English

Výzkum pro ČT: Hnutí ANO má před koalicemi jen malý náskok

Deník N / Česko

Po výzkumu STEM pro CNN Prima News dnes publikovala volební model i Česká televize. Také v něm vede hnutí ANO, jeho náskok na opozici je však výrazně nižší. Spolu zaostává jen o tři procentní body, Piráti a STAN o čtyři. Oba modely se…

More from Deník N / Česko

Jun 4

Premiér Petr Fiala z ODS se v diskuzi na CNN Prima News...

Deník N

Premiér Petr Fiala z ODS se v diskuzi na CNN Prima News hádal s expremiérem ANO Andrejem Babišem. Oba lídři se takto utkali poprvé od sněmovních voleb v roce 2021.

Jun 4

Hnutí ANO by ve volbách skončilo první (33,5 %), ODS druhá...

Deník N / Česko

Hnutí ANO by ve volbách skončilo první (33,5 %), ODS druhá (14,6 %), Piráti třetí (10,8 %), vyšlo v průzkumu STEM pro CNN Prima News, který agentura provedla v období od 18. do 29. května, tedy krátce po představení konsolidačního balíčku.…

Jan 28

Ve volbě prezidenta podle predikce STEM pro CNN Prima News...

Deník N / Česko

Ve volbě prezidenta podle predikce STEM pro CNN Prima News zvítězí Petr Pavel s 58,01 procenta hlasů, Andrej Babiš bude mít 41,99 procenta.

Jan 11

Na CNN Prima News začíná předposlední debata před prvním kolem...

Deník N

Na CNN Prima News začíná předposlední debata před prvním kolem prezidentských voleb. Pozváni byli všichni tři hlavní favorité Danuše Nerudová, Petr Pavel a Andrej Babiš; poslední jmenovaný pozvánku nevyužil a do debaty nedorazil.

Jan 2

V televizní debatě na TV Prima a CNN Prima News...

Deník N

V televizní debatě na TV Prima a CNN Prima News se tuto středu utká šest prezidentských kandidátů s nižšími preferencemi podle aktuálních průzkumů. Hosty od 20.15 hodin budou Jaroslav Bašta, Karel Diviš, Pavel Fischer, Marek Hilšer, Josef…

Nov 2

V městské části Brno-střed se koalice ODS s TOP 09 a hnutím ANO rozšířila o KDU-ČSL...

Deník N / Česko

V městské části Brno-střed se koalice ODS s TOP 09 a hnutím ANO rozšířila o KDU-ČSL se STAN. Oznámil to starosta a lídr vítězné ODS s TOP 09 Vojtěch Mencl (ODS). Koalice má 30 mandátů z celkových 45. ODS s TOP 09 a ANO měla těsnou většinu…

Oct 2

V Písku vznikla koalice vítězného ANO, hnutí Pro Písek, ODS a Pirátů....

Deník N

V Písku vznikla koalice vítězného ANO, hnutí Pro Písek, ODS a Pirátů. V zastupitelstvu bude mít 16 členů z 27. Starostou se stane Michal Čapek (ANO). Pozice místostarostů obsadí Petra Trambová (Pro Písek), Michal Přibáň (ODS) a Josef…

Oct 2

V Písku vznikla koalice vítězného ANO, Pro Písek, ODS a Pirátů. V zastupitelstvu...

Deník N

V Písku vznikla koalice vítězného ANO, Pro Písek, ODS a Pirátů. V zastupitelstvu bude mít 16 členů z 27 členů. Starostou se stane Michal Čapek (ANO). (ČTK)

Oct 9

První místo koalice Spolu, druhé místo hnutí ANO a třetí...

denikn.cz

První místo koalice Spolu, druhé místo hnutí ANO a třetí pozice Piráti a Starostové. To nejsou jen celostátní výsledky, ale také hlasování v jihočeské Blatné. Přečtěte si reportáž z obce, kde hlasování obyvatel kopíruje celorepublikové…

Oct 3

Druhá část diskuse CNN Prima News začíná covidem. Oba hosté...

denikn.cz

Druhá část diskuse CNN Prima News začíná covidem. Oba hosté reagují tradičně: Podle premiéra opozice vládě nepomáhala. Lídr Spolu kabinetu vyčítá chaos či zavřené školy.

