English

Fotbalisté Liverpoolu vyhráli anglický EFL Cup, ve finále zdolali Chelsea...

denikn.cz

Fotbalisté Liverpoolu vyhráli anglický EFL Cup, ve finále zdolali Chelsea po bezbrankovém průběhu na pokutové kopy. Jedinou penaltu neproměnil až v 11. sérii brankář Chelsea Kepa, který krátce před rozstřelem přišel na hřiště.

More from denikn.cz

May 3

Fotbalisté Fiorentiny se přiblížili postupu do finále Konferenční ligy, když...

Deník N

Fotbalisté Fiorentiny se přiblížili postupu do finále Konferenční ligy, když v prvním semifinálovém duelu zvítězili 3:2 nad Bruggami. Antonín Barák nastoupil za domácí v závěrečných minutách, po hodině hry byl vyloučen hostující Onyedika.…

Dec 27

Fotbalisté Manchesteru City vyhráli v 19. kole anglické ligy na hřišti Evertonu...

denikn.cz

Fotbalisté Manchesteru City vyhráli v 19. kole anglické ligy na hřišti Evertonu 3:1. Chelsea porazila doma Crystal Palace 2:1, v závěru rozhodl londýnské derby střídající Noni Madueke z penalty. (BBC)

Sep 22

Liverpool FC porazil v úvodním kole letošního ročníku fotbalové Evropské ligy...

denikn.cz

Liverpool FC porazil v úvodním kole letošního ročníku fotbalové Evropské ligy rakouský LASK Linec 3:1. Anglický klub musel vývoj utkání obracet. Favorit z Anglie vstoupil do zápasu špatně, skóre otevřel ve 14. minutě po nacvičeném signálu…

Sep 21

Liverpool FC porazil v úvodním kole letošního ročníku fotbalové Evropské ligy...

denikn.cz

Liverpool FC porazil v úvodním kole letošního ročníku fotbalové Evropské ligy rakouský LASK Linec 3:1. Anglický klub musel vývoj utkání obracet. Favorit z Anglie vstoupil do zápasu špatně. Skóre otevřel ve 14. minutě po nacvičeném signálu…

Aug 15

Fotbalista Tomáš Souček zůstává v anglickém West Hamu. Osmadvacetiletý kapitán české...

denikn.cz

Fotbalista Tomáš Souček zůstává v anglickém West Hamu. Osmadvacetiletý kapitán české reprezentace podle serveru The Athletic uzavřel s londýnským klubem novou čtyřletou smlouvu do roku 2027, dosavadní mu končila za rok. (The Athletic)

May 25

Už jistý mistr anglické fotbalové ligy Manchester City v předposledním kole...

Deník N

Už jistý mistr anglické fotbalové ligy Manchester City v předposledním kole remizoval 1:1 v Brightonu a poprvé po 12 zápasech Premier League nevyhrál. Domácí si díky bodu zajistili konečné šesté místo v tabulce a v příští sezoně si zahrají…

Aug 20

Fotbalisté Sparty zvítězili po obratu ve čtvrtém kole první ligy...

Deník N

Fotbalisté Sparty zvítězili po obratu ve čtvrtém kole první ligy v Mladé Boleslavi 3:1. Pražané vyhráli v nejvyšší soutěži třetí zápas po sobě a vedou neúplnou tabulku. (iROZHLAS.cz)

May 14

Liverpool vyhrál anglický FA Cup, nejstarší fotbalovou trofej na světě....

Deník N

Liverpool vyhrál anglický FA Cup, nejstarší fotbalovou trofej na světě. Ve finále stejně jako v únorovém EFL Cupu zdolal Chelsea na penalty 6:5, když v předchozích 120 minutách gól nepadl. Rozhodující kop obstaral řecký obránce Tsimikas.

May 4

S Liverpoolem změří síly ve finále Ligy mistrů fotbalisté Realu Madrid....

Deník N

S Liverpoolem změří síly ve finále Ligy mistrů fotbalisté Realu Madrid. Manchester City přišel o náskok 4:3 z úvodního utkání, Realu v odvetě podlehl 3:1 po prodloužení a loňskou finálovou účast tak nezopakuje. Postup španělských mistrů…

Apr 19

Fotbalisté Liverpoolu se dostali na vedoucí příčku anglické Premier League,...

Deník N

Fotbalisté Liverpoolu se dostali na vedoucí příčku anglické Premier League, když díky Manému, Díazovi a dvěma zásahům Salaha zdolali Manchester United 4:0. Reds vedou o dva body před Manchesterem City, jehož zítra čeká zápas s Brightonem.…

Mar 6

Fotbalisté pražské Slavie zdolali v 24. kole první ligy v...

Deník N / Česko

Fotbalisté pražské Slavie zdolali v 24. kole první ligy v derby Spartu 2:0. Slávisté se vrátili do čela ligové tabulky o skóre před Plzeň.

Feb 27

Fotbalisté Liverpoolu vyhráli anglický EFL Cup, ve finále zdolali Chelsea...

denikn.cz

Fotbalisté Liverpoolu vyhráli anglický EFL Cup, ve finále zdolali Chelsea po bezbrankovém průběhu na pokutové kopy. Jedinou penaltu neproměnil až v 11. sérii brankář Chelsea Kepa, který krátce před rozstřelem přišel na hřiště.

Feb 9

Anglická Chelsea a brazilský tým Palmerias se střetnou ve finále mistrovství...

denikn.cz

Anglická Chelsea a brazilský tým Palmerias se střetnou ve finále mistrovství světa klubů. Výhru Londýňanů 1:0 v semifinále nad Al-Hilálem vystřelil Lukaku, Brazilci porazili včera egyptské Al-Ahly 2:0 a finále si zahrají vůbec poprvé. …

Nov 7

Na hřišti lídra anglické fotbalové ligy Chelsea zařídil reprezentační útočník...

denikn.cz

Na hřišti lídra anglické fotbalové ligy Chelsea zařídil reