English

Ve StarDance se krásná tenistka snaží být dobrá i kvůli pohlednému manželovi: Podívejte se, jak ji podporoval v hledišti

Super.cz

Během sobotního klání StarDance podporoval Andreu Sestini Hlaváčkovou v sále její manžel Fabrizio. „Manžel bohužel nemluví česky. Byl tady dnes na ryze český večer, kdy hrály písničky Suchého a Šlitra. Říkal, že se mu líbily tance, rytmy,…

More from Super.cz

Apr 18

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková přiznala těžké období: Jejímu manželovi diagnostikovali rakovinu

Super.cz

Není vždy vše tak, jak se na první pohled může zdát. O své aktuální situaci promluvila i tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, která se stala v únoru dvojnásobnou maminkou dcer, které má se svým manželem Fabriziem.

Feb 27

První týden na světě: Tenistka Sestini Hlaváčková se pochlubila rozkošnou novorozenou dcerou

Super.cz

Je to pár dní, co se Andrea Sestini Hlaváčková stala dvojnásobnou maminkou. Na světě přivítala s manželem Fabriziem Sestinim opět holčičku. Vedle prvorozené Isabellky jim nyní dělá radost i malá Bea.

Feb 21

Andrea Sestini Hlaváčková je dvojnásobnou maminkou: Tenistka se pochlubila druhou dcerkou

Super.cz

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková se stala dvojnásobnou maminkou. S manželem Fabriziem Sestinim přivítali na světě druhou dceru. Holčičkou se sportovkyně už stihla pochlubit.

Nov 19

Barbora Strýcová je těhotná: Česká tenistka ukázala rostoucí bříško v bikinách

Super.cz

Tenistka Barbora Strýcová oznámila světa radostnou novinku, že bude dvojnásobnou maminkou. Maminka dvouletého syna Vincenta sdílela tuhle krásnou informaci na sociálních sítích.

Oct 22

Andrea Sestini Hlaváčková zářila na StarDance s rostoucím bříškem: Těhotenství tajila do 6. měsíce

Super.cz

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (37) se postarala o velké překvapení sobotního StarDance. Na slavnostní večer dorazila sportovkyně ve zlaté róbě, která jí obepínala postavu. Poprvé se tak ve společnosti pochlubila rostoucím těhotenským…

Oct 21

Velké překvapení na StarDance: Andrea Sestini Hlaváčková je těhotná!

Super.cz

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (37) se znovu chlubí těhotenským bříškem. Po dcerce Isabelle čeká druhé dítě. „Je to krásný období, prožívám ho už nějakou dobu, kdy jsem si to nechávala pro sebe. A tady si to užívám dnes poprvé veřejně…

Dec 23

Ani italští příbuzní ji neodpoutali od českých tradic. Andrea Sestini Hlaváčková přesto oslaví Vánoce v cizině

Super.cz

S italským manželem Fabriziem vychovává dcerku Isabellu v Praze, díky tenisu v posledních letech cestovala po celém světě. Nabízí se tedy otázka, jestli

Dec 15

Andrea Sestini Hlaváčková chce další miminko. A prozradila, jak dnes vychází s bývalým švagrem Liborem Boučkem

Super.cz

mají leccos společného a v minulosti dokonce patřili do jedné rodiny. V letech 2010-2013 byl moderátor ženatý s Andreinou sestrou, právničkou Janou Hlaváčkovou. Se svým bývalým švagrem vychází tenistka skvěle a dodnes je pojí přátelství,…

Nov 21

Krásná tenistka Andrea Sestini Hlaváčková cítila po vyřazení ze StarDance smutek. S tancem ale nekončí

Super.cz

Šestý sobotní večer StarDance se stal posledním pro

Nov 20

Ani vášnivá samba ji dál neposlala. Ve StarDance končí tenistka Andrea Sestini Hlaváčková

Super.cz

V šestém kole StarDance soutěž jako pátý pár opustili tenistka

Nov 3

Chvíli před tancem jí museli stříhat šaty. Andrea Sestini Hlaváčková promluvila o covidovém týdnu plném změn ve StarDance

Super.cz

i s novým tanečním partnerem zaválela v sobotní StarDance. Kvůli karanténě Michala Necpála "vyfasovala" na záskok jeho bratra Jakuba. A vedli si skvěle.

Oct 30

Andrea Sestini Hlaváčková se ve StarDance rozvlní s bratrem svého tanečníka: Co říká na nečekanou změnu?

Super.cz

Jedna změna za druhou. Sobotní večer StarDance bude tentokrát ve zcela jiné podobě. Moderátorku

Jan 3

Bývalá tenistka musela vypáčené zuby rovnat speciální dlahou. Ja je na tom Sestini Hlaváčková dnes?

Super.cz

Na konci října Andrea Sestini Hlaváčková vyděsila své fanoušky fotkou po nešťastném pádu na kole. Bývalá tenistka se uhodila do zubů, které si málem vylomila.

Jan 24

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková ukázala roztomilou dcerku a prozradila, jestli předává mateřské rady kamarádce Lucii Šafářové

Super.cz

Už půl roku se těší z nové úlohy maminky tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. S Italem Fabriziem Sestinim má roztomilou dcerku Isabellu. Na holčičku doma údajně mluví česky, italsky i anglicky.

Sep 11

Sestini Hlaváčková ukázala dceru. Úspěšná tenistka mluví na své měsíční miminko dvěma jazyky

Super.cz

Uběhl teprve měsíc, co Andrea Sestini Hlaváčková přivedla na svět své první dítě. Známá tenistka ale nechce sedět doma a ráda vyráží do společnosti.

Aug 13

Česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková ukázala novorozenou dceru: Takhle jí gratulují české celebrity

Super.cz

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková je maminkou. Bývalá grandslamová vítězka ve čtyřhře se pochlubila krásnou dcerou. "Přivítejte na svět Isabellku," napsala Andrea k fotce, kde s manželem pózují s dcerkou.

Jul 21

Tenisové maminky v akci: Lucie Šafářová si poměřovala bříško s Andreou Sestini Hlaváčkovou

Super.cz

Lucie Šafářová (32); se o Vánocích stane poprvé maminkou. Bývalá tenistka čeká miminko s hokejistou

Feb 13

Tenistka Sestini Hlaváčková promluvila o těhotenství a výběru mezinárodního jména pro miminko

Super.cz

Když se Andrea Sestini Hlaváčková a její italský manžel rozhodli pořídit si dítě, podařilo se jim to prakticky okamžitě. Tenisovou vítězku dvou grandslamů v ženské čtyřhře to samozřejmě velmi těší.

Feb 12

Těhotná tenistka Hlaváčková vybírala šaty na ples. Doufá, že je o víkendu ještě dopne

Super.cz

Spíše než hedvábí, tylu či peří dává v životě přednost materiálům jako je polyester, polyamid či elastan. Není se čemu divit, neboť Andrea Sestini Hlaváčková je profesionální sportovkyní.

Feb 16

Hvězda StarDance je těhotná: Jedna z nejštíhlejších českých zpěvaček už se zakulacuje

Super.cz

Jedna z nejpůvabnějších českých zpěvaček, hvězda StarDance Dasha, bude maminkou. Zpěvačka je podle informací Super.cz ve čtvrtém měsíci těhotenství. Své první dítě čeká s přítelem, bubeníkem Ondřejem Slukou, se kterým chodí půl roku.