English

Bouře napáchala velké škody na jihu Podbořanska. Nejhůře zasaženými obcemi jsou Blatno a Stebno.…

Požáry.cz

Bouře napáchala velké škody na jihu Podbořanska. Nejhůře zasaženými obcemi jsou Blatno a Stebno. Bouře zde přerušila elektrické vedení, strhávala střechy, kroupy rozbily okna, silný vítr vyvracel stromy. Desítky jednotek likvidovaly škody…

More from Požáry.cz

Jul 11

Požár haly s recyklační linkou separovaného odpadu ve Vimperku způsobil škodu za desítky milionů korun

www.pozary.cz

Dvacet osm minut po půlnoci přijali hasiči na tísňovou linku informaci o kouři valícím se z třídírny odpadu ve Špidrově ulici ve Vimperku.

Dec 10

Ve Zlíně – Prštném hořela lakovna, plameny napáchaly škodu za 8 milionů korun

Požáry.cz

K požáru lakovny v Prštném ve Zlíně na ulici Nábřeží bylo vysláno krátce po deváté hodině dopolední celkem šest jednotek hasičů a byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu.

Dec 5

Škodu za více jak 1 milion korun způsobil požár rodinného domu v Karlovicích na Bruntálsku

Požáry.cz

Celkem pět jednotek hasičů zasahovalo před 5. hodinou ranní v Karlovicích na Bruntálsku, části obce Zadní Ves, u požáru rodinného domu. Požár způsobil škodu, která byla předběžně vyčíslena na více než 1 milión korun.

Nov 29

Na dálnici D2 hořel návěs nákladního vozidla, škoda byla vyčíslena na milion korun

Požáry.cz

Po půl osmé večer dne 29. listopadu 2021 hasiči zasahovali u požáru návěsu na 18. kilometru dálnici D2. Operační středisko vyhlásilo druhý stupeň poplachu.

Nov 18

Škodu za milion korun způsobil požár čelového nakladače ve Smržově na Jindřichohradecku. Zasahovaly…

www.pozary.cz

Škodu za milion korun způsobil požár čelového nakladače ve Smržově na Jindřichohradecku. Zasahovaly tři jednotky.

Nov 5

Škodu za 1,5 milionu korun způsobil požár skladovacího objektu v Sendražicích na Královéhradecku.…

www.pozary.cz

Škodu za 1,5 milionu korun způsobil požár skladovacího objektu v Sendražicích na Královéhradecku. Zasahovalo pět jednotek, příčinou vzniku požáru byla závada na akumulátoru.

Nov 1

Při požáru karavanu v Praze 15 vznikla škoda přes milion korun

Požáry.cz

V pondělí 1. listopadu 2021 zasahovala profesionální jednotka ze strašnické stanice v ulici Kutnohorská v Praze 15 u požáru karavanu. Na místo byla povolána také jednotka dobrovolných hasičů z Dolních Měcholup.

Oct 29

Požár stodoly v obci Předmíř způsobil škodu za 1,5 milionu korun

Požáry.cz

Škoda ve výši 1 500 000,- byla vyčíslena po požáru stodoly v obci Předmíř. Informaci o požáru přijali hasiči na tísňovou linku v pátek 29. října v 16:41 hodin.

Oct 11

V Lokti shořela střecha opuštěného domu, předběžně odhadnutá škoda je milion korun

www.pozary.cz

Hořící střecha domu u vlakového nádraží v Lokti. Takové bylo hlášení svědků na tísňovou linku hasičů necelou hodinu po půlnoci z neděle na pondělí 11. října 2021. Podle dalších oznamovatelů se dokonce mělo jednat o požár hned dvou domů.

Oct 9

Noční požár v Chrášťanech u Prahy způsobil škodu za tři miliony korun

Požáry.cz

Informaci o požáru v reklamní firmě v Plzeňské ulici v Chrášťanech v okrese Praha-západ přijala tísňová linka středočeských hasičů v pátek 8. března dvě minuty po třiadvacáté hodině.

