English

Kreml našel zastánce, který drama u hranic Ukrajiny vysvětlil jako prohru Západu: Miloše Zemana

Deník N

Prezident Miloš Zeman v rozhovoru pro MF Dnes hovoří o dění u hranic Ukrajiny jako o blamáži amerických zpravodajských služeb. Tak jako v řadě případů v minulosti se přiklání k čistě ruské interpretaci. Prozkoumali jsme, z čeho vychází, co…

More from Deník N

Jan 24

Prezident Miloš Zeman a polský prezident Andrzej Duda se sešli v Náchodě....

Deník N

Prezident Miloš Zeman a polský prezident Andrzej Duda se sešli v Náchodě. Tématy jednání mají být příhraniční spolupráce, rozvoj turistiky a doprava. (ČTK)

Oct 6

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jednal se srbským...

Deník N

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jednal se srbským prezidentem Aleksandarem Vučićem. Informoval o tom mluvčí Hradu.

Jun 8

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministryní obrany...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministryní obrany Janou Černochovou a ředitelem Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost Karlem Řehkou. Informoval o tom hradní mluvčí.

Jun 7

Prezident Miloš Zeman ve středu jmenuje na Pražském hradě nové...

Deník N

Prezident Miloš Zeman ve středu jmenuje na Pražském hradě nové členy bankovní rady České národní banky. Na konci června končí mandát třem jejím členům, kteří doposud hlasovali pro zvyšování úrokových sazeb. (ČT24)

May 27

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se slovenskou...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Setkání se účastnila i první dáma Ivana Zemanová a partner Čaputové Juraj Rizman.

May 8

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě u příležitosti Dne...

Deník N

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě u příležitosti Dne vítězství jmenoval 19 generálů z řad armády, policie, hasičů, Vězeňské služby a tajných služeb. Do hodnosti generálporučíka povýšil ředitele Vojenského zpravodajství Jana…

May 5

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se svým...

Deník N

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se svým předchůdcem ve funkci Václavem Klausem starším.

Apr 6

Prezident Miloš Zeman se dnes sešel s ministryní obrany Janou...

Deník N

Prezident Miloš Zeman se dnes sešel s ministryní obrany Janou Černochovou a šéfem vojenského zpravodajství Janem Berounem. (KPR)

Feb 23

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel s bývalým premiérem Andrejem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel s bývalým premiérem Andrejem Babišem (ANO). Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

Dec 19

Prezidentovi Miloši Zemanovi nevadí, že končí policejní prezident Jan Švejdar....

denikn.cz

Prezidentovi Miloši Zemanovi nevadí, že končí policejní prezident Jan Švejdar. „My jsme o tom mluvili s panem budoucím ministrem vnitra Vítem Rakušanem. Neměl jsem proti tomu žádné námitky,“ řekl Zeman v Partii na TV Prima. Švejdarovi…

Aug 3

Prezident Miloš Zeman se sešel na Pražském hradě s místopředsedou Sněmovny...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se sešel na Pražském hradě s místopředsedou Sněmovny a předsedou hnutí SPD Tomiem Okamurou. Informoval o tom mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček na Twitteru.

Jun 1

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě setkal se šéfem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě setkal se šéfem ČSSD Janem Hamáčkem. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

May 12

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě podepsal přihlášku Česka na...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě podepsal přihlášku Česka na XXIV. zimní olympijské hry 2022 v Pekingu. Na Twitteru o tom informoval prezidentův mluvčí.

Feb 28

Pokud prezidentovi Miloši Zemanovi předloží premiér návrh na výměnu na...

denikn.cz

Pokud prezidentovi Miloši Zemanovi předloží premiér návrh na výměnu na postu ministra zdravotnictví, rád mu prý vyhoví. „Je to věc pana premiéra, já už jsem jen ten brankář, který v brance zachytává míč,“ řekl Zeman. Zmínil, že je mu…

Feb 17

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel se šéfem SPD...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel se šéfem SPD Tomiem Okamurou. Jednat mají o současné politické situaci. Informoval o tom mluvčí prezidenta.

Dec 2

Prezident Miloš Zeman se za týden na Hradě setká s polským...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se za týden na Hradě setká s polským prezidentem Andrzejem Dudou. Jednat budou o unijních tématech a visegrádské spolupráci. (Hrad)

Nov 25

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministrem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministrem obrany Lubomírem Metnarem. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

Aug 25

Prezident Miloš Zeman se v úterý na Pražském hradě sešel s místopředsedou...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se v úterý na Pražském hradě sešel s místopředsedou Sněmovny Tomiem Okamurou. Informoval o tom mluvčí Hradu Jiří Ovčáček. Ovčáček Deníku N sdělil, že schůzka stále probíhá. Prezident se sešel s Okamurou na jeho žádost…

Jun 30

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel s předsedou České unie...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel s předsedou České unie sportu Miroslavem Janstou. Jansta Deníku N řekl, že se s prezidentem bavili o malých sportovních klubech a že mu Zeman pogratuloval ke znovuzvolení do čela České unie sportu.

May 26

Prezident Miloš Zeman se dnes na Pražském hradě setkal s ředitelem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se dnes na Pražském hradě setkal s ředitelem Úřadu pro zahraniční styky a informace Markem Šimandlem. Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček to dnes bez podrobností uvedl na Twitteru. Na schůzce se Šimandlem se Zeman dohodl…