English

OBRAZEM: 20 odvážlivců si v Hradci Králové vyzkoušelo, jaké to je řídit autobus

hradecky.denik.cz

Ve čtvrtek 14. října se v areálu hradeckého dopravního podniku uskutečnila akce s názvem „Za volantem autobusu – přijďte si zkusit, jak jednoduché je řídit autobus MHD.“ V rámci události dopravní podnik otevřel i své dílny. Řízení autobusu…

More from denik.cz

Dec 11

Sbírka pro Františka byla předána, ve Vítkově se vybralo téměř 20 tisíc korun

opavsky.denik.cz

Obyvatelé Vítkova ukázali, že mají dobré srdce a pomohli postiženému Františkovi.

Apr 7

Komentář Františka Kuby: Čí je Česká pošta?

bruntalsky.denik.cz

Komentář Františka Kuby: Čí je Česká pošta?

Feb 7

Na Františka Cipra vzpomíná Karel Vácha. Český fotbal je ve smutku

V úterý zemřel po dlouhé nemoci bývalý hráč a trenér Slavie František Cipro. Ve své kariéře spojil svoje jméno také s Dynamem České Budějovice. "Trenér, který to nejlépe ze všech umí s kabinou," říkali o něm odborníci.

Nov 27

Obraz Františka Kupky Bílý kůň se na aukci prodal za 42 miliony korun

Deník.cz / Kultura

Obraz Františka Kupky s názvem Bílý kůň z roku 1909 se v neděli na aukci v Praze prodal za 42 miliony korun včetně aukční přirážky. Jeho vyvolávací cena byla 25 milionů korun. Obraz pochází z doby, kdy se průkopník abstrakce vydával na…

May 4

Vila zavražděného podnikatele Františka Mrázka v Českém Brodě má nového majitele

Deník.cz

Vila podnikatele Františka Mrázka v Českém Brodě má nového majitele. Vyplývá to z katastru nemovitostí a informaci Deníku potvrdily i zdroje z okolí podnikatele.

Aug 3

Procházkové okruhy v Hradci Králové prošly obnovou

hradecky.denik.cz

Orientační stojany procházkových okruhů v Hradci Králové dostaly nový vzhled. Magistrát města a technické služby všech 47 stojanů obnovily a změnily jejich grafickou podobu.

May 22

Obnova hrobky Františka Lepaře je u konce

hradecky.denik.cz

Radnice v Jičíně nechala za zhruba 450 tisíc opravit hrobku význačného občana města, ředitele gymnázia Františka Lepaře.

May 19

Obnova hrobky Františka Lepaře je u konce

jicinsky.denik.cz

Radnice v Jičíně nechala za zhruba 450 tisíc opravit hrobku význačného občana města, ředitele gymnázia Františka Lepaře.

Nov 26

Samet očima Františka Hromady

chebsky.denik.cz

František Hromada, herec, divadelní režisér, ředitel Západočeského divadla v Chebu 1991-1999, stále aktivní (pracuje na publikacích a vyučuje), před 30 lety jeden z iniciátorů divadelní a společenské vzpoury, spoluzakladatel Občanského…

Nov 5

Čestný odznak pro Františka Měrku

bruntalsky.denik.cz

Bývalý úspěšný stolní tenista František Měrka se v minulých dnech dočkal významného ocenění.

Jul 20

MS v Hradci Králové: Dvě zlaté pro české karate

hradecky.denik.cz

/FOTOGALERIE/ První sady medailí byly v pátek rozděleny na mistrovství světa v karate, které se koná do neděle v Hradci Králové v ČPP Aréně.

May 24

Nemocnice Na Františku přechází na město

prazsky.denik.cz

Metropolitní nemocnice Na Františku vznikne jako příspěvková organizace města v průběhu června a její transformace bude dokončena do konce roku. Alespoň to slibuje harmonogram, který předložila na čtvrtečním zasedání pražského…

Apr 1

Nadějný judista František Egrt vítězem Regionálního poháru v Hradci Králové

jicinsky.denik.cz

Ve sportovní hale Sokola Hradec Králové uskutečnilo úvodní kolo Regionálního poháru Královéhradeckého, Pardubického a Libereckého kraje starších a mladších žáků.

Mar 21

Vzpomenou na faráře Františka Procházku

klatovsky.denik.cz

Nicov – V kostele v Nicově bude v sobotu 23. března v 15 hodin při bohoslužbě vzpomenuto na 100. výročí narození faráře Františka Procházky (1919 – 2007).

Jan 31

Po stopách Františka Heritese

strakonicky.denik.cz

Vodňany - U příležitosti 90 let od úmrtí lékárníka a spisovatele Františka Heritese, připravila Městská galerie a muzeum program pro žáky základní školy spojený s prohlídkou míst spjatých s jeho životem.

Nov 25

V Jindřichově Hradci se vzpomínalo na astronoma Františka Nušla

Jindřichův Hradec - V sobotu dopoledne se v Muzeu Jindřichohradecka uskutečnilo setkání k příležitosti 151. výročí narození Františka Nušla, zakladatele moderní české astronomie, spoluzakladatele ondřejovské hvězdárny a od roku 1922…

Mar 26

V cyklu Hezky česky o Františku Palackém

pardubicky.denik.cz

Pardubice – O historikovi, spisovateli a politikovi Františku Palackém, který je považován za zakladatele moderního českého dějepisectví, bude v úterý v krajské knihovně přednášet Vladimír Koblížek.

Feb 23

Známka připomíná Františka Hamzu

chrudimsky.denik.cz

Luže – V hlavní budově České pošty v Praze byla ve čtvrtek představena nová známka připomínající osobnost zakladatele Hamzovy léčebny v Luži.

Sep 23

Obraz od Františka Muziky se na aukci prodal za 5,64 milionu korun

Deník.cz / Kultura

Za konečných 5,64 milionu korun se v sobotu vydražil obraz Hlava kloboukem z roku 1930 od Františka Muziky v rámci první podzimní aukce Dorothea. Muzikův obraz se tak stal druhým nejdráže prodaným dílem autora na českém trhu. Dražitelé se…

Nov 26

V Mánesu se bude dražit obraz Františka Kupky za 60 milionů korun

prazsky.denik.cz

Praha - Za rekordní vyvolávací cenu 60 milionů korun se bude v sobotu v pražském Mánesu prodávat obraz Františka Kupky. Má název Série C I. (Protihodnoty) z roku 1935. Aukci pořádá společnost Adolf Loos Apartment & Gallery, která drží…