English

Exploze poznamenala celé Koryčany, lidem není do řeči

Novinky.cz / Domácí

Do hlubokého zármutku se ponořily Koryčany na Kroměřížsku. Po středečním výbuchu plynu v jednom z rodinných domů zemřela dvojice místních dobrovolných hasičů a další skončil s vážnými zraněními v nemocnici. Obyvatelé města pozůstalým…

More from Novinky.cz / Domácí

Jan 13

Při požáru rodinného domu na Kroměřížsku našli hasiči mrtvou majitelku

Mrtvé tělo ženy našli hasiči v pátek odpoledne při požáru rodinného domu v Hulíně-Záhlinicích na Kroměřížsku. Podle sdělení hasičů šlo o majitelku nemovitosti.

Jan 11

Požár střechy rodinného domu zaměstnal hasiče na Přerovsku

Novinky.cz

Tři jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů zaměstnal ve středu večer požár rodinného domu v Pavlovicích u Přerova. Při požáru nebyl nikdo zraněn. Škoda byla předběžně vyčíslena na více než 900 tisíc korun. Novinky o tom informovala…

Dec 30

Při opravě jednoho z bytů popraskaly v domě v Koryčanech zdi, obyvatele evakuovali

Kvůli popraskaným zdem v rekonstruovaném třípodlažním domě v Koryčanech na Kroměřížsku bylo v pátek večer evakuováno 13 lidí. Hasiči dům zajistili mechanickými vzpěrami.

Nov 28

V domě v Jeseníku začala hořet kuchyň. Hasiči zachránili dva lidi

Novinky.cz

Čtyři jednotky hasičů zasahovali v úterý večer u požáru kuchyně v rodinné domě v Jeseníku. Jednu osobu hasiči zachránili z hořícího pokoje. Při požáru se nadýchala zplodin. Stejně dopadl ještě jeden člověk.

Nov 24

Kvůli výbuchu domu na Kroměřížsku, při kterém zemřeli dva hasiči, dostal muž podmínku

Novinky.cz

Uložením podmíněného trestu skončilo v pátek u Okresního soudu v Kroměříži hlavní líčení v kauze výbuchu plynu v rodinném domě v Koryčanech na Kroměřížsku. Při neštěstí zahynuli dva zasahující dobrovolní hasiči.

Jul 30

V domě na Kroměřížsku našli zavražděnou seniorku, obvinili její spolubydlící

Novinky.cz

Šestasedmdesátiletou ženu měla podle policie zavraždit 38letá obviněná. Čin se odehrál v pátek na Kroměřížsku, obviněná se přiznala.

Jul 11

Za tragický výbuch domu v Koryčanech mohla závada na elektroinstalaci, řekl u soudu hasič

Předloňský tragický výbuch zemního plynu v rodinném domě v Koryčanech na Kroměřížsku iniciovala technická závada na elektroinstalaci. U kroměřížského okresního soudu, který se případem zabývá, to v úterý řekl hasičský vyšetřovatel David…

Jul 8

Požár domu na Kroměřížsku, dva zranění a škoda za 800 tisíc

Škodu za 800 tisíc korun způsobil v pátek požár v rodinném domě v Zahnašovicích na Kroměřížsku. Majitel domu se synem se při snaze oheň uhasit ještě před příjezdem hasičů nadýchali kouře.

Jul 1

Od hořícího auta v garáži chytily na Kroměřížsku dva domy

Novinky.cz

Škodu v řádu milionů způsobil páteční požár dvou rodinných domů v Troubkách-Zdislavicích na Kroměřížsku.

Jun 14

Při požáru v rodinném domě v pražské Dubči zemřeli dva lidé

Novinky.cz

Při požáru bytu v rodinném domě v pražské Dubči zemřeli v noci na středu dva lidé. Hořet začalo před třetí hodinou ranní. Příčiny požáru zatím nejsou známy.

May 22

Dva zranění po požáru rodinného domu ve Frýdku-Místku

Novinky.cz

Dva lidé skončili v péči záchranky po požáru rodinného domu, který vypukl v neděli v podvečer ve Frýdku-Místku, v místní části Bahno. Plameny a kouř způsobily škodu za 200 tisíc korun.

Apr 27

Dodávka najela do rodinného domu na Královéhradecku, v celé délce smetla plot

Novinky.cz

Okolnosti nehody ze čtvrtečního rána prověřují dopravní policisté v Nechanicích na Královéhradecku, kde vrazila dodávka do rodinného domu. Vozidlo také zavadilo o přívod plynu. Při nehodě, která se naštěstí obešla bez zranění, řidič rovněž…

Sep 22

Hasiči v Koryčanech pochovali kolegu, který zemřel při výbuchu plynu

Novinky.cz / Domácí

Rozloučit se s jedním ze dvou zemřelých dobrovolných hasičů, kteří zahynuli minulou středu při výbuchu plynu v jednom z rodinných domů v Koryčanech, přišly ve středu v podhůří Chřibů stovky lidí i kolegů v hasičské uniformě. Jednotky…

Sep 17

Jeden z domů v Koryčanech je po výbuchu neobyvatelný, rozhodl statik

Novinky.cz / Domácí

Jeden z rodinných domů v Koryčanech na Kroměřížsku, který je v sousedství domu, jež zničil středeční výbuch plynu, je podle statika neobyvatelný. Po explozi má totiž poškozenou konstrukci. Hasiči proto zajistili stabilizaci objektu, uvedla…

Sep 16

Exploze poznamenala celé Koryčany, lidem není do řeči

Novinky.cz / Domácí

Do hlubokého zármutku se ponořily Koryčany na Kroměřížsku. Po středečním výbuchu plynu v jednom z rodinných domů zemřela dvojice místních dobrovolných hasičů a další skončil s vážnými zraněními v nemocnici. Obyvatelé města pozůstalým…

Sep 15

Na Kroměřížsku explodoval dům při zásahu hasičů, dva z nich zemřeli

Novinky.cz

Dva dobrovolní hasiči zemřeli ve středu odpoledne při zásahu v rodinném domě na Kroměřížsku, oznámil podle České televize hejtman Zlínského kraje Radim Holiš (ANO). Další čtyři lidé byli zraněni. Hasiči do domu vyjeli kvůli úniku plynu.

Dec 8

Po požáru domu na Pardubicku našli hasiči dva mrtvé

Novinky.cz

Dvě lidská těla nalezli v noci na neděli hasiči po požáru rodinného domu na Pardubicku. Podle policie pravděpodobně nezemřeli násilnou smrtí.

Aug 7

V rodinném domě v Břeclavi našli dva mrtvé. Někdo je zřejmě zavraždil

Novinky.cz

Jihomoravští kriminalisté prověřují událost, která se stala v Břeclavi. V úterý odpoledne vyjížděli k případu násilné smrti asi 89letého muže a zhruba 50leté ženy do rodinného domu nedaleko centra města.

Nov 8

Felicia na Kroměřížsku přejela dva muže

Novinky.cz

Dva muže přejelo v noci na neděli na Kroměřížsku osobní auto Škoda Felicia. Oba měli ležet na silnici. Muži utrpěli zranění a byli převezeni do nemocnice, Právo o tom informovala policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Jun 14

V Kamenném Přívozu hořel obchod, hasiči museli evakuovat obyvatele celého domu

Novinky.cz

Kvůli požáru večerky v Kamenném Přívozu museli hasiči v sobotu večer evakuovat šest lidí z bytů nacházejících se nad prodejnou. Při požáru nebyl nikdo zraněn, škoda se vyšplhala podle odhadů na milión korun.