English

Českému fotbalu hrozí nuzné roky, Slavia a spol. nesmí v Evropě pohořet

Deník N

České kluby mají za sebou první polovinu základních skupin Evropské, respektive Evropské konferenční ligy. Obě pražská „S“ i Jablonec mají po třech utkáních postup ve svých rukou. Nicméně zejména od mistrovské Slavie se čekalo více i z…

More from Deník N

Mar 7

Fotbalisté Plzně v prvním zápase osmifinále Konferenční ligy remizovali 0:0 na hřišti...

Deník N

Fotbalisté Plzně v prvním zápase osmifinále Konferenční ligy remizovali 0:0 na hřišti Servette Ženeva. Po šesti výhrách ve skupině poprvé nezvítězili, včetně předkol však neprohráli potřinácté za sebou. Odveta se hraje za týden v Plzni.

Nov 3

Fotbalisté Slavie do jarní vyřazovací fáze Evropské konferenční ligy nepostoupili....

Deník N

Fotbalisté Slavie do jarní vyřazovací fáze Evropské konferenční ligy nepostoupili. V závěrečném šestém utkání skupinové fáze doma jen remizovali se Sivassporem 1:1 a v tabulce obsadili nepostupové třetí místo. (České noviny)

Oct 27

Fotbalisté Slavie zvítězili v předposledním z šesti utkání skupiny Evropské konferenční ligy...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie zvítězili v předposledním z šesti utkání skupiny Evropské konferenční ligy na hřišti kosovského Ballkani 1:0. Stále tak mají naději na postup. Zápas na národním stadionu v Prištině rozhodl v 75. minutě hlavičkou Ondřej…

Oct 13

Fotbalisté Slovácka zvítězili v zápase Evropské konferenční ligy v Nice...

Deník N

Fotbalisté Slovácka zvítězili v zápase Evropské konferenční ligy v Nice 2:1. Hosté si připsali historicky první vítězství v základní skupině evropské soutěže, góly Slovácka dali Tomič a Reinberk.

Oct 7

Fotbalisté Slavie ve třetím z šesti utkání skupiny Evropské konferenční ligy...

Deník N

Fotbalisté Slavie ve třetím z šesti utkání skupiny Evropské konferenční ligy nečekaně doma prohráli s Kluží 0:1 a zkomplikovali si boj o postup. Slovácko zase podlehlo Nice 0:1. (České noviny)

Aug 11

Fotbalisté Slavie postupují do finálového předkola Evropské konferenční ligy. Pražané...

Deník N

Fotbalisté Slavie postupují do finálového předkola Evropské konferenční ligy. Pražané remizovali v Aténách s Panathinaikosem 1:1, v součtu obou zápasů zvítězili 3:1. Gól Slavie dal v nastavení Jurečka.

Aug 4

Pražská Slavia porazila doma v předkole Evropské konferenční ligy Panathinaikos Atény...

Deník N

Pražská Slavia porazila doma v předkole Evropské konferenční ligy Panathinaikos Atény 2:0. Trefil se Schranz a Usor. Za hosty byl v prvním poločase vyloučen Palacios, domácí oslabil po pauze Santos.

Aug 2

Fotbalisté Slavie se v případě postupu do play-off Evropské konferenční ligy...

Deník N

Fotbalisté Slavie se v případě postupu do play-off Evropské konferenční ligy utkají s Trnavou nebo Čenstochovou. Slovácko by se ve stejné fázi soutěže mohlo střetnout s AIK Stockholm nebo s FK Škendija.

Jul 28

Fotbalisté Sparty vypadli ve druhém předkole Evropské konferenční ligy. V...

Deník N

Fotbalisté Sparty vypadli ve druhém předkole Evropské konferenční ligy. V odvetě ve Stavangeru prohráli 1:2 po zkratu v závěru. Dál postupuje Slavie, která si doma poradila se St Joseph’s 7:0.