Oct 3

První dotaz v diskusi CNN Prima News se podle očekávání...

denikn.cz

První dotaz v diskusi CNN Prima News se podle očekávání týká aktuální kauzy Pandora Papers. „Tahle věc je z roku 2009, takže načasování je zajímavé. Neudělal jsem nic nezákonného,“ reaguje Andrej Babiš na článek serveru Investigace.cz.

Sep 26

V debatě CNN Prima News se řeší garance setrvání v...

denikn.cz

V debatě CNN Prima News se řeší garance setrvání v NATO a EU. Rozvržení sil je nepřekvapivé: většina lídrů demokratických stran zdůrazňuje nezbytnost členství v těchto organizacích, naopak negativní tradiční postoje zastává SPD či KSČM.

Sep 12

Po výzkumu STEM pro CNN Prima News dnes publikovala volební...

denikn.cz

Po výzkumu STEM pro CNN Prima News dnes publikovala volební model i Česká televize. Také v něm vede hnutí ANO, jeho náskok na opozici je však výrazně nižší. Spolu zaostává jen o tři procentní body, Piráti a STAN o čtyři.

Sep 1

Na CNN Prima News právě probíhá online debata zástupců čtyř...

denikn.cz

Na CNN Prima News právě probíhá online debata zástupců čtyř favoritů ve volbách do Sněmovny. Diskutují spolu Andrej Babiš, Marian Jurečka, Ivan Bartoš a Jan Hamáček.

Jul 18

Zemřel písničkář František Nedvěd. Podle CNN Prima News o tom...

denikn.cz

Zemřel písničkář František Nedvěd. Podle CNN Prima News o tom na Facebooku informoval jeho syn Vojtěch. (Prima)

Mar 12

Podle volebního modelu Ipsos by mezi vítězným hnutím ANO a druhými...

denikn.cz

Podle volebního modelu Ipsos by mezi vítězným hnutím ANO a druhými Piráty se STAN byl v únoru rozdíl pouhého půl procentního bodu. ANO by získalo 25,4 %, Piráti a STAN 24,9 %. Koalice Spolu by obsadila třetí místo se ziskem 20,5 procenta.…

Oct 22

Nová koalice na magistrátu v Děčíně podepsala smlouvu. ANO, Piráti, ODS,...

denikn.cz

Nová koalice na magistrátu v Děčíně podepsala smlouvu. ANO, Piráti, ODS, Změna pro Děčín a Volba pro Děčín budou mít v zastupitelstvu 15 hlasů z 27.

Oct 19

V Ústeckém kraji podepsalo vítězné hnutí ANO s druhou ODS a Spojenci pro...

denikn.cz

V Ústeckém kraji podepsalo vítězné hnutí ANO s druhou ODS a Spojenci pro kraj koaliční smlouvu. Koalice bude mít v zastupitelstvu většinu 29 hlasů. (ČTK)

Aug 7

Stanice CNN Prima News přestane od poloviny srpna vysílat hlavní...

denikn.cz

Stanice CNN Prima News přestane od poloviny srpna vysílat hlavní zpravodajskou relaci. Místo ní bude v bloku od 18.55 pouštět hodinové dokumenty. Hlavní zprávy se přesunou na stanici Prima. (MediaGuru)

May 7

Průměrná denní sledovanost CNN Prima News je 0,6 procent. Stanice začala...

denikn.cz

Průměrná denní sledovanost CNN Prima News je 0,6 procent. Stanice začala vysílat 4. května. Komentář mediálního analytika Filipa Rožánka k české verzi CNN. (Lupa)