English

Reportéři Deníku N na jednom z hlavních přechodů z Ukrajiny do Polska mluvili...

denikn.cz

Reportéři Deníku N na jednom z hlavních přechodů z Ukrajiny do Polska mluvili s lidmi, kteří se přes něj snaží uprchnout před válkou. Na hlavních tazích na západ panuje chaos.

More from denikn.cz

Nov 4

Od léta platí v Česku přísnější podmínky pro uprchlíky z Ukrajiny. Deník N...

Deník N

Od léta platí v Česku přísnější podmínky pro uprchlíky z Ukrajiny. Deník N zmapoval, co zpřísnění znamená pro trojici žen, které z různých důvodů – rakovina, malé dítě a péče o ochrnutou sestru – nemohou pracovat.

Sep 14

Dnes pro vás Antonie Rašilovová načetla tyto články Deníku N: V Polsku...

Deník N

Dnes pro vás Antonie Rašilovová načetla tyto články Deníku N: V Polsku bojují demokratické strany s ultrapravicí i tím, že si dávají na kandidátku radikální politiky Slovenská touha po nesvobodě Demokratický kapitalismus je v krizi.…

Jul 6

Bývalý velvyslanec Ukrajiny v Česku Jevhen Perebyjnis poděkoval českým novinářům a politikům,...

denikn.cz

Bývalý velvyslanec Ukrajiny v Česku Jevhen Perebyjnis poděkoval českým novinářům a politikům, že o cestě Zelenského do Prahy neinformovali předčasně. „Díky za to. Bylo to opravdu důležité pro bezpečnost našeho prezidenta,“ napsal na…

Apr 22

Reportér Deníku N putoval několik dní s českými dobrovolníky jihem Ukrajiny. Vyjížděli...

Deník N

Reportér Deníku N putoval několik dní s českými dobrovolníky jihem Ukrajiny. Vyjížděli na ostřelované území s humanitární pomocí – i do vesnic, kam nikdo jiný nedojede.

Apr 7

Reportéři Deníku N navštívili město Boroďanka, které patří k nejponičenějším v Kyjevské oblasti....

Deník N / Svět

Reportéři Deníku N navštívili město Boroďanka, které patří k nejponičenějším v Kyjevské oblasti. Neví se, kolik mrtvých leží pod troskami paneláků, které zničily ruské rakety.

Apr 2

Po mítinku opozice navštívili reportéři Deníku N také shromáždění, kde vystoupil...

Deník N

Po mítinku opozice navštívili reportéři Deníku N také shromáždění, kde vystoupil premiér Orbán. Po termínech jeho předvolebních akcí přitom musejí maďarská nezávislá média pátrat.

Mar 15

Novinářka bulvárního serveru Super.cz šířila nepodložené informace o uprchlících z Ukrajiny. Deník N...

denikn.cz

Novinářka bulvárního serveru Super.cz šířila nepodložené informace o uprchlících z Ukrajiny. Deník N je ověřoval a ukázalo se, že její informace nejsou pravdivé. Žena nakonec video smazala a omluvila se.

Mar 1

Studio N: Autem mezi tanky. Svědectví reportéra Deníku N z cesty po Ukrajině

Deník N / Svět

Sledoval rodiny prchající před válkou na západních hranicích Ukrajiny, mluvil s občany Žytomyru stavějícími obranné valy na strategických místech města a nakonec dorazil do Kyjeva, který se stal centrem pozornosti posledních dní. Hostem…

Feb 25

Reportéři Deníku N na jednom z hlavních přechodů z Ukrajiny do Polska mluvili...

denikn.cz

Reportéři Deníku N na jednom z hlavních přechodů z Ukrajiny do Polska mluvili s lidmi, kteří se přes něj snaží uprchnout před válkou. Na hlavních tazích na západ panuje chaos.

Nov 3

Další jednání s Polskem o Turówu se blíží. Deník N má český návrh dohody, co v něm je?

