English

Komunikuji s Mynářem, Zemanův stav ale nebudu komentovat. Slíbil jsem to, říká Vondráček

Deník N

Prezident Miloš Zeman včera dopoledne nastoupil do Ústřední vojenské nemocnice, Hrad k jeho zdravotnímu stavu však dosud nedal žádný komentář. Jediný, kdo se k situaci kolem hlavy státu velmi nekonkrétně vyjadřuje, je premiér Andrej Babiš …

More from Deník N

Mar 9

Na Pražský hrad dorazil předseda ANO Andrej Babiš, který s...

Deník N / Česko

Na Pražský hrad dorazil předseda ANO Andrej Babiš, který s Petrem Pavlem prohrál ve druhém kole prezidentských voleb.

Nov 28

Bývalý předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) zveřejnil fotografii kandidáta na...

Deník N / Česko

Bývalý předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) zveřejnil fotografii kandidáta na prezidenta Petra Pavla se dvěma muž, kteří mají na tričkách fotografie Vladimira Putina. Podle Pavla byla fotografie upravená: „Jde o fotomontáž,“ napsal…

Oct 30

Prezident Miloš Zeman v Lánech přijal předsedu hnutí ANO Andreje Babiše....

Deník N

Prezident Miloš Zeman v Lánech přijal předsedu hnutí ANO Andreje Babiše. Bývalý premiér řekl, že se oba politici budou věnovat aktuálním tématům a válce na Ukrajině. Schůzka podle něj nemá souvislost s prezidentskými volbami.

Dec 26

Předseda ANO Andrej Babiš souhlasí s prezidentem Milošem Zemanem v tom, že...

denikn.cz

Předseda ANO Andrej Babiš souhlasí s prezidentem Milošem Zemanem v tom, že některé ekologické návrhy Evropské komise mohou být nebezpečné. Vyvázání ČR ze Zelené dohody, které navrhuje prezident, však podle Babiše není možné, protože by…

Oct 24

Dosluhující předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) řekl, že nevěděl, že...

denikn.cz

Dosluhující předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) řekl, že nevěděl, že ho při návštěvě prezidenta v Ústřední vojenské nemocnice někdo natáčí. Je ale rád, že video vzniklo a mohlo být zveřejněno. (Česká televize)

Oct 22

Premiér Andrej Babiš komentoval návštěvu šéfa Sněmovny Radka Vondráčka u prezidenta...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš komentoval návštěvu šéfa Sněmovny Radka Vondráčka u prezidenta Miloše Zemana v nemocnici. „Moc tomu nerozumím, protože pan prezident mohl ten akt udělat bez účasti pana Vondráčka,“ řekl a vyzval ke zklidnění situace.…

Oct 19

Předseda Sněmovny Radek Vondráček nebude ve vyjednávacím týmu ANO ke...

denikn.cz

Předseda Sněmovny Radek Vondráček nebude ve vyjednávacím týmu ANO ke složení orgánů Sněmovny. Místo něj tam bude ministryně financí a předsedkyně klubu Alena Schillerová. Oznámila to na dnešní tiskové konferenci po zasedání klubu.…

Oct 17

Návštěva předsedy Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) v ÚVN u prezidenta Miloše Zemana...

denikn.cz

Návštěva předsedy Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) v ÚVN u prezidenta Miloše Zemana se měla připravit velmi pečlivě, což se nestalo, řekl v televizi Prima vicepremiér Karel Havlíček (za ANO). Vondráčkovi však plně důvěřuje.

Oct 15

Zástupci vlády i opozice kritizují předsedu Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) kvůli...

denikn.cz

Zástupci vlády i opozice kritizují předsedu Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) kvůli jeho neoprávněné návštěvě prezidenta Miloše Zemana v nemocnici. Negativně hodnotí i jednání kancléře Vratislava Mynáře, který ji umožnil.

Oct 15

Předseda Sněmovny Radek Vondráček včera přišel za prezidentem Milošem Zemanem...

denikn.cz

Předseda Sněmovny Radek Vondráček včera přišel za prezidentem Milošem Zemanem do nemocnice. Po návštěvě závažnost prezidentova zdravotního stavu bagatelizoval. Neřekl však, že do prezidentova pokoje vstoupil bez oprávnění a že jej odsud…

Oct 14

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) oznámil, že mu přišla SMS...

denikn.cz

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) oznámil, že mu přišla SMS od předsedy poslanců ODS Zbyňka Stanjury, v níž žádá setkání vyjednávacích týmů ANO a ODS.

Sep 12

Volební lídr hnutí ANO ve Zlínském kraji a předseda Sněmovny Radek...

denikn.cz

Volební lídr hnutí ANO ve Zlínském kraji a předseda Sněmovny Radek Vondráček nevyloučil povolební spolupráci s žádným ze subjektů, který se dostane do Sněmovny. Prohlásil to v pořadu Partie na CNN Prima News.

Mar 2

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) vykázal z jednání poslance Lubomíra Volného...

denikn.cz

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) vykázal z jednání poslance Lubomíra Volného a Mariana Bojka, protože stále nenosí roušky. „Chodí za mnou kolegové, kterým se nelíbí, že sedí ve vaší blízkosti,“ uvedl Vondráček.

Feb 9

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) nechal vykázat poslance Lubomíra Volného...

denikn.cz

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) nechal vykázat poslance Lubomíra Volného a Mariana Bojka z jednacího sálu, opětovně neměli nasazené roušky. (ČT) Poslanec Volný nedávno vyvolal na půdě parlamentu násilnou potyčku.

Jan 21

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) vykázal poslance Lubomíra Volného do...

denikn.cz

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) vykázal poslance Lubomíra Volného do konce jednacího dne ze sálu. Jeho napadení předsedajícího Tomáše Hanzela bude řešit mandátový a imunitní výbor. „Nemůžeme některé věci tolerovat. Kolegu Volného,…

Jan 13

Na Hradě začal novoroční oběd prezidenta Miloše Zemana s předsedou Sněmovny...

denikn.cz

Na Hradě začal novoroční oběd prezidenta Miloše Zemana s předsedou Sněmovny Radkem Vondráčkem. Oproti zvyklostem se ho neúčastní předseda Senátu Miloš Vystrčil. (ČTK)

Jan 1

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) v novoročním projevu vyzval občany...

denikn.cz

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) v novoročním projevu vyzval občany k očkování. Vyjádřil soustrast těm, jejichž bližní kvůli zemřeli v důsledku pandemie. (ČTK)

Dec 30

Předseda sněmovny Radek Vondráček (ANO) nesvolá nové jednání o daňovém balíčku....

denikn.cz

Předseda sněmovny Radek Vondráček (ANO) nesvolá nové jednání o daňovém balíčku. „Zákon již podepsal předseda vlády a bude publikován ve Sbírce zákonů. Poslanecká sněmovna se sejde podle schváleného harmonogramu v lednu,“ řekl Seznam…

Dec 11

Prezident Miloš Zeman se setká s předsedou vlády Andrejem Babišem (ANO)...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se setká s předsedou vlády Andrejem Babišem (ANO) a ministryní financí Alenou Schillerovou (za ANO) v úterý na Pražském hradě. Jednat budou o daňovém balíčku.

Dec 6

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (za ANO) uvedl, že protiepidemický systém...

denikn.cz

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (za ANO) uvedl, že protiepidemický systém by se podle jeho informací měl měnit. Po úpravách by stupně 1 a 2 již mohly fungovat i bez toho, aby byl vyhlášený nouzový stav. (ČT)