Sep 24

Škodu za více než milion korun způsobil požár dodávek v Chlumci nad Cidlinou

Požáry.cz

V ulici Spravedlnost v Chlumci nad Cidlinou byl krátce po 23. hodině oznámen požár dodávky, na místo byli vysláni profesionální hasiči ze stanice Nový Bydžov a JSDH Chlumec nad Cidlinou.

Sep 21

Škodu za čtvrt milionu korun způsobil požár kuchyně v Táboře

www.pozary.cz

Profesionální hasiči ze stanice Tábor a táborská dobrovolná jednotka vyjela v Táboře do ulice Jaroslava Vacka, kde byl ohlášen požár kuchyně. Průzkumem na místě jednotka zjistila, že v rodinném domě po vznícení potravin na sporáku chytla…

Aug 19

Požár svinovacího lisu v Chrasti způsobil škody za jeden milion korun

Požáry.cz

Řidič zemědělského stroje ve čtvrtek během odpolední práce na poli průběžně kontroloval ložiska, ale bohužel při posledním vysypaném balíku si všiml požáru. Duchapřítomně odjel se strojem mimo pole a začal hasit lis pomocí čtyř ručních…

Aug 16

V Hurtově Lhotě hořel na poli kombajn, škoda je čtyři miliony korun

Požáry.cz

V neděli 15. srpna 2021 před šestou hodinou v podvečer vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Havlíčkově Brodě a Světlé nad Sázavou společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Havlíčkova Brodu – Perknova a Hurtovy Lhoty k…

Aug 9

U Náměště nad Oslavou hořela vyvážecí souprava, škoda převýšila milion korun

Požáry.cz

V pondělí 9. srpna 2021 po deváté hodině ráno vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Náměšti nad Oslavou, Třebíči a Velké Bíteši společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Kralic nad Oslavou k ohlášenému požáru vyvážecí…

Jul 17

Desítky zásahů spojených se silným deštěm mají za sebou hasiči v Pardubickém kraji

Požáry.cz

Od 18. do 22. hodiny evidujeme 32 výjezdů spojených s počasím, na Orlickoústecku a Svitavsku, profesionální a dobrovolné jednotky odstraňovaly popadané stromy, větve a odčerpávaly vodu.

Jun 25

Bouře napáchala velké škody na jihu Podbořanska. Nejhůře zasaženými obcemi jsou Blatno a Stebno.…

Požáry.cz

Bouře napáchala velké škody na jihu Podbořanska. Nejhůře zasaženými obcemi jsou Blatno a Stebno. Bouře zde přerušila elektrické vedení, strhávala střechy, kroupy rozbily okna, silný vítr vyvracel stromy. Desítky jednotek likvidovaly škody…

May 6

U Březinky hořel autojeřáb, škoda se vyšplhala na milion korun

www.pozary.cz

Ve čtvrtek 6. května 2021 před půl čtvrtou odpoledne vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Havlíčkově Brodě a Světlé nad Sázavou společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Havlíčkova Brodu – Perknova k ohlášenému požáru…

Mar 20

Škodu za 1,5 milionu korun způsobil noční požár chaty v pražské Zbraslavi

www.pozary.cz

V sobotu 20.3.2021 ve 2 hodiny ráno byli vysláni profesionální hasiči z Radotína a Modřan a dobrovolné jednotky z Radotína a Zbraslavi k požáru komína a střechy chaty v ulici Strnady na Zbraslavi.

Mar 17

Škoda více jak milion korun byla předběžně stanovena při požáru unimobuněk v přerovské firmě. U…

www.pozary.cz

Škoda více jak milion korun byla předběžně stanovena při požáru unimobuněk v přerovské firmě. U události zasahovaly HZS Přerov, HZS SŽ Přerov a JSDH Přerov.