English

Bavorský, rakouský nebo jiný model? Vláda to řešila tři hodiny, teď mají na variantách pracovat právníci

Deník N

Po včerejším jednání vlády v demisi vystoupil premiér Andrej Babiš (ANO) s tím, že se kabinet na zpřísnění opatření proti covidu-19 neshodl a musí se sejít znovu ve čtvrtek. Podle informací Deníku N se ministři přeli hlavně o to, zda…

More from Deník N

Dec 15

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) chce zkrátit lhůtu pro přeočkování...

denikn.cz

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) chce zkrátit lhůtu pro přeočkování proti nemoci covid-19 pro všechny občany. V pátek to projedná s Radou vlády pro zdravotní rizika, uvedl dnes na Twitteru. Nyní mohou lidé starší 55 let dostat…

Dec 9

Premiér v demisi Andrej Babiš se připojí k online jednání amerického prezidenta...

denikn.cz

Premiér v demisi Andrej Babiš se připojí k online jednání amerického prezidenta Joea Bidena se zástupci východního křídla NATO. Probírat budou situaci v Rusku a na Ukrajině. (ČTK)

Nov 22

Premiér v demisi Andrej Babiš odmítl, že by motivem k vyhlášení nouzového...

denikn.cz

Premiér v demisi Andrej Babiš odmítl, že by motivem k vyhlášení nouzového stavu měl být záměr povolat studenty lékařských fakult do nemocnic. Vysvětlení dnes požadoval po ministerstvu zdravotnictví ministr školství Robert Plaga.

Nov 22

Premiér Andrej Babiš připustil, že by vláda v demisi mohla nouzový...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš připustil, že by vláda v demisi mohla nouzový stav vyhlásit, pokud k tomu dostane od hejtmanů jasný požadavek a zdůvodnění. Řekl to po jednání kabinetu.

Nov 22

Vláda dnes nouzový stav nevyhlásí. Premiér v demisi Andrej Babiš...

denikn.cz

Vláda dnes nouzový stav nevyhlásí. Premiér v demisi Andrej Babiš to v průběhu jednání kabinetu potvrdil reakci iDnes. Návrh předložilo ministerstvo zdravotnictví.

Nov 18

Premiér v demisi Andrej Babiš předpokládá, že nová opatření proti covidu...

denikn.cz

Premiér v demisi Andrej Babiš předpokládá, že nová opatření proti covidu budou platná do konce února příštího roku.

Nov 18

„Situace je vážná,“ řekl premiér v demisi Andrej Babiš po jednání...

denikn.cz

„Situace je vážná,“ řekl premiér v demisi Andrej Babiš po jednání vlády. Zdůraznil, že nový soubor koronavirových opatření je tzv. bavorským modelem pouze inspirován. Znovu apeloval na veřejnost, aby se nechala očkovat.

Nov 17

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) položil brzy ráno květiny...

denikn.cz

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) položil brzy ráno květiny na Národní třídě. Spolu s ním byli i ministři v demisi Alena Schillerová a Karel Havlíček. „Nám řekla ochranka, že na nás budou házet vajíčka, proto jsme přišli brzo,“ řekl pro…

Nov 16

Po tříhodinovém jednání vlády v demisi vystoupil premiér Andrej Babiš s tím,...

denikn.cz

Po tříhodinovém jednání vlády v demisi vystoupil premiér Andrej Babiš s tím, že se vláda na zpřísnění opatření proti covidu-19 neshodla a musí se sejít znovu ve čtvrtek.

Nov 15

Vláda v demisi se na dnešním jednání bude zabývat opatřením, podle...

denikn.cz

Vláda v demisi se na dnešním jednání bude zabývat opatřením, podle něhož se nebude možné prokazovat antigenními, ale pouze PCR testy na covid-19. Jde o jediný krok, na němž se stávající kabinet shodl s AntiCovid týmem budoucí vlády Spolu a…

Nov 10

Ustavující schůze Sněmovny skončila, Babišova vláda ANO a ČSSD podá demisi....

denikn.cz

Ustavující schůze Sněmovny skončila, Babišova vláda ANO a ČSSD podá demisi. Sejde se k tomu ve čtvrtek. Poslanci se opět sejdou 23. listopadu.

Aug 19

Premiér Andrej Babiš (ANO) i ministr zahraničí Jakub Kulhánek (ČSSD) ocenili...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) i ministr zahraničí Jakub Kulhánek (ČSSD) ocenili nasazení vojáků i diplomatů. „Záchranná akce byla ukončena, to znamená, že jsme do Česka dostali všechny, které jsme chtěli,“ konstatoval Babiš.

Aug 19

Premiér Andrej Babiš (ANO) ani ministr zahraničí Jakub Kulhánek (ČSSD)...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) ani ministr zahraničí Jakub Kulhánek (ČSSD) netuší, kolik spolupracovníků české armády z Afghánistánu bude chtít v Česku zůstat a kolik bude pokračovat dál. „Je to jejich rozhodnutí, oni se musí rozhodnout,…

Mar 26

Premiér Andrej Babiš (ANO) se právě omluvil z jednání o prodloužení nouzového...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) se právě omluvil z jednání o prodloužení nouzového stavu, důvod není známý. Už na začátku diskuze ve Sněmovně zmínil, že měl být na jednání Rady EU, které ale nakonec skončilo už ve čtvrtek večer.

Mar 26

Premiér Andrej Babiš (ANO) požádal poslance o prodloužení nouzového stavu. „Pevně...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) požádal poslance o prodloužení nouzového stavu. „Pevně doufám, že to bude poslední lockdown. Tento je nejdůležitější,“ řekl ve Sněmovně s tím, že doufá, že vláda neudělá stejnou chybu jako před Vánoci. Lockdown…

Feb 13

Premiér Andrej Babiš řekl, že jednání s opozicí o prodloužení nouzového stavu...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš řekl, že jednání s opozicí o prodloužení nouzového stavu byla z jeho strany vstřícná. „Jednal jsem velice vstřícně, pokorně, poníženě. Za situace, kdy to byl jenom zase politický útok,“ hřímal Babiš.

Feb 13

Premiér Andrej Babiš považuje jednání s hejtmany o nouzovém stavu za konstruktivní....

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš považuje jednání s hejtmany o nouzovém stavu za konstruktivní. „Vyměnili jsme si názor na stávající situaci, jednání bude pokračovat zítra na úrovni ministra zdravotnictví, ale my taky budeme přítomni,“ řekl premiér.

Nov 2

Premiér Andrej Babiš (ANO) dnes na tiskové konferenci po jednání...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) dnes na tiskové konferenci po jednání tripartity uvedl, že nemocnice dostaly slíbených 10 miliard korun na odměny pracovníkům ve zdravotnictví. Peníze zdravotníci dostanou v listopadu spolu s říjnovou výplatou.

Aug 26

Současná vláda ANO a ČSSD premiéra Andreje Babiše (ANO) by dostala...

denikn.cz

Současná vláda ANO a ČSSD premiéra Andreje Babiše (ANO) by dostala od lidí na vysvědčení v průměru trojku. Vyplývá to z červencového průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění Akademie věd ČR (CVVM). Trojkou lidé oznámkovali i práci…

Apr 21

Pokud si premiér Andrej Babiš (ANO) nepřeje prodloužit nouzový stav...

denikn.cz

Pokud si premiér Andrej Babiš (ANO) nepřeje prodloužit nouzový stav v Česku, nemá smysl o to Sněmovnu žádat, uvedl dnes na Twitteru šéf Ústředního krizového štábu a vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). Dodal, že na ministerstvu vnitra vydá…