English

Aňa Geislerová: Rozčarování kvůli konci Bohemia Energy! Nesedla si s novou firmou!

Stars24.cz

Aňu Geislerovou potkal osud dalších stovek tisíc lidí, kteří kvůli ukončení činnosti přišli o dodavatele energií. Herečku ovšem nepotěšil ani přístup firmy v režimu DPI. Co ji naštvalo ze všeho nejvíce?

More from Stars24.cz

Mar 26

Uvažujete o změně dodavatele energií? ERÚ spustil nový nástroj, který vám pomůže

stars24.cz

Energetický regulační úřad (ERÚ) v úterý spustil srovnávač nabídek, který má spotřebitelům napovědět s tím, kolik mohou spotřebitelé při změně dodavatele ušetřit. Porovnání má usnadnit i nová funkce, díky které umí nástroj číst data přímo…

Jul 14

E.ON informoval o ceníku elektřiny, další z dodavatelů zdraží plyn

stars24.cz

Situace na trhu s energiemi se stále nijak nezmění, někteří dodavatelé proto po letních prázdninách zdraží. Přistupuje k tomu E.ON, ale také Pražská plynárenská. Informovala o tom v tiskové zprávě.

Feb 21

Nezměnili jste po pádu Bohemia Energy dodavatele? Obrátí se na vás úřady

stars24.cz

Úřady práce začnou tento týden cíleně oslovovat lidi, kteří zatím zůstávají u takzvaných dodavatelů poslední instance (DPI). Vyzvou je, aby přešli k běžnému dodavateli energií. Na tiskové konferenci to řekl ministr práce Marian Jurečka …

Feb 21

Bývalí klienti chtějí po Bohemia Energy odškodné. Jeden požaduje 90 milionů korun

stars24.cz

Bývalí klienti skupiny Bohemia Energy a dalších alternativních dodavatelů, kteří ukončili činnost, si nárokují odškodné v průměrné výši 24.000 korun. Odpovídá to částce, o kterou musí ročně platit více u nových dodavatelů.

Nov 16

Průšvih pro další TISÍCE lidí! Končí další dodavatel energií!

Stars24.cz

Po Bohemia Energy končí další dodavatel. Konec dodávek elektřiny a plynu oznámila Ray Energy, vyplývá z informací na webu Operátora trhu s elektřinou (OTE). Podle jeho dat dodává firma energie téměř 3000 zákazníků.

Nov 11

ČEZ rozšířil online služby: Přechod umožní i klientům jiných DPI!

Stars24.cz

Situace na trhu s energiemi je nadále neutěšená, jednotliví dodavatelé ale podnikají kroky k tomu, aby ulehčili lidem přechod ke standardním službám. ČEZ nově rozšířil možnost uzavřít smlouvu online.

Nov 8

Písařík z Bohemia Energy prolomil mlčení: Omluva a slova o podrazu!

Stars24.cz

Skupina Bohemia Energy ukončí také činnost dodavatele energií Amper Market, učinit tak plánuje v příštím roce. Na dnešní tiskové konferenci to řekl majitel Bohemia Energy Jiří Písařík. Firma je podle něj ztrátová.

Nov 6

Další rána pro klienty Bohemia Energy! Právnička radí, co dělat s ohromnými nedoplatky

Stars24.cz

Končící skupina Bohemia Energy zasadila svým někdejším odběratelům energií další nečekanou ránu. Bývalým zákazníkům dodavatelské společnosti začíná v těchto dnech přicházet vyúčtování, které podle Sdružení obrany spotřebitelů často…

Nov 3

Aňa Geislerová: Rozčarování kvůli konci Bohemia Energy! Nesedla si s novou firmou!

Stars24.cz

Aňu Geislerovou potkal osud dalších stovek tisíc lidí, kteří kvůli ukončení činnosti přišli o dodavatele energií. Herečku ovšem nepotěšil ani přístup firmy v režimu DPI. Co ji naštvalo ze všeho nejvíce?

