English

Benešová popisuje, jak na Hradě popoháněla jmenování soudců. V úterý Zemana čeká setkání s Blažkem

Deník N

Prezident Miloš Zeman za účasti ministra spravedlnosti Pavla Blažka (ODS) jmenuje v úterý nové soudce, a to ještě na návrh bývalé ministryně Marie Benešové (za ANO). Exministryně Deníku N potvrdila, že jmenování soudců před koncem svého…

More from Deník N

Nov 25

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek (ODS) navrhl prezidentovi Miloši Zemanovi ke...

Deník N / Česko

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek (ODS) navrhl prezidentovi Miloši Zemanovi ke jmenování 35 nových soudců. Mezi kandidáty opět převažují ženy, kterých je 20. Nejvíce nováčků má zamířit k soudům spadajícím pod Krajský soud v Plzni. Vyplývá…

Oct 12

Hrad z technických důvodů zrušil zítřejší program prezidenta Miloše Zemana v Lánech....

Deník N

Hrad z technických důvodů zrušil zítřejší program prezidenta Miloše Zemana v Lánech. Měl se sejít s kandidátem na ministra životního prostředí Petrem Hladíkem a uspořádat kulatý stůl k energiím. (ČTK)

Jun 28

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech kandidáta na ministra...

Deník N

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech kandidáta na ministra školství Vladimíra Balaše. Na Twitteru o tom informoval prezidentův mluvčí.

May 16

Premiér Petr Fiala (ODS) bude dnes v Lánech hovořit s prezidentem Milošem...

Deník N

Premiér Petr Fiala (ODS) bude dnes v Lánech hovořit s prezidentem Milošem Zemanem o situaci na Ukrajině či ekonomické situaci v České republice, uvedl to mluvčí vlády. (ČTK)

Jan 3

V Lánech začala schůzka prezidenta Miloše Zemana s kandidátem na ministra zemědělství...

denikn.cz

V Lánech začala schůzka prezidenta Miloše Zemana s kandidátem na ministra zemědělství Zdeňkem Nekulou. Prezident by ho měl následně jmenovat do funkce.

Dec 22

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek navrhne prezidentovi Miloši Zemanovi ke jmenování...

denikn.cz

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek navrhne prezidentovi Miloši Zemanovi ke jmenování sedm nových soudců. Na dnešním zasedání to schválila vláda. (ČTK)

Dec 14

Designovaný premiér Petr Fiala jel krátce před jednáním s prezidentem Milošem...

denikn.cz

Designovaný premiér Petr Fiala jel krátce před jednáním s prezidentem Milošem Zemanem v Lánech na Pražský hrad. Na schůzce, o které Hrad ani nová koalice neinformovaly, hovořil s kancléřem Vratislavem Mynářem.

Dec 13

Prezident Miloš Zeman v Lánech přijal při příležitosti pracovního jednání premiéra...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman v Lánech přijal při příležitosti pracovního jednání premiéra Petra Fialu. Informoval o tom na Twitteru hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

Dec 10

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech kandidáta na ministra...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech kandidáta na ministra zdravotnictví Vlastimila Válka. Na Twitteru o tom informoval mluvčí Hradu.

Dec 7

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech kandidáta na ministra...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech kandidáta na ministra zahraničí Jana Lipavského (Piráti). Na Twitteru o tom informoval mluvčí Hradu.

Dec 2

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech kandidáta na ministra školství Petra...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech kandidáta na ministra školství Petra Gazdíka (STAN).

Nov 29

Prezident Miloš Zeman právě v Lánech jedná s kandidátem na funkci ministra...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman právě v Lánech jedná s kandidátem na funkci ministra pro místní rozvoj a předsedou Pirátské strany Ivanem Bartošem, informoval Zemanův mluvčí.

Nov 17

Kandidát na premiéra Petr Fiala po jednání s prezidentem Milošem...

denikn.cz

Kandidát na premiéra Petr Fiala po jednání s prezidentem Milošem Zemanem poprvé veřejně představil složení kabinetu. Není v něm žádné překvapení. Jednotlivá jména najdete v našem článku.

Nov 9

Prezident Miloš Zeman pověřil šéfa ODS Petra Fialu jednáním o sestavení...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman pověřil šéfa ODS Petra Fialu jednáním o sestavení nové vlády. „Očekávám, že mě budete informovat o výsledcích vašeho vyjednávání, abych se mohl rozhodnout o svém dalším ústavním postupu,“ uvedl prezident. (Pražský…

Oct 10

Premiér Andrej Babiš přijel do Lán na jednání s prezidentem Milošem...

denikn.cz

Premiér Andrej Babiš přijel do Lán na jednání s prezidentem Milošem Zemanem. Plánované setkání má začít v 11 hodin, podle Babiše nepůjde o součást povolebních rozhovorů, ty mají začít ve středu. (ČT24, Seznam Zprávy)

Sep 22

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech předsedu ODS Petra Fialu a poslance...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech předsedu ODS Petra Fialu a poslance občanských demokratů Pavla Blažka. Hlava státu tak pokračuje ve svém programu po propuštění z nemocnice. (Hrad)

Nov 25

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministrem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministrem obrany Lubomírem Metnarem. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

Oct 27

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech kandidáta na ministra zdravotnictví Jana...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech kandidáta na ministra zdravotnictví Jana Blatného, který nyní působí jako náměstek Fakultní nemocnice Brno. Informoval o tom mluvčí Hradu na Twitteru.

Sep 21

Prezident Miloš Zeman jmenoval v Lánech Romana Prymulu novým ministrem zdravotnictví....

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman jmenoval v Lánech Romana Prymulu novým ministrem zdravotnictví. Záznam z jmenování je dostupný na oficiálním profilu hlavy státu na Facebooku.

Apr 4

V Lánech skončilo jednání poradního týmu prezidenta Miloše Zemana. Účastnil se...

denikn.cz

V Lánech skončilo jednání poradního týmu prezidenta Miloše Zemana. Účastnil se ho i ministr vnitra a šéf Ústředního krizového štábu Jan Hamáček (ČSSD). „Nálada v jednací místnosti byla taková, že je důležité, aby pomoc byla rychlá,…