English

Baník mě vychoval a budu ho vždy sledovat, chci tu ale vyhrát, říká Vrba před zápasem v Ostravě

iROZHLAS / Sport

Trenér Pavel Vrba je všeobecně ve fotbalové komunitě vnímán jako baníkovec. A nyní poprvé přijede do Ostravy jako trenér pražské Sparty. Ale jeho angažmá v nepřátelském táboře mezi ostravskými fanoušky vyloženě negativní emoce nebudí.

More from iROZHLAS / Sport

Jun 7

Trenér Látal končí v Jablonci. Vedení fotbalového klubu ho po nepodařené sezoně odvolalo

iROZHLAS / Sport

Radoslav Látal po nepříliš povedené sezoně končí na lavčice fotbalového Jablonce. Klub ze severu Čech o tom informoval na svém webu. Nový realizační tým má být představen v nejbližších dnech.

Mar 11

Sparta má formu, ale pokusíme se její vítěznou sérii ukončit, říká kouč Baníku Hapal

iROZHLAS / Sport

Domácí prostředí není letos pro fotbalisty Ostravy žádnou výhodou. Z jedenácti zápasů jich Baník na vítkovickém stadionu šest prohrál. Dnes od 15 hodin navíc na domácí půdě přivítá pražskou Spartu, která vyhrála pět utkání v řadě.

Oct 10

Po Vrbovi povede fotbalisty Baníku Ostrava Pavel Hapal, bývalý kouč Sparty či slovenské reprezentace

iROZHLAS / Sport

Novým trenérem fotbalistů Baníku Ostrava se podle informací serveru iSport.cz stane Pavel Hapal, který naposledy vedl slovenskou reprezentaci. V Ostravě nahradí po neúspěšném vstupu do sezony Pavla Vrbu.

Oct 10

Trenér Vrba u fotbalistů Ostravy skončil, vedení Baníku o jeho nástupci jedná

iROZHLAS / Sport

Trenér Pavel Vrba skončil na lavičce fotbalistů Ostravy. Po nedělní remíze 0:0 v Liberci se bývalý reprezentační kouč dohodl s vedením Baníku na předčasném ukončení spolupráce.

Jun 14

Fotbalová Sparta dál posiluje kádr, z Ostravy získala talentovaného obránce Kukučku

iROZHLAS / Sport

Fotbalová Sparta získala osmnáctiletého obránce Ondřeje Kukučku, který přichází na Letnou po vypršení smlouvy v Ostravě a pravděpodobně začne v druholigovém B-týmu. Pražané s talentovaným stoperem podle svého webu podepsali víceletý…

Apr 12

Fotbalisty Baníku Ostrava už nevede trenér Smetana, tým převzal Galásek

iROZHLAS / Sport

U fotbalistů Ostravy skončil trenér Ondřej Smetana. Tým přebírá jeho dosavadní spolupracovník Tomáš Galásek, kterému budou asistovat nadále Jan Baránek mladší a nově i dosavadní kouč třetiligové juniorky Tomáš Hejdušek. Klub to oznámil na…

Feb 27

Baník odvolal po remíze s Teplicemi trenéra Kozla. Tým povede kouč béčka Smetana

iROZHLAS / Sport

Fotbalisty Ostravy už nevede Luboš Kozel. Vedení klubu ho odvolalo po sobotní remíze s Teplicemi. Přípravou týmu byl pověřen trenér béčka Ondřej Smetana, který tým povede s bývalými dlouholetými hráči Baníku Václavem Daňkem a Ivem Stašem.…

Mar 10

Fotbalový trenér Pánik se po konci v Baníku vrací do Zlína, nahradí tam Kameníka

iROZHLAS / Sport

Vedení fotbalového Zlína v úterý odvolalo od ligového týmu kvůli špatným výsledkům trenéra Jana Kameníka. Na lavičku se po dvou letech vrací Bohumil Páník, který už Ševce vedl od prosince 2014 do předloňského února.

Feb 18

Fotbalová Sparta odvolala po prvním jarním zápase trenéra Jílka, tým převezme kouč Kotal

iROZHLAS / Sport

U fotbalistů Sparty po necelých devíti měsících skončil trenér Václav Jílek, kterého v úterý odvolalo vedení pražského klubu. Letenské mužstvo dočasně převezme kouč třetiligové rezervy Václav Kotal. Sparta o tom informovala na svých…

Sep 26

Ve fotbalové lize skončil první trenér. Poslední Opava odvolala Kopeckého

iROZHLAS / Sport

U fotbalistů Opavy skončil trenér Ivan Kopecký. Poslední tým Fortuna ligy povedou dočasně dosavadní asistent Josef Dvorník a sportovní manažer Alois Grussman.

