English

PolitikoN: Přátelé Andreje Babiše, plot Viktora Orbána a divadlo Aleny Schillerové

Deník N

PolitikoN Hany Mazancové: Když jsme se rozhodovali, že politický přehled budeme s blížícími se volbami vydávat s denní pravidelností, trochu jsem se obávala, jestli bude o čem psát. Inu, znovu se ukazuje, jak jsem občas naivní.

More from Deník N

Jul 3

Nová frakce Andreje Babiše a Viktora Orbána Vlastenci pro Evropu bude...

Deník N

Nová frakce Andreje Babiše a Viktora Orbána Vlastenci pro Evropu bude mít v novém Evropském parlamentu minimální vliv. Nedostane místa ve vedení výborů a zatím nedokáže prosadit své priority. Může ale mít vliv na summitech EU. Kdo se k ní…

Jan 19

Andrej Babiš má podle místopředsedkyně hnutí ANO Aleny Schillerové virózu....

Deník N

Andrej Babiš má podle místopředsedkyně hnutí ANO Aleny Schillerové virózu. Vzhledem k náročnému programu v kampani odpočíval, a proto nedorazil na včerejší hlasování o nedůvěře vládě. (ČTK)

Feb 6

PolitikoN: Hrad skartoval nejen Vrbětice, hnutí SPD obstruovalo, Andrej Babiš...

denikn.cz

PolitikoN: Hrad skartoval nejen Vrbětice, hnutí SPD obstruovalo, Andrej Babiš bloudil. Přehled politického dění v uplynulém týdnu pro vás připravila Hanka Mazancová.

Feb 3

Kauza fotografů Aleny Schillerové podle Andreje Babiše poškodila celé hnutí,...

denikn.cz

Kauza fotografů Aleny Schillerové podle Andreje Babiše poškodila celé hnutí, uvedl to v MF Dnes. Expremiérovi vadí především to, že Schillerová komunikaci dostatečně neoddělovala. Příběh trojice fotografů podrobně popsal Deník N.

Dec 5

PolitikoN: Českou politikou hýbe blížící se změna vlády. Kabinet Andreje...

denikn.cz

PolitikoN: Českou politikou hýbe blížící se změna vlády. Kabinet Andreje Babiše by měl v následujících dvou týdnech nahradit tým kolem Petra Fialy. Nejen vleklá jednání v Lánech pod vedením prezidenta Zemana sledoval tento týden Jan Tvrdoň.

Oct 11

PolitikoN: Andrej Babiš (ANO) se svou kampaní připravil o spojence. Opozice...

denikn.cz

PolitikoN: Andrej Babiš (ANO) se svou kampaní připravil o spojence. Opozice slaví. Reprezentanti téměř milionu voličů zůstali před branami Sněmovny. Na tahu je prezident Miloš Zeman, pokud dokáže vyjádřit svou vůli.

Sep 26

Inflace je v Česku podle ministryně financí Aleny Schillerové (za ANO)...

denikn.cz

Inflace je v Česku podle ministryně financí Aleny Schillerové (za ANO) jedna z nejnižších, jde prý o přechodnou záležitost. Současně uvedla, že rostoucí inflace je problém celého světa. Pokles očekává v polovině příštího roku. (CNN Prima…

Sep 23

PolitikoN: Premiér Andrej Babiš se vypravil k plotu svého přítele Viktora...

denikn.cz

PolitikoN: Premiér Andrej Babiš se vypravil k plotu svého přítele Viktora Orbána. Ministryně financí Alena Schillerová chystá osvětové divadlo pro děti, jak hospodařit s penězi. Politické dění dnes shrnula Hana Mazancová.

Sep 23

PolitikoN: Přátelé Andreje Babiše, plot Viktora Orbána a divadlo Aleny Schillerové

Deník N

PolitikoN Hany Mazancové: Když jsme se rozhodovali, že politický přehled budeme s blížícími se volbami vydávat s denní pravidelností, trochu jsem se obávala, jestli bude o čem psát. Inu, znovu se ukazuje, jak jsem občas naivní.

