English

Máme stejnou odpovědnost jako ÚVN, zdravotní sestra bude u Zemana nonstop, říká šéf pečovatelské služby

Deník N / Česko

O prezidenta Miloše Zemana bude v Lánech pečovat společnost Senior Home Group, kterou vede lékař a bývalý poslanec ODS Boris Šťastný. Ten v rozhovoru s Deníkem N vysvětluje, jak bude péče o hlavu státu vypadat.

More from Deník N / Česko

Apr 3

Bývalého prezidenta Miloše Zemana dnes lékaři propustili z pražské Fakultní nemocnice...

Deník N

Bývalého prezidenta Miloše Zemana dnes lékaři propustili z pražské Fakultní nemocnice Motol do domácí péče. Vyplývá to z tiskové zprávy, kterou dnes zástupci nemocnice předali novinářům. Podrobnosti uvedou od 14:00 na tiskové konferenci.…

Mar 18

Bývalý prezident Miloš Zeman zůstává v péči lékařů motolské nemocnice. Zeman...

Deník N

Bývalý prezident Miloš Zeman zůstává v péči lékařů motolské nemocnice. Zeman je podle lékařů při vědomí, orientován a spolupracuje při rehabilitaci. Dobu hospitalizace nelze nyní odhadnout, oznámila FN Motol. Devětasedmdesátiletý Zeman se…

Feb 13

V Lánech se dnes setkal stávající prezident Miloš Zeman se svým...

Deník N

V Lánech se dnes setkal stávající prezident Miloš Zeman se svým nástupcem Petrem Pavlem. Mluvili o roli prezidenta i o výhradách, které měl Pavel k fungování hradní kanceláře. Budoucí prezident označil jednání za věcné a vstřícné. (ČT24)

Dec 11

Prezident Miloš Zeman dnes na zámku v Lánech přijal kandidáta...

Deník N

Prezident Miloš Zeman dnes na zámku v Lánech přijal kandidáta na prezidenta a šéfa hnutí ANO Andreje Babiše. Zeman dnes v 16:00 promluví ve vysílání Českého rozhlasu.

Sep 1

Prezident Miloš Zeman dnes spolu s manželkou Ivanou v Lánech...

Deník N

Prezident Miloš Zeman dnes spolu s manželkou Ivanou v Lánech zahájil školní rok. Žákům v Základní škole Charlotty Garrigue Masarykové v Lánech připomněl slova Jana Amose Komenského, že škola má být hrou. (ČT24)

May 16

Premiér Petr Fiala (ODS) bude dnes v Lánech hovořit s prezidentem Milošem...

Deník N

Premiér Petr Fiala (ODS) bude dnes v Lánech hovořit s prezidentem Milošem Zemanem o situaci na Ukrajině či ekonomické situaci v České republice, uvedl to mluvčí vlády. (ČTK)

Mar 29

Prezident Miloš Zeman udělil milost šéfovi Lesní správy Lány Miloši...

Deník N

Prezident Miloš Zeman udělil milost šéfovi Lesní správy Lány Miloši Balákovi, který byl odsouzen za ovlivňování veřejné zakázky v Lánské oboře. „Prezident republiky při rozhodování o milosti vzal jednak v úvahu, že omilostněný byl dosud…

Dec 14

Petr Fiala získal, co chtěl: v pátek prezident Miloš Zeman jmenuje...

denikn.cz

Petr Fiala získal, co chtěl: v pátek prezident Miloš Zeman jmenuje vládu podle jeho návrhu. Navíc tímto výsledkem podle politologů nadefinoval budoucí vztahy mezi Hradem a Strakovou akademií.