Nov 1

Naděje pro klienty končících dodavatelů energií: Stát zastropí ceny záloh!

Stars24.cz

Zálohy za energie pro klienty v režimu dodavatele poslední instance (DPI) budou mít nově stanovený strop. Výše záloh bude zveřejněna v úterý, uvedl dnes na twitteru ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček (ANO). Energetický regulační…

Oct 29

Od Bohemia Energy k dodavatelům poslední instance: Co klientům slibuje Havlíček?

Stars24.cz

Stovky tisíc lidí přišly nedávno o dodavatele energií, především jde o někdejší klienty firmy Bohemia Energy. Co jim momentálně slibuje končící ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček (ANO)?

Oct 24

Ceny elektřiny: Jak co nejvíce ušetřit? Podívejte se na tipy dodavatelů!

Stars24.cz

Statisíce lidí řeší kvůli končícím dodavatelům energií nového distributora elektřiny, případně plynu. Ačkoliv o dodávky nepřijdou, protože automaticky spadají pod dodavatele poslední instance, není to vždy to nejlepší řešení.

Oct 24

Pavel Liška se lidem omluvil za Bohemia Energy! Vysvětlil, proč pro ně natáčel reklamu!

Stars24.cz

Herec Pavel Liška, který hrál v reklamních spotech dodavatele energií Bohemia Energy, se vyjádřil ke konci firmy, který zasáhl statisíc klientů. Ačkoliv s firmou jinak nemá nic společného, lidem se omluvil.

Oct 18

Pád Bohemia Energy a dalších dodavatelů: Mohou lidé zůstat bez elektřiny?

Stars24.cz

Nehrozí, že by zákazníci končící Bohemia Energy nenašli nového dodavatele energií. Mají na to půl roku a zákazníky osloví firmy, které jsou tzv. institutem poslední instance. Lidé ale musí počítat se zdražením!

Oct 15

Dodavatel poslední instance: Jak funguje a co mají lidé udělat?

stars24.cz

Na trhu s energiemi v Česku se neřeší jen rostoucí ceny, ale také náhlý konec jednoho z dodavatelů, který obstarával statisíce klientů. Co teď mají tito lidé udělat?

Oct 14

Bohemia Energy skončila: Zákazníci ve velkém míří ke konkurenci!

Stars24.cz

Zákaznické centrum společnosti ČEZ Prodej na Riegrově náměstí v Hradci Králové od středy eviduje trojnásobný zájem klientů o změnu dodavatele energií. Růst zájmu nastal poté, co ukončení činnosti oznámila Bohemia Energy, největší uskupení…

Oct 13

Statisíce lidí budou hledat nového dodavatele energií! Končí Bohemia Energy!

Stars24.cz

Končí Bohemia Energy, největší uskupení alternativních dodavatelů energií v Česku. Skupina se zhruba 900.000 odběrných míst se rozhodla ukončit podnikatelskou činnost a dodávky elektřiny a plynu zákazníkům společností Bohemia Energy,…

Oct 8

Bohemia Energy i další firmy mají problém: Šetření kvůli možnému nefér jednání!

Stars24.cz

Energetický regulační úřad (ERÚ) prošetřuje dodavatele energií Bohemia Energy, Europe Easy Energy a Lumius kvůli možnému nefér jednání na trhu s energiemi. ČTK to dnes řekl mluvčí úřadu Michal Kebort.

Oct 1

Bohemia Energy končí na Slovensku! Může za to růst cen!

stars24.cz

Alternativní dodavatel elektřiny a zemního plynu, společnost Slovakia Energy ze skupiny Bohemia Energy, končí na slovenském trhu. Firma to v oznámení zdůvodnila vývojem velkoobchodních cen energií, které v posledním období výrazně rostou,…

Sep 30

Zdražení elektřiny je nevyhnutelné? Počítají s ním i dodavatelé!

stars24.cz

I tématem předvolební kampaně je zdražování, které nejspíš pocítí opravdu každá domácnost ceny. S pravděpodobností hraničící s jistotou totiž zdraží také elektřina.