Sep 16

PolitikoN: Zeman je prý „úplně fajn“, Schillerová se za něj ale radši modlí

Deník N

Dva dny prezidentské kanceláři trvalo, než veřejnosti oznámila, proč byl prezident neplánovaně hospitalizován. Prý šlo o plánovanou návštěvu a prý je prezident v pořádku, jen dehydratovaný a vyčerpaný. V Ústřední vojenské nemocnici nicméně…

Jul 21

Pět otázek Viktora Orbána. A jedna na Andreje Babiše

Deník N

Komentář Filipa Titlbacha: Světová média oběhla zpráva, že maďarský premiér Viktor Orbán přišel s nápadem uspořádat referendum o ochraně dětí. Prý aby čelil tlaku, který na jeho vládu vyvíjí Evropská unie. „Budoucnost našich dětí je v…

Oct 25

Podle šéfky státní kasy Aleny Schillerové není nyní čas na...

denikn.cz

Podle šéfky státní kasy Aleny Schillerové není nyní čas na to destabilizovat zemi tím, že by vláda žádala Poslaneckou sněmovnu o důvěru. „Řešíme teď velmi zásadní a fatální chybu ministra zdravotnictví,“ řekla s tím, že důvěra vlády byla…

Oct 16

Kompenzační bonus se má podle ministryně financí Aleny Schillerové projednat...

denikn.cz

Kompenzační bonus se má podle ministryně financí Aleny Schillerové projednat ve stavu legislativní nouze. Rozpočtové dopady mají být 3,9 miliardy. 2,6 do státního, miliarda do obecních, 300 milionů do rozpočtů krajských.

Jun 7

Příběh exkluzivního rozhovoru Aleny Schillerové pro Deník N, který vyšel v Lidových novinách

Deník N

Ministerstvo financí nabídlo Deníku N exkluzivní rozhovor se šéfkou resortu Alenou Schillerovou. Posléze však vyšlo najevo, že se jeho mluvčí spletl: monotematické interview chtěl nabídnout Lidovým novinám z premiérova svěřenského fondu.…

Jun 7

Podpora Smartwings není podle vicepremiérky Aleny Schillerové na pořadu dne....

denikn.cz

Podpora Smartwings není podle vicepremiérky Aleny Schillerové na pořadu dne. Odmítla státní záruku pro společnost. „Žádná konkrétní podpora není na stole. Nevidím žádný způsob, jak to řešit,“ uvedla Schillerová. (Prima CNN)

May 18

Slabá angličtina ministryně financí Aleny Schillerové připomněla mnohem závažnější problém,...

denikn.cz

Slabá angličtina ministryně financí Aleny Schillerové připomněla mnohem závažnější problém, shodují se mediální analytik Filip Rožánek a šéf olomoucké katedry žurnalistiky Petr Orság.

May 15

O (ne)dovednostech ministra Adama Vojtěcha a ministryně Aleny Schillerové i...

denikn.cz

O (ne)dovednostech ministra Adama Vojtěcha a ministryně Aleny Schillerové i ruských přepravců tanků. Páteční Notes sepsala Petra Procházková.

Apr 20

Vláda podle ministryně financí Aleny Schillerové letos nebude zvyšovat daně....

denikn.cz

Vláda podle ministryně financí Aleny Schillerové letos nebude zvyšovat daně. „Pro naše podnikatele by bylo nejhorší, kdybychom jim znemožnili se z této ekonomické situace vyhrabat a zvýšili bychom jim daně,“ řekla Schillerová.

Apr 1

Záměr ministryně financí Aleny Schillerové zrušit daň z nabytí nemovitosti a odpočty...

denikn.cz

Záměr ministryně financí Aleny Schillerové zrušit daň z nabytí nemovitosti a odpočty na hypotéky může podle odborníků oslovených Deníkem N pomoci jen lidem s vysokými příjmy. Ti ostatní totiž přemýšlejí spíš nad tím, jak si v současné…

Mar 26

Vláda podle vicepremiérky Aleny Schillerové změnila právní základ pro vydávání...

denikn.cz

Vláda podle vicepremiérky Aleny Schillerové změnila právní základ pro vydávání nouzových opatření, protože podle zdravotního zákona to lze i po konci nouzového stavu.