English

Babiš rozjel peklo: Nedáme Česko Bruselu! Zbabělci proti mně. Chtějí koryta. Ani jeden migrant

ParlamentniListy.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) dnes zahájil předvolební kampaň před sněmovními volbami, které se uskuteční 8. a 9. října. „Jsme tu kvůli budoucnosti,“ řekl Babiš s lídry kandidátek v zádech. Pustil se také do opozičních koaličních subjektů.

More from ParlamentniListy.cz

Jun 14

Babiš (ANO): Evropská komise a samozřejmě někteří evropští poslanci chtějí rozhodovat o nás

Projev na 68. schůzi Poslanecké sněmovny 14. června k dohodě o migraci.

Jan 13

Babiš (ANO): Účast premiéra na Evropské radě je nezastupitelná

Projev na 6. schůzi Poslanecké sněmovny 13. ledna 2021 - žádost Vlády ČR o vyslovení důvěry

Oct 3

Piráti chtějí rozvrátit naši kulturu a předat nás Bruselu, říká Andrej Babiš. Proti téhle partě bych se angažoval i jako občan

Do voleb zbývá 5 dní. Předseda vlády a šéf hnutí ANO Andrej Babiš, který věří ve své vítězství a v to, že bude pověřen sestavováním nové vlády, už má jasno, o koho si v rámci spolupráce neopře ani kolo. Má v plánu prý jednat se všemi…

Feb 6

Úřad vlády: Premiér Andrej Babiš navštíví Bratislavu a Brusel

Předseda vlády České republiky Andrej Babiš se ve čtvrtek 6. února 2020 zúčastní v Bratislavě diskuze o vývoji České republiky a Slovenska třicet let od sametové revoluce. V Bruselu poté bude český premiér jednat s Charlesem Michelem.

Dec 11

Vláda: Premiér Andrej Babiš se zúčastní zasedání Evropské rady

Předseda vlády České republiky Andrej Babiš bude jednat na prosincovém zasedání Evropské rady v Bruselu o víceletém finančním rámci, změně klimatu a brexitu.

Oct 17

Úřad vlády: Premiér Andrej Babiš bude jednat na zasedání Evropské rady

Předseda vlády České republiky Andrej Babiš bude během pracovní návštěvy v Bruselu jednat na zasedání Evropské rady s představiteli dalších členských států.

Jun 19

Úřad vlády: Premiér Andrej Babiš bude jednat v Bruselu na zasedání Evropské rady

Předseda vlády České republiky Andrej Babiš ve čtvrtek 20. června 2019 odlétá na pracovní cestu do Bruselu, kde se zúčastní zasedání Evropské rady. V pátek 21. června 2019 bude jednat na eurosummitu o rozšiřování hospodářské a měnové unie.

Mar 5

Andrej Babiš: Nechci euro

Premiér Andrej Babiš (ANO) se ve svém komentáři pro MF Dnes rozepsal o tom, proč nechce euro. Jak uvádí: zavedení společné evropské měny by dle jeho slov nebylo správné. A to neříká proto, že by měl averzi k Evropské unii.

Feb 3

Babiš si chce posvítit na ministry ze svého ANO. Půjdou k němu na kobereček

Ministři nominovaní hnutím ANO mají do konce února předložit popis toho, co dosud udělali od svého nástupu do funkce. V dnešním pořadu deníku Blesk to při debatě o možných změnách ve vládě uvedl premiér Andrej Babiš (ANO). Zprávu převzala…

Jan 27

Premiér Babiš: Jak dostat Česko na evropskou technologickou špičku

ParlamentniListy.cz

Komentář na facebookovém profilu k plánu, jak do roku 2030 dostat ČR na evropskou technologickou špičku

Nov 16

Premiér Babiš jednal v Bruselu o brexitu, migraci a dalších evropských otázkách

ParlamentniListy.cz

Předseda vlády Andrej Babiš v pátek 16. listopadu 2018 jednal v Bruselu s předsedy Evropské rady a Evropské komise o brexitu, migraci a přípravě prosincové Evropské rady.

Nov 16

Premiér Babiš zamíří do Bruselu na sérii bilaterálních jednání s předsedou Evropské rady a zástupci Evropské komise

ParlamentniListy.cz

Premiér Andrej Babiš bude dnes jednat v Bruselu s předsedy Evropské rady a Evropské komise a s eurokomisařkami Věrou Jourovou a Margrethe Vestagerovou.

Sep 20

Premiér Andrej Babiš jednal v Salcburku s evropskými státníky o migraci a brexitu

ParlamentniListy.cz

Předseda vlády Andrej Babiš se 19. a 20. září 2018 zúčastnil neformálního summitu EU v Salcburku. S dalšími lídry členských států jednal o migraci, vnitřní bezpečnosti a vystoupení Velké Británie z EU.

Jun 7

Paroubek: Andrej Babiš podruhé premiérem

ParlamentniListy.cz

Dnešní obřad na Pražském hradě, kdy prezident Zeman předal A. Babišovi pověření k sestavení jeho druhé vlády, nebyl žádným překvapením.

Apr 25

Zimola po večerním jednání s ANO: Chceme, aby při rezignaci našich ministrů skončil i premiér

ParlamentniListy.cz

ČSSD chce do koaliční smlouvy s hnutím ANO začlenit podmínku, že po demisi všech pěti ministrů sociální demokracie by musel do týdne rezignovat také premiér spolu se zbytkem kabinetu. Novinářům to po dnešním jednání o možné vládní…

Apr 24

Premiér Andrej Babiš a ministři navštíví Moravskoslezský kraj. Zavítají do OKD

ParlamentniListy.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) a členové vlády v demisi dnes přijedou na dvoudenní návštěvu Moravskoslezského kraje. Zahájí ji ve dvou průmyslových podnicích, o kterých se v poslední době hodně hovoří: v karvinské černouhelné firmě OKD a hutní…

Jan 26

Premiér Babiš: Je konečně potřeba Brusel a Evropskou komisi odpolitizovat

ParlamentniListy.cz

Na summitu V4 jednali premiéři o budoucnosti EU, rozpočtu a migrační politice.

Oct 22

Faltýnek: Jediným kandidátem ANO na premiéra je Andrej Babiš

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš je připraven v pondělí dorazit za prezidentem Milošem Zemanem na schůzku do Lán. Novinářům to řekl místopředseda ANO Jaroslav Faltýnek. Zeman předtím serveru Blesk.cz řekl, že pověří sestavením vlády Babiše.…

May 17

Potvrzeno: Andrej Babiš do křesla ministra financí navrhuje Pilného, kterého v ANO nechtěli ani za poslance

Vicepremiér Andrej Babiš (ANO) navrhl premiérovi Bohuslavu Sobotkovi (ČSSD) jako ministra financí šéfa hospodářského výboru Ivana Pilného (ANO). Ten přitom byl odmítnut jako lídr královéhradecké buňky ANO do příštích sněmovních voleb a sám…

Feb 25

Chci kandidovat z posledního místa kandidátky! Andrej Babiš ohromil na sněmu ANO

Vicepremiér a ministr financí Andrej Babiš (ANO) vystoupil se svým projevem před spolustraníky na sněmu hnutí. Mimo jiné pohovořil o spolupráci ve vládě, i o svých úspěších a neúspěších.