Deník N

Do Prahy přijede v pátek nová polská ministryně klimatu a životního prostředí Anna Moskwová a sejde se se svým protějškem Richardem Brabcem (ANO). Tématem bude opět, po více než měsíční pauze od posledního jednání, polský hnědouhelný důl…

Oct 17

Zdravotnictví patří k nejčastějším terčům kybernetických útoků. Reportér Deníku N se zúčastnil...

denikn.cz

Zdravotnictví patří k nejčastějším terčům kybernetických útoků. Reportér Deníku N se zúčastnil prvního velkého cvičení, které simulovalo sérii útoků na velkou krajskou nemocnici.

Oct 10

Podle reportéra Deníku N dopravili prezidenta ze sanitky na urgentní příjem...

denikn.cz

Podle reportéra Deníku N dopravili prezidenta ze sanitky na urgentní příjem ÚVN na přenosném lůžku, při transportu mu přidržovali hlavu.

Sep 30

Organizace Reportéři bez hranic ostře vystupují proti diskriminaci novinářů během...

denikn.cz

Organizace Reportéři bez hranic ostře vystupují proti diskriminaci novinářů během včerejší tiskové konference s Andrejem Babišem a Viktorem Orbánem.

Jul 23

Rekapitulace politického dění s reportéry Deníku N: Česko dostane z EU 180 miliard, ale...

denikn.cz

Rekapitulace politického dění s reportéry Deníku N: Česko dostane z EU 180 miliard, ale až vyřeší Babišův střet zájmů. Senátoři se neshodnou, zda projednat Zemanovu způsobilost zastávat úřad. A rozjíždějí se předvolební kampaně.

Jul 10

Maďarský novinář vysvětluje, proč Reportéři bez hranic zařadili Viktora Orbána...

denikn.cz

Maďarský novinář vysvětluje, proč Reportéři bez hranic zařadili Viktora Orbána mezi autokraty a diktátory jako Putin, Asad a Lukašenko mylně. Ale také jaké tři kroky mu umožnily ovládnout média – a země jako ČR a Slovensko by se jich měly…

Apr 21

Podle reportéra Deníku N ruský velvyslanec Alexandr Zmejevskij opustil Černínský palác....

denikn.cz

Podle reportéra Deníku N ruský velvyslanec Alexandr Zmejevskij opustil Černínský palác. Strávil tam zhruba půl hodiny. Nechal si ho předvolat český ministr zahraničí Kulhánek.

Dec 17

České ministerstvo životního prostředí pohrozilo podle zjištění Deníku N Polsku...

denikn.cz

České ministerstvo životního prostředí pohrozilo podle zjištění Deníku N Polsku žalobou kvůli rozšiřování polského hnědouhelného dolu Turów. Evropská komise dnes dala Praze v této kauze částečně za pravdu.

Dec 12

Reportéři bez hranic vyjádřili pobouření nad popravu íránského novináře Rúholláha...

denikn.cz

Reportéři bez hranic vyjádřili pobouření nad popravu íránského novináře Rúholláha Zama. Představitel exilové opozice žil ve Francii, loni ho ale íránské revoluční gardy vylákaly do Iráku a zatkli. Popraven byl dnes nad ránem. (AlArabiya)

Jun 10

Reportéři Deníku N se dvakrát sešli s Igorem Rybakovem, který stál za...

denikn.cz

Reportéři Deníku N se dvakrát sešli s Igorem Rybakovem, který stál za anonymním udáním na ruského diplomata Končakova. Popisujeme schůzky se strůjcem ricinové kauzy.

May 4

Kdykoliv se reportéři Deníku N ponořili do tématu, jak ministerstva nakupovala...

denikn.cz

Kdykoliv se reportéři Deníku N ponořili do tématu, jak ministerstva nakupovala ochranné materiály, vypadla na ně řada pochybných kontraktů. Tu firma s utajeným vlastníkem v daňovém ráji, tu spící firma bez tržeb, tu firma, jejíž jednatel…