Dec 14

Ošetřujícím lékařem prezidenta Miloše Zemana zůstává ředitel Ústřední vojenské nemocnice...

denikn.cz

Ošetřujícím lékařem prezidenta Miloše Zemana zůstává ředitel Ústřední vojenské nemocnice Miroslav Zavoral, potvrdila Deníku N mluvčí ÚVN Jitka Zinke. „Pan profesor Zavoral je nadále ošetřujícím lékařem-specialistou prezidenta republiky a s…

Dec 14

Zdravotní sestry ze společnosti Senior Home Group se o prezidenta Miloše...

denikn.cz

Zdravotní sestry ze společnosti Senior Home Group se o prezidenta Miloše Zemana starají čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Vyplývá to ze smlouvy, kterou má Deník N k dispozici.

Dec 9

Za prezidentem Milošem Zemanem na zámek do Lán přijel kandidát...

denikn.cz

Za prezidentem Milošem Zemanem na zámek do Lán přijel kandidát na ministra pro legislativu Michal Šalomoun. Dopoledne prezidenta navštívil pravděpodobný příští ministr financí Zbyněk Stanjura.

Nov 30

Za prezidentem Milošem Zemanem dorazil na zámek v Lánech kandidát na...

denikn.cz

Za prezidentem Milošem Zemanem dorazil na zámek v Lánech kandidát na ministra kultury Martin Baxa (ODS). Na Twitteru o tom informoval mluvčí Hradu.

Nov 30

Prezident Miloš Zeman se dnes na zámku v Lánech setká s poslancem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se dnes na zámku v Lánech setká s poslancem Martinem Baxou z ODS, který má převzít ministerstvo kultury, a se senátorem Mikulášem Bekem, kterého hnutí STAN nominovalo na post ministra pro evropské záležitosti. (iDnes)

Nov 26

O nakaženého prezidenta v Lánech se bude starat firma Senior Home Group....

denikn.cz

O nakaženého prezidenta v Lánech se bude starat firma Senior Home Group. Její šéf Boris Šťastný Deníku N sdělil, že pokud bude Miloš Zeman pozitivní i v sobotu, budou o něj pečovat jako o ostatní nakažené. „Při propuštění proběhne…

Nov 26

Zeman se nakazil koronavirem od ošetřovatelky, Fialu jmenuje premiérem v neděli v Lánech

Deník N

Prezident Miloš Zeman se včera po několika hodinách vrátil z Lán do Ústřední vojenské nemocnice v Praze. Podle informací Deníku N se nakazil koronavirem od své ošetřovatelky. V sobotu má být prezident znovu propuštěn z nemocnice na zámek v…

Nov 22

O prezidenta Miloše Zemana by se v Lánech mělo po návratu z nemocnice...

denikn.cz

O prezidenta Miloše Zemana by se v Lánech mělo po návratu z nemocnice nepřetržitě starat až sedm kvalifikovaných zdravotníků, upozorňuje šéf lékařského konzilia Tomáš Zima. Prezidentův pokoj by měl být podle něj vybaven podobně jako v…

Nov 17

Prezident Miloš Zeman jmenuje Petra Fialu premiérem příští pátek v...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman jmenuje Petra Fialu premiérem příští pátek v Lánech. Po jednání v Ústřední vojenské nemocnici to sdělil předseda ODS. „K jednomu kandidátovi na ministra měl prezident výtky,“ řekl Fiala.

Oct 5

V Lánech byl prezidentův lékař. Chce, aby se Zeman vrátil do nemocnice

Deník N

Prezidenta v pondělí v Lánech navštívil jeho ošetřující lékař Miroslav Zavoral, který je zároveň ředitelem Ústřední vojenské nemocnice, kde se Miloš Zeman opakovaně léčil.

Sep 22

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech předsedu ODS Petra Fialu a poslance...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech předsedu ODS Petra Fialu a poslance občanských demokratů Pavla Blažka. Hlava státu tak pokračuje ve svém programu po propuštění z nemocnice. (Hrad)

May 31

Prezident Miloš Zeman dnes na zámku v Lánech přijme na pravidelné...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman dnes na zámku v Lánech přijme na pravidelné schůzce premiéra Andreje Babiše (ANO). Během večeře obvykle probírají aktuální politickou agendu. Mluvit tak zřejmě budou o uvolňování protikoronavirových opatření, úkolech…