Apr 25

Sparta po porážce v derby odvolala trenéra Ščasného, v Opavě tým povede Horňák

iROZHLAS / Sport

Zdeněk Ščasný už není trenérem fotbalistů Sparty. Vedení klubu ho kolo před koncem základní části ligy kvůli špatným výsledkům odvolalo.

Dec 14

Předehrávka fotbalové ligy mezi Baníkem Ostrava a Sigmou Olomouc skončila bez branek

iROZHLAS / Sport

V předehrávce 19. kola mezi Baníkem Ostrava a Sigmou Olomouc se diváci ve Vítkovicích branky nedočkali. Baník Ostrava se díky remíze posunul na třetí místo před Jablonec, který má ale zápas k dobru.

Jun 30

Milan Baroš bude pokračovat v Baníku Ostrava, s klubem podepsal roční smlouvu

iROZHLAS / Sport

Útočník Milan Baroš bude pokračovat ve fotbalové kariéře. Šestatřicetiletý kapitán Ostravy podepsal s klubem novou roční smlouvu. Baník o dohodě s druhým nejlepším střelcem v historii české reprezentace informoval na klubovém webu.

Mar 6

Fotbalová Sparta má nového trenéra. Stramaccioniho nahradí Pavel Hapal

iROZHLAS / Sport

Sparta oznámila jméno nového trenéra, kterým se stal Pavel Hapal. Ten dříve vedl slovenskou reprezentaci do 21 let. Na Letné podepsal smlouvu do června 2020.

Dec 19

Trenér Šilhavý končí ve fotbalové Slavii, vedení klubu ho odvolalo i s asistenty

iROZHLAS / Sport

Jaroslav Šilhavý končí jako trenér ve fotbalové Slavii. Na svém twitterovém účtu to oznámil předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík. Šilhavého odvolání je reakcí na neuspokojivé podzimní výkony mužstva. Společně se Šilhavým končí i…

Oct 15

Vedení fotbalového Jablonce odvolalo trenéra Frťalu i Ivana Horníka

iROZHLAS / Sport

U fotbalistů Jablonce po porážce 1:2 v dnešním utkání 10. ligového kola s Brnem skončil trenér Zdenko Frťala. Vedení klubu po sérii špatných výsledků odvolalo i sportovního ředitele Ivana Horníka.

Dec 6

Fotbalová Sparta vystřelila na bránu Ostravy pouze jednou. I tak má tři body

iROZHLAS / Sport

Jediná střele na branku a ještě k tomu hodně šťastná stačila fotbalistům Sparty na vítězství v posledním podzimním kole Synot ligy na hřišti Baníku Ostrava. Favorit porazil poslední tým tabulky 1:0, ale stejně jako ve čtvrtečním pohárovém…

Oct 19

Sigma Olomouc odvolala kouče Kalvodu, nahradil ho trenér dorostu Jílek

iROZHLAS / Sport

Sigma Olomouc odvolala kouče fotbalistů Leoše Kalvodu. Jeho nástupcem byl dnes jmenován dosavadní trenér staršího dorostu v Sigmě Václav Jílek, který před časem působil také v roli asistenta Vítězslava Lavičky ve Spartě Praha. Klub o změně…

Apr 15

Fotbalová Sparta odvolala trenéra Lavičku, nástupcem je Ščasný

www.rozhlas.cz

Vedení fotbalové Sparty Praha na dnešním jednání odvolalo kouče Vítězslava Lavičku, jenž opouští Letnou po necelých třech letech. Úřadujícího ligového mistra povede minimálně do konce sezony Zdeněk Ščasný, který naposledy trénoval Teplice.…

Feb 11

Ostravský magistrát pozastavil dotaci fotbalovému klubu Baník Ostrava

www.rozhlas.cz

Fotbalisté Baníku Ostrava se prozatím musejí obejít bez 15 miliónů korun. Počítali s tím, že je dostanou od města, ale to pozastavilo jejich vyplacení. Vedení klubu a města se nyní přou, kdo komu dluží větší sumu.