English

Je na tom Zeman hůře, než se uvádí? Nové informace o zdraví prezidenta!

Stars24.cz

Jen týden zbývá do sněmovních voleb, po kterých nastane čas prezidenta Miloše Zemana, který některého z politiků pověří sestavením vlády. Nyní se objevily nové informace ohledně jeho zdravotního stavu.

More from Stars24.cz

Apr 5

Miloš Zeman: První slova po hospitalizaci. Exprezident děkoval

stars24.cz

Exprezident Miloš Zeman pouhý den po propuštění z pražské Fakultní nemocnice Motol poskytl rozhovor slovenské televizi TA3. Navzdory platnému moratoriu před sobotním druhým kolem prezidentské volby během vystoupení podpořil předsedu…

Mar 22

Křehký pacient Miloš Zeman. Lékaři nastínili, co bude s prezidentem

Stars24.cz

Bývalý prezident Miloš Zeman je už přes týden hospitalizován v pražské Fakultní nemocnici Motol. Tamní lékaři na páteční tiskové konferenci uvedli, že Zeman bude během dnešního dne přeložen z jednotky intenzivní péče na standardní pokoj…

Mar 20

Pacient, anebo politik Miloš Zeman? Exprezident se ozval z nemocničního lůžka

Stars24.cz

Aktuálně hospitalizovaný exprezident Miloš Zeman se ozval příznivcům z lůžka v pražské Fakultní nemocnici Motol, když na sociální síti nastínil, jaká bude jeho budoucnost v politice. Zeman je bez funkce od loňského března, kdy po deseti…

Mar 19

Miloš Zeman: Zdravotní stav exprezidenta beze změny. Co bude dál?

stars24.cz

Zdravotní stav bývalého prezidenta Miloše Zemana se v noci z pondělí na úterý nezměnil. Zeman od minulého týdne leží v pražské Fakultní nemocnici Motol, kde podstoupil operaci. Podle posledních informací je při vědomí a spolupracuje s…

Mar 15

Miloš Zeman leží v nemocnici: Nové informace o zdravotním stavu exprezidenta

Stars24.cz

Bývalý prezident Miloš Zeman je po operaci ve stabilizovaném, ale vážném stavu, uvedla v pátek pražská Fakultní nemocnice v Motole. Informoval o tom server novinky.cz.

Mar 14

Exprezident Miloš Zeman je v nemocnici, byl operován

Stars24.cz

Bývalý prezident Miloš Zeman byl hospitalizován v Motolské nemocnici kvůli náhlému nedokrvení nohy, které způsobila krevní sraženina. Podle serveru České noviny ho lékaři operovali.

Jul 4

Miloš Zeman odjíždí na dovolenou. Jaké jsou plány prezidenta?

Stars24.cz

Tisíce Čechů vyrazili v uplynulých dnech na dovolenou, ať už do zahraničí nebo po Česku. Volno si v tomto týdnu užije také prezident Miloš Zeman. Jaké jsou jeho plány?

May 6

Kandidáti na prezidenta 2023: Kdo přijal výzvu Miloše Zemana?

Stars24.cz

Mnohými je označován za prvního vážného kandidáta, který oznámil, že jde do boje o Pražský hrad. Josef Středula ve čtvrtek uvedl, že se bude ucházet o podpisy nutné pro účast ve volbě.

Nov 24

Prezident Zeman nejspíš zítra opustí nemocnici a zamíří do Lán

Stars24.cz

Prezident Miloš Zeman by měl být ve čtvrtek dopoledne propuštěn z Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN). S odvoláním na dva zdroje to dnes uvedl server Seznam Zprávy. Propuštění je podle něj plánováno na čtvrteční dopoledne, záležet bude na…

Nov 8

Miloš Zeman: Měsíc v nemocnici! Jak na tom prezident je?

Stars24.cz

V Parlamentu se dnes poprvé schází nová Poslanecká sněmovna, a to ve chvíli, kdy prezident Miloš Zeman zůstává hospitalizován v nemocnici. Jak na tom hlava státu momentálně je?

Oct 29

Jak je na tom Miloš Zeman? Klaus promluvil o zdravotním stavu prezidenta!

Stars24.cz

Jen hrstka lidí měla možnost navštívit v nemocnici hospitalizovaného prezidenta Miloše Zemana. Byl mezi nimi i Václav Klaus, který v aktuálním rozhovoru promluvil o zdravotním stavu hlavy státu.

Oct 11

Miloš Zeman: Mluvčí Ovčáček vyzývá k modlitbě za prezidenta!

stars24.cz

Veřejnost stále nemá moc informací o stavu prezidenta Miloše Zemana, jemuž lidé přejí brzké uzdravení. Je totiž přinejmenším zřejmé, že nejde o žádnou banalitu. Mluvčí prezidenta se obrátil na občany s výzvou k modlitbě.

Oct 11

Miloš Zeman: První slova premiéra Babiše o hospitalizaci prezidenta!

Stars24.cz

Povolební atmosféru v neděli narušila zpráva o hospitalizaci prezidenta Miloše Zemana v jedné z pražských nemocnic. Zaručených informací o jeho stavu veřejnost moc nemá. Co prozradil premiér Andrej Babiš?

Oct 9

Prezident Miloš Zeman a Andrej Babiš se v neděli setkají

stars24.cz

Prezident Miloš Zeman přijme v neděli v 11:00 na zámku v Lánech předsedu hnutí ANO a premiéra Andreje Babiše. ČTK to dnes sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Oct 7

Co se děje s prezidentem? Miloš Zeman se na veřejnosti nakonec neukáže!

Stars24.cz

Prezident Miloš Zeman bude na doporučení svého ošetřujícího lékaře Miroslava Zavorala volit v pátek na zámku v Lánech. Upravovat se bude i další prezidentův program. ČTK to dnes sdělil Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček.

Apr 16

Miloš Zeman: První fotka prezidenta po přesunu na vozík!

stars24.cz

Miloš Zeman teprve před několika dny oznámil, že se definitivně hodlá přesunout na vozík kvůli svým problémům s dolními končetinami. S novým pomocníkem ve čtvrtek poprvé absolvoval pracovní program.

Oct 27

Miloš Pokorný: Kvůli covidu málem SKONČIL V NEMOCNICI!

stars24.cz

Moderátor a člen kdysi slavného dua Těžkej Pokondr Miloš Pokorný se po vyléčení z koronaviru vrátil do práce. Přiznal ale, že málem skončil v nemocnici.

Sep 5

Miloš Zeman: PRVNÍ FOTKY prezidenta od vážného úrazu!

stars24.cz

Mnohým lidem na konci srpna zatrnulo, když si přečetli o zdravotních problémech Miloše Zemana, který si zlomil ruku. Dnes se prezident poprvé od úrazu ukázal alespoň na fotkách.

Aug 25

Prezident Miloš Zeman je v nemocnici! MUSÍ NA OPERACI!

stars24.cz

Prezident Miloš Zeman je po úrazu ruky v nemocnici. Podle hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka podstoupí operaci.

Jul 26

Miloš Zeman: Dovolená prezidenta se chýlí ke konci! Jak ji strávil?

stars24.cz

Prezident Miloš Zeman je právě na dovolené, kterou má podle mluvčího naplánovanou zhruba do konce července, na kdy má v diáři další pracovní akce. Jak hlava státu volno strávila?