English

Politická dohra utkání Sparta-Rangers: A dost, je mi smutno, reagují členové vlády!

Stars24.cz

Asi málokdo čekal, že pokračování sporu mezi pražskými S a glasgowskými Rangers vyvolá i politickou reakci. Stalo se. Na sociálních sítích se ke kauze vyjádřil premiér Andrej Babiš i ministr zahraničí Jakub Kulhánek.

More from Stars24.cz

Jun 26

Jakub Vágner se chlubí: Majestátní úlovek v českých vodách!

Stars24.cz

Jakub Vágner se chlubí dalším majestátním úlovkem, tentokrát navíc z tuzemských vod. Lidem totiž převyprávěl příběh, jak s kamarádem udolali obrovského sumce. Nebylo to totiž vůbec jednoduché...

May 9

Andrej Babiš: PRVNÍ SLOVA o údajné nové známosti!

Stars24.cz

Mnoha českým premiérům se rozpadly vztahy během politické kariéry. Naposledy oznámil krach manželství předseda hnutí ANO Andrej Babiš. Ihned se začalo mluvit o tom, že je za tím někdo třetí. Je to pravda?

Apr 19

Andrej Babiš a Monika Babišová se rozchází!

Stars24.cz

Předseda hnutí ANO a někdejší premiér Andrej Babiš se rozchází se svou manželkou Monikou.

Dec 22

Tohle že má být vzor dětí? Česká influencerka a streamerka se vysmívala střelbě v Praze!

Stars24.cz

Influencerka a streamerka Viktorie Hlaváčková, která je známá jako Vitrollka či Viktorkaa, si zadělala na pořádný problém. Vysmívala se střelbě na Filozofické fakultě v Praze, kde po čtvrtečním útoku zemřelo 14 lidí. Kvůli tomu přišla o…

Oct 20

Černý kašel trápí české experty. Nemocné jsou i neočkované děti, jde i o školáky

stars24.cz

Evropa zaznamenává nárůst onemocnění černým kašlem. Výjimkou není ani Česko, upozornil Státní zdravotní ústav (SZÚ). Bakteriální a vysoce nakažlivá infekce představuje riziko hlavně pro neočkované nebo neúplně očkované malé děti, u kterých…

Jan 15

Andrej Babiš podstupuje referendum, Danuše Nerudová mohla být česká Čaputová. Takhle vidí volby na Slovensku

stars24.cz

Mohutný finiš generála Petra Pavla, referendum o Andreji Babišovi, zklamání pro Danuši Nerudovou, napsal slovenský tisk po prvním kole přímé volby českého prezidenta, po kterém rozhodující souboj o hlasy voličů svedou za dva týdny Pavel a…

Jan 14

Andrej Babiš řekl, co by považoval za úspěch

Stars24.cz

Bývalý premiér a kandidát na prezidenta Andrej Babiš (ANO) v pátek krátce po otevření volebních místností společně s manželkou Monikou a dětmi Vivien a Frederikem odevzdal hlas ve volbě hlavy státu v Průhonicích. Považoval by za úspěch,…

Oct 30

Andrej Babiš oznámil kandidaturu na prezidenta!

Stars24.cz

Předseda nejsilnějšího opozičního hnutí ANO a bývalý premiér Andrej Babiš hodlá kandidovat na prezidenta republiky. Oznámil to dnes večer v televizi Nova. V pondělí požádá o důvěru předsednictvo hnutí. Pokud ji získá, obrátí se na poslance…

Oct 19

Jakub Hrůša dělá jméno české vážné hudbě: Bude ředitelem Královské opery!

stars24.cz

Český dirigent Jakub Hrůša se stane hudebním ředitelem The Royal Opera House neboli Královské opery v Londýně. V historii naší vážné hudby jde o kolosální úspěch.

Jul 23

Jakub Vadlejch: Poslední česká naděje na medaili z MS v atletice?

stars24.cz

Česká výprava je zatím na probíhajícím mistrovství světa v atletice v americkém Eugene bez medaile. Stejně jako na loňské olympiádě by cenný kov mohl zařídit oštěpař Jakub Vadlejch.

Mar 30

Expremiér Andrej Babiš je po operaci

stars24.cz

Bývalý premiér Andrej Babiš (ANO) dnes podstoupil plánovanou operaci. Rádiu Frekvence 1 napsal, že je v pořádku a několik dní si poleží. Neupřesnil, která nemocnice zákrok provedla.

Mar 29

Andrej Babiš jde na operaci!

Stars24.cz

Bývalý premiér Andrej Babiš (ANO) podstoupí ve středu operační zákrok, který podle něj nesouvisí s jeho nedávnou hospitalizací v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) kvůli krátké ztrátě vědomí a částečné…

Mar 13

Odhaleno: Proč je Andrej Babiš v nemocnici IKEM?

Stars24.cz

Bývalý premiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš podstupuje v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) sérii vyšetření. Mají odhalit příčinu jeho zdravotních problémů z tohoto pátku, uvedlo dnes rádio Frekvence 1.

Mar 11

Expremiér Andrej Babiš skončil v nemocnici!

Stars24.cz

Bývalý premiér a předseda nejsilnějšího opozičního hnutí Andrej Babiš (ANO) skončil v nemocnici. Podle dostupných informací ho potkala lehká zdravotní indispozice.

Oct 28

Andrej Babiš dnes večer vystoupí s projevem. Hradu o tom neřekl!

Stars24.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) dnes večer vystoupí s projevem, jeho tématem bude dnešní státní svátek připomínající výročí vzniku samostatného Československa. ČTK to dnes řekl mluvčí vlády Vladimír Vořechovský.

Oct 11

Patrik Schick slaví: Česká fotbalová hvězda má dalšího potomka!

Stars24.cz

Po celém světě znají Patrika Schicka díky parádnímu gólu, který vstřelil na nedávném mistrovství Evropy. Útočníkovi české fotbalové reprezentace se ovšem daří i v osobním životě.

Oct 9

Prezident Miloš Zeman a Andrej Babiš se v neděli setkají

stars24.cz

Prezident Miloš Zeman přijme v neděli v 11:00 na zámku v Lánech předsedu hnutí ANO a premiéra Andreje Babiše. ČTK to dnes sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Oct 9

Jak vypadaly předvolební průzkumy? Andrej Babiš byl favoritem!

stars24.cz

lasování v letošních volbách do Sněmovny dnes ve 14:00 skončilo. Lidé určili, které z 22 stran, hnutí a koalic budou mít poslance a které budou mít šanci podílet se na vládě. Podle průzkumů by v dolní komoře mělo mít zastoupení nejméně…

Aug 18

Andrej Babiš mladší se konečně dočkal! Řeší ho policie!

stars24.cz

Premiérův syn Andrej Babiš mladší bude kvůli svému údajnému zavlečení na Krym vypovídat na policii. Babiše mladšího se policie k případu snažila vyslechnout již dříve. Nepodařilo se jí to, protože Babiš žije dlouhodobě ve Švýcarsku.

Jun 17

Andrej Babiš má zdravotní problémy!

Stars24.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) absolvoval preventivní zdravotní vyšetření, kvůli kterému v pondělí zrušil svou dnešní účast na mezinárodní bezpečnostní konferenci Globsec v Bratislavě.