veřejnost se loučí s herečkou, dorazil Trávníček!

Stars24.cz

Lidé se od 10 hodin mohou rozloučit s legendární herečkou Libuší Šafránkovou, která opustila tento svět předminulý týden. Pojďme si naposledy připomenout, jaký je harmonogram dnešního dne.

Jun 24

Pohřeb Libuše Šafránkové: Lidé se s ní mohou rozloučit i v sobotu!

Stars24.cz

Česko se zítra rozloučí s legendární herečkou Libuší Šafránkovou, která zemřela ve středu 9. června ve věku 68 let. Možnost uctít její památku bude mít i veřejnost, a to nejenom v pátek, ale také v sobotu.

Jun 15

Libuše Šafránková (†68): První slova syna slavné herečky!

Stars24.cz

Českem minulý týden otřásla zpráva o úmrtí Libuše Šafránkové. V souvislosti s posledním rozloučením s legendární herečkou promluvil její syn, který má společně s dalšími členy rodiny hlavní slovo.

Jun 12

Josef Abrhám: Režisér po smrti Šafránkové popsal, jak slavného herce sháněl!

Stars24.cz

Uplynulý pracovní týden přinesl jednu velice smutnou událost - úmrtí Libuše Šafránkové. Zajímavě na ni v souvislosti s jejím manželem Josefem Abrhámem zavzpomínal na sociální síti režisér Jan Prušinovský.

Jun 10

Půvab a vtip Libuše Šafránkové okouzloval diváky půl století!

Pět desítek let patřila Libuše Šafránková, která zemřela krátce po 68. narozeninách, k nejoblíbenějším a nejpůvabnějším českým herečkám. Náklonnost publika i režisérů zajistil této usměvavé tmavovlásce kromě sympatického a stále…

Jun 10

Josef Abrhám: Jak se s Libuší Šafránkovou seznámili?

Českou uměleckou scénou včera otřásla zpráva o úmrtí Libuše Šafránkové. Velká rána je to především pro její nejbližší v čele s manželem Josefem Abrhámem. Jak to vlastně dali dohromady?

Dec 8

Josef Abrhám a Libuše Šafránková: Paralyzující strach z covidu?!

stars24.cz

Snad už brzy dorazí i do Česka očkování a strach z nákazy koronavirem bude minulostí, zatím jde ale o zcela pochopitelnou věc. Platí to i v případě dvojice slavných herců, kteří se údajně izolovali od zbytku světa.