Jul 21

Slavia v úvodním utkání druhého předkola Evropské konferenční ligy zvítězila 4:0 nad...

denikn.cz

Slavia v úvodním utkání druhého předkola Evropské konferenční ligy zvítězila 4:0 nad gibraltarským St Joseph’s. Dvakrát skóroval Yira Sor a těsně před pauzou se prosadila letní posila Ewerton. Po změně stran se trefil střídající Ondřej…

May 5

První sezónu Evropské konferenční ligy vyhrají fotbalisté AS Řím, nebo...

Deník N

První sezónu Evropské konferenční ligy vyhrají fotbalisté AS Řím, nebo Feyenoordu Rotterdam. Italský tým zdolal Leicester 1:0 po předchozí semifinálové remíze 1:1, Feyenoordu k postupu do prvního evropského finále po 20 letech stačila…

Apr 14

Fotbalisté Slavie vypadli ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. V domácí odvetě...

Deník N

Fotbalisté Slavie vypadli ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. V domácí odvetě prohráli s Feyenoordem Rotterdam 1:3. V celkovém součtu Pražané prohráli 4:6.

Mar 18

Fotbalová Slavia narazí ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy na nizozemský...

Deník N

Fotbalová Slavia narazí ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy na nizozemský Feyenoord Rotterdam. S momentálně třetím týmem nizozemské ligy hrála na podzim v základní skupině. První zápas odehrají týmy 7. dubna, odveta je o týden později…

Mar 18

Fotbalisté Slavie včera večer prošli do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy....

denikn.cz

Fotbalisté Slavie včera večer prošli do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. LASK Linz sice i díky dvěma vyloučeným slávistům zvítězil 4:3, sešívaným ale k postupu stačila předchozí výhra 4:1. Čtvrtfinálového soupeře se dozví z dnešního…

Feb 25

Fotbalisté Slavie postoupili do osmifinále Evropské konferenční ligy. Stejně jako...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie postoupili do osmifinále Evropské konferenční ligy. Stejně jako před týdnem v Istanbulu zdolali Fenerbahce 3:2, dvěma góly k výhře pomohl Nigerijec Sor. Slavia zůstává jediným českým zástupcem v pohárové Evropě.

Feb 17

V prvním poločase zápasu Evropské konferenční ligy dala Slavia gól Fenerbahce...

denikn.cz

V prvním poločase zápasu Evropské konferenční ligy dala Slavia gól Fenerbahce Instanbul. Branku vstřelil Ibrahim Traoré.

Dec 13

Fotbalová Slavia narazí ve vyřazovací části Evropské konferenční ligy na...

denikn.cz

Fotbalová Slavia narazí ve vyřazovací části Evropské konferenční ligy na turecký Fenerbahce Istanbul. První utkání se odehraje v Turecku, odveta proběhne v Edenu.

Dec 9

Fotbalisté Slavie v závěrečném utkání skupiny Evropské konferenční ligy remizovali v Berlíně...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie v závěrečném utkání skupiny Evropské konferenční ligy remizovali v Berlíně s Unionem 1:1. Pražský klub v přímém souboji o postup udržel druhé místo v tabulce a zahraje si jarní vyřazovací část. (České noviny)

Sep 16

Pražská Slavia v úvodním utkání základní skupiny Evropské konferenční ligy porazila...

denikn.cz

Pražská Slavia v úvodním utkání základní skupiny Evropské konferenční ligy porazila Union Berlín 3:1. Rozhodující góly dali Jan Kuchta a Ivan Schranz. (České noviny)

Aug 27

Slavia narazí v základní skupině Evropské konferenční ligy na nizozemský Feyenoord,...

denikn.cz

Slavia narazí v základní skupině Evropské konferenční ligy na nizozemský Feyenoord, německý Union Berlín a izraelskou Haifu. Jablonec bude hrát s nizozemským Alkmaarem, rumunskou Kluží a dánským klubem Randers. (UEFA)