English

Tornádo na Moravě: Velké gesto Leoše Mareše! Jak se rozhodl pomoci?

Stars24.cz

Čtvrteční řádění mimořádně silného tornáda na jihu Moravy neuniklo ani Leoši Marešovi. Nejznámější český moderátor přispěchal hned druhý den s opravdu velkolepým gestem na pomoc zasažených obcí.

More from Stars24.cz

Jul 4

Leoš Mareš se vytasil s novou hřívou: Manželka Monika si z něho utahuje

Stars24.cz

Leoš Mareš (48) je známý tím, že se nebojí chodit do různých výzev a nebojí se větších změn. Své fanoušky, ale i manželku Moniku, teď šokoval novým vzhledem. Moderátor si nechal odbarvit své tmavé vlasy na barvu, kterou ještě v životě…

May 8

Monika Bagárová bez show v O2 areně: Vyjádřil se Leoš Mareš!

stars24.cz

Monika Bagárová v pondělí oznámila fanouškům, že se vzdává svého snu a ruší již naplánovaný koncert v pražské O2 areně. S organizací show jí pomáhal moderátor Leoš Mareš. Jak známý moderátor reagoval?

Mar 18

Leoš Mareš je v rádiu přes čtvrtstoletí! Chyby se staly, přiznal moderátor

stars24.cz

Přes čtvrtstoletí zní hlas Leoše Mareše z rádia a rozhodně to nevypadá, že by se na tom mělo něco změnit. Možná ale v jeho kariéře nastaly momenty, kdy byl konec blízko. Třeba i kvůli nějakým průšvihům...

Dec 31

Simona Krainová a Sylvester Stallone V POSTELI! Vyrazili dech i Leoši Marešovi!

stars24.cz

Simona Krainová překvapila své sledující na Instagramu, když sdílela snímky, na nichž je vidět v posteli s hollywoodským hercem Sylvestrem Stallonem. I když tyto fotografie nejsou poprvé zveřejněné, několik celebrit i fanoušků bylo doslova…

Jun 24

Leoš Mareš se konečně dočká: Rozhovor s elitní moderátorkou ČT!

stars24.cz

Leoš Mareš se konečně objeví na obrazovkách zpravodajské stanice České televize. Jen jako host, žádný velký mediální přestup se nechystá. Vyzpovídala jej jedna z elitních moderátorek z Kavčích hor.

May 9

Leoš Mareš zhodnotil Survivor: S manželkou na to nepochybně nezapomenou!

Stars24.cz

Survivor měl hodně televizních diváků, včetně známých osobností. K fanouškům československé verze reality show patřil i Leoš Mareš. Jak zhodnotil dílo televize Nova?

Mar 20

Marešovi jsou doma z porodnice! Leoš i Monika poslali fanouškům vzkaz

Stars24.cz

Momentálně jsou možná nejsledovanější českou rodinou. Marešovi už jsou hezky všichni pohromadě, o víkendu to na sociálních sítích potvrdili Leoš i Monika.

Mar 15

Leoš Mareš se dočkal: Krásné chvíle s novorozenou dcerou!

Stars24.cz

Klokan přiletěl v březnu, jak slibovali již loni na podzim. Leoš a Monika Marešovi se minulý týden stali rodiči dcery Alex, populární moderátor si ji ale pořádně užil až v pondělí.

Mar 10

Leoš Mareš a jeho žena Monika se dočkali: Miminko je na světě!

Stars24.cz

Den poté, co přišla s velkým oznámením Ewa Farna, tu máme další krásnou zprávu ze světa šoubyznysu. Prvního společného potomka se dočkali Leoš Mareš a jeho manželka Monika.

Feb 20

Leoš Mareš a jeho žena Monika mají výročí: Za rok už to bude jiné!

Stars24.cz

Dnešní datum je naprosto výjimečné pro Leoše Mareše a jeho současnou manželku. Právě v tento den totiž udělali před několika lety zásadní krok.

Dec 31

Leoš Mareš v porotě Superstar: Moderátor prozradil, co za tím stálo!

Stars24.cz

Ačkoliv je s pěveckou soutěží Superstar Leoš Mareš spjat jako moderátor, v letošním ročníku zasednul mezi porotce. Místo ale nedostal automaticky, jak by se mohlo stát.

Oct 19

Leoš Mareš a jeho Monika: Krize kvůli dítěti? Pomáhal prý i odborník!

Stars24.cz

Velkou událostí minulého týdne v českém šoubyznyse bylo nepochybně oznámení, že Leoš Mareš a jeho druhá manželka Monika čekají prvního potomka. I po několika dnech je to stále téma i pro slovenská média.

Oct 14

Leoš Mareš a jeho Monika se těší na prvního společného potomka!

Stars24.cz

Baby boom v českém šoubyznyse pokračuje, a to ve velkém stylu. Leoš Mareš dnes brzy ráno oznámil, že s manželkou Monikou čekají prvního společného potomka.

Sep 19

Leoš Mareš a jeho Monika nám něco tají? Fanynky mají jasno!

stars24.cz

Během současného baby boomu v českém šoubyznyse se objevily zajímavé spekulace o manželech Marešových. Některé fanynka na sociálních sítích mají jasno o tom, že Leoš a Monika něco tají.

Jul 12

Leoš Mareš si užívá s Monikou: Romantika v zahraničí!

stars24.cz

Leoš Mareš a jeho Monika jsou spolu už něco málo přes pět let, ale z jejich vztahu zatím kouzlo rozhodně nevyprchalo. Právě v těchto dnech si manželé užívají romantiku v zahraničí.

Jun 25

Leoš Mareš učinil šokující přiznání: S Monikou chodí na terapie!

stars24.cz

Leoš Mareš už má za sebou jedno nepovedené manželství, jistě by tedy byl velice nerad, kdyby se tento osud opakoval i u současného vztahu. Dělá proto všechno možné, aby tentokrát nic nepokazil. Přesto ale údajně vyhledal pomoc.

Jun 14

Leoš Mareš a jeho Monika: Dojemná oslava výročí! Bude dítě?

stars24.cz

Leoš Mareš s manželkou Monika měli výročí. Stylistka na něj nezapomněla a vytáhla zajímavou věc z archivu. Také ale opět vyvolala otázky na to, zdali by si pár přál mít ještě dítě.

May 31

Leoš Mareš si vybral dobře: Tohle pro něj udělá Monika!

stars24.cz

Leoš Mareš si manželku vybral dobře, protože se na ní může téměř za každé situace spolehnout. Oblíbený moderátor musel přesunout velkolepé koncerty, ale jeho žena už má plán.

May 28

Leoš Mareš o porotě SuperStar: Maminka Monika už jim chybí!

stars24.cz

Leoš Mareš nebyl letos jediným nováčkem v porotě SuperStar, poprvé v ní usedla také Monika Bagárová, jejíž účinkování v show však skončilo předčasně. Není divu, že zpěvačka už kolegům chybí.

May 23

Leoš Mareš s manželkou Monikou: RADOSTNÁ ZPRÁVA! Rozhodli se pořídit si vlastní!

stars24.cz

Leoš Mareš a jeho manželka Monika se rozhodli pro životní krok! Konečně do toho "prásknou"!