English

Libuše Šafránková: Její pohřeb se uskuteční hned dvakrát!

Stars24.cz

Veřejné rozloučení s herečkou Libuší Šafránkovou, která zemřela minulý týden ve věku 68 let, bude 25. června dopoledne v kostele sv. Anežky v Praze na Spořilově. Pohřeb se uskuteční ve stejný den i odpoledne, a to v kruhu rodiny a blízkých…

More from Stars24.cz

Jun 8

Libuše Šafránková? Tohle jste o známé herečce možná nevěděli!

stars24.cz

U slavných žen nebývá výjimečné, že když se provdají až poté, co se stanou známými osobnostmi, nechají si dívčí příjmení. Jak k této zýležitosti přistoupila Libuše Šafránková?

Jan 16

Karel Gott, Libuše Šafránková a Pavel Trávníček: Lidé v zahraničí si je vydupali!

stars24.cz

Pohádka Tři oříšky pro popelku je česká stálice. Herecke výkony Libuše Šafránkové a Pavla Trávníčka doplnění o hudbu Karla Svobody a hlas Karla Gotta jsou s námi už několik let, rok co rok. Co se ale stane, když se během svátků vánočních…

Jul 6

Josef Abrhám: Největší důkaz o jeho lásce k Libuši Šafránkové!

Stars24.cz

Josef Abrhám a Libuše Šafránková tvořili několik desetiletí jeden z nejvýraznějších a nejstálejších párů českého šoubyznysu. O citech mezi nimi vypovídá i dění po nedávném úmrtí oblíbené herečky.

Jul 3

Libuše Šafránková: Jak na ni sousedé vzpomínají?

Stars24.cz

Herečka Libuše Šafránková sice prožila úspěšnou hereckou kariéru v Praze, ale do Šlapanic, odkud pocházela, se nikdy nepřestala vracet. Přijížděla mnohokrát za rok i s manželem a synem, ovšem bez pompy, chránila své soukromí.

Jun 28

Pohřeb Libuše Šafránkové (†68): Bude na místě, kde na ni rozhodně nezapomněli!

Stars24.cz

Česko se minulý týden rozloučilo se slavnou herečkou Libuší Šafránkovou v Praze, nejbližší ale čeká ještě jeden smuteční obřad v tomto týdnu na jižní Moravě.

Jun 25

Josef Abrhám: Zdrcený na pohřbu Šafránkové!

Stars24.cz

Písnička kapely MIG 21 Snadné je žít zahájila další část dnešního rozloučení s herečkou Libuší Šafránkovou. V kostele sv. Anežky na pražském Spořilově, kam od dopoledne chodily desítky lidí položit květinu a svíčku, se sešli pozvaní…

Jun 25

Pohřeb Libuše Šafránkové: Veřejnost se loučí s herečkou, dorazil Trávníček!

Stars24.cz

Lidé se od 10 hodin mohou rozloučit s legendární herečkou Libuší Šafránkovou, která opustila tento svět předminulý týden. Pojďme si naposledy připomenout, jaký je harmonogram dnešního dne.

Jun 24

Pohřeb Libuše Šafránkové: Lidé se s ní mohou rozloučit i v sobotu!

Stars24.cz

Česko se zítra rozloučí s legendární herečkou Libuší Šafránkovou, která zemřela ve středu 9. června ve věku 68 let. Možnost uctít její památku bude mít i veřejnost, a to nejenom v pátek, ale také v sobotu.

Jun 23

Libuše Šafránková (†68): Pohřeb přehraje i televize! Kde ho můžete sledovat?

Stars24.cz

Lidé se budou moci v pátek rozloučit s herečkou Libuší Šafránkovou v kostele v Praze na Spořilově, který bude otevřen od 10:00 do 14:00. Smuteční mše začne v 16:00 v kruhu rodiny a přátel, zájemci ji ale budou moci sledovat na…

Jun 23

Libuše Šafránková (†68): Rozloučení má finální podobu! Co by lidé měli vědět?

stars24.cz

Česko se na závěr probíhajícího pracovního týdne rozloučí s legendární herečkou Libuší Šafránkovou, která zemřela ve středu 9. června. Ministerstvo kultury zveřejnilo veškeré podrobnosti k chystanému smutečnímu obřadu.

