English

Pětikoalice obměnila svůj AntiCovid tým. Řeší, jak se postavit k možným restrikcím vůči neočkovaným

Deník N

O půl čtvrté odpoledne se sejde AntiCovid tým vznikající vlády a projedná návrhy protiepidemických opatření ministerstva zdravotnictví. To očekává stanovisko do zítřka, protože už v pondělí by podle informací Deníku N chtěl šéf resortu…

More from Deník N

Jul 15

Ministr Vlastimil Válek chce se zdravotními pojišťovnami jednat o proplácení PCR...

Deník N

Ministr Vlastimil Válek chce se zdravotními pojišťovnami jednat o proplácení PCR testu na covid. Pacient s příznaky by si ho mohl nechat udělat i bez doporučení lékaře. (ČTK)

Nov 17

Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) nejde jen o...

denikn.cz

Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) nejde jen o nárůst počtu pozitivních případů, ale i o situaci v nemocnicích či o šíření nákazy v rizikových skupinách. Řekl to v úvodu mimořádného brífinku.

Nov 12

AntiCovid tým vznikající vlády se sejde v 15.30 a projedná návrhy protiepidemických opatření...

denikn.cz

AntiCovid tým vznikající vlády se sejde v 15.30 a projedná návrhy protiepidemických opatření ministerstva zdravotnictví. To očekává stanovisko do zítřka, protože už v pondělí by chtěl ministr Adam Vojtěch (za ANO) nechat změny schválit…

Nov 12

Dnes v 15:30 se sejde anticovid tým budoucí vládní koalice. Budou jednat...

denikn.cz

Dnes v 15:30 se sejde anticovid tým budoucí vládní koalice. Budou jednat o možných nastávajících opatřeních proti covidu. Deníku N to potvrdil mluvčí Top 09 a anticovid týmu Vladan Vaněk.

Oct 26

O případném povinném očkování proti covidu musí podle ministra zdravotnictví Adama...

denikn.cz

O případném povinném očkování proti covidu musí podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha rozhodnout příští vláda. Posoudit má také další účast armády na Chytré karanténě. (ČTK)

Oct 19

AntiCovid tým koalice Spolu má krizové scénáře a strategii boje proti...

denikn.cz

AntiCovid tým koalice Spolu má krizové scénáře a strategii boje proti covidu od čtvrtka. Pokud mu něco chybělo, měl napsat, reagoval ministr zdravotnictví Adam Vojtěch na kritiku týmu, že od ministerstva neobdržel žádnou strategii boje s…

Oct 19

AntiCovid tým koalice Spolu preferuje zkrácení karantény na pět až...

denikn.cz

AntiCovid tým koalice Spolu preferuje zkrácení karantény na pět až sedm dní s PCR testem, zvýšení kapacity trasování a pokračování testování na pojišťovnu. (ČTK)

Oct 15

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se dnes vyjádří ke...

denikn.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se dnes vyjádří ke zhoršující se epidemické situaci v zemi a k opatřením, která jeho úřad chystá. Stát zatím nepřipravuje plošná omezení, jako bylo před rokem uzavření škol a restaurací. Chce ale…

Oct 11

Koalice začínají jednat o tom, kdo usedne na postu ministra financí....

denikn.cz

Koalice začínají jednat o tom, kdo usedne na postu ministra financí. O místo stojí ODS i Starostové.

Oct 5

Nárůst počtu nových případů covidu-19 je podle ministra zdravotnictví Adama...

denikn.cz

Nárůst počtu nových případů covidu-19 je podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha pozvolný. Protiepidemická opatření chce zachovat, neplánuje zpřísnění ani zmírnění. (ČTK)

Sep 15

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch prohlásil, že pozitivní záchyty covidu-19 při...

denikn.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch prohlásil, že pozitivní záchyty covidu-19 při testování ve školách byly očekávatelné a nejsou nijak dramatické. „(Výsledky) potvrzují obecný trend šíření nákazy a zátěže v populaci,“ uvedl.

Jun 21

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch popřel přítomnost delta mutace covidu-19 na...

denikn.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch popřel přítomnost delta mutace covidu-19 na Českokrumlovsku. Situace se podle něj v regionu uklidňuje.

Sep 2

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) i další pracovníci resortu, kteří...

denikn.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) i další pracovníci resortu, kteří byli s hlavní hygieničkou Jarmilou Rážovou v kontaktu, podstoupí dnes testy na koronavirus. Dle výsledků se rozhodne o postupu. (ČTK)

Jul 30

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v reakci na kritiku...

denikn.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v reakci na kritiku primátora Zdeňka Hřiba uvedl, že kritéria jeho semaforu jsou objektivní. Semafor podle něj vytvořili odborníci na základě tvrdých dat.

Jul 19

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se domnívá, že by...

denikn.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se domnívá, že by ředitelka Krajské hygienické stanice v Ostravě Pavla Svrčinová měla zvážit své setrvání ve funkci. Důvodem je podle něj nezvládnutá komunikace pátečních zpřísněných…

May 6

Nošení roušek by podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO)...

denikn.cz

Nošení roušek by podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) mohlo být zrušeno během června, pokud to vývoj epidemie koronaviru umožní. V uzavřených veřejných prostorách včetně vozů MHD by mělo být dál povinné. Ministr to dnes…

Apr 8

V Česku se podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) podařilo...

denikn.cz

V Česku se podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) podařilo zastavit nekontrolované šíření nemoci Covid-19 a země se může začít připravovat na návrat k běžnému životu. Na konci měsíce dubna odhaduje 10 600 pacientů, před…

Mar 15

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) je na jednání s prezidentem...

denikn.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) je na jednání s prezidentem republiky Milošem Zemanem. Podle mluvčí resortu Gabriely Štěpanyové se jedná o dlouho plánované setkání expertního týmu prezidenta ke zdravotnictví.

Mar 10

Dnes zavedená opatření by podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha platit...

denikn.cz

Dnes zavedená opatření by podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha platit nejméně dva týdny.

Mar 10

Dnes zavedená opatření kvůli koronaviru by podle ministra zdravotnictví Adama...

denikn.cz

Dnes zavedená opatření kvůli koronaviru by podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha měla platit nejméně dva týdny, řekl na tiskové konferenci.