Jun 22

Šafránkové nechystají jen pohřeb: Kde chtějí zachytit neobyčejný příběh herečky?

Stars24.cz

Zatímco se v Praze všechno připravuje na poslední rozloučení s Libuší Šafránkovou, v jihomoravských Šlapanicích, se kterými byla herečka rovněž spjatá, si ji lidé připomínají jiným způsobem.

Jun 20

Libuše Šafránková: Kdy a kde proběhne pohřeb? Časový harmonogram!

Stars24.cz

V pátek 25. června se Česko naposledy rozloučí s oblíbenou herečkou Libuškou Šafránkovou. Jak bude pohřeb probíhat?

Jun 19

Libuše Šafránková: Její pohřeb se uskuteční hned dvakrát!

Stars24.cz

Veřejné rozloučení s herečkou Libuší Šafránkovou, která zemřela minulý týden ve věku 68 let, bude 25. června dopoledne v kostele sv. Anežky v Praze na Spořilově. Pohřeb se uskuteční ve stejný den i odpoledne, a to v kruhu rodiny a blízkých…

Jun 17

Libuše Šafránková: Pohřeb bude, informuje Havlová! Vytáhla společnou fotku!

Stars24.cz

Česko minulý týden zasáhla zpráva o úmrtí Libuše Šafránkové. Velká rána to pochopitelně byla i pro její nejbližší přátele, kteří si určitě nenechají ujít poslední rozloučení.

Jun 15

Libuše Šafránková: Jak bude probíhat její pohřeb?

Stars24.cz

Veřejné rozloučení s herečkou Libuší Šafránkovou, která zemřela minulý týden ve věku 68 let, bude 25. června dopoledne v kostele sv. Anežky v Praze na Spořilově. Pohřeb se uskuteční ve stejný den odpoledne v kruhu rodiny a blízkých přátel.

Jun 14

Libuše Šafránková (†68): Víme, kdy se Česko rozloučí se slavnou herečkou!

Stars24.cz

Veřejné rozloučení s herečkou Libuší Šafránkovou, která zemřela minulý týden ve věku 68 let, bude 25. června dopoledne v kostele sv. Anežky v Praze na Spořilově. Pohřeb se uskuteční ve stejný den odpoledne v kruhu rodiny a blízkých přátel.…

Jun 10

Půvab a vtip Libuše Šafránkové okouzloval diváky půl století!

Pět desítek let patřila Libuše Šafránková, která zemřela krátce po 68. narozeninách, k nejoblíbenějším a nejpůvabnějším českým herečkám. Náklonnost publika i režisérů zajistil této usměvavé tmavovlásce kromě sympatického a stále…

Jun 10

Josef Abrhám: Jak se s Libuší Šafránkovou seznámili?

Českou uměleckou scénou včera otřásla zpráva o úmrtí Libuše Šafránkové. Velká rána je to především pro její nejbližší v čele s manželem Josefem Abrhámem. Jak to vlastně dali dohromady?

Jun 9

Zemřela Libuše Šafránková, hvězda a kultovní herečka, píše světový tisk!

Zpráva o úmrtí české herečky Libuše Šafránkové se dostala na titulní stránky portálů předních německých médií včetně deníků Bild, Die Welt, Der Tagesspiegel nebo televize RTL. O Šafránkové informují jako o hvězdě a kultovní herečce, kterou…

Jun 9

Zemřela Libuše Šafránková (†68)!

Stars24.cz

Ve věku 68 let zemřela filmová a divadelní herečka Libuše Šafránková. Oblíbená herečka se zřejmě nejvíce proslavila titulní rolí z filmové pohádky Tři oříšky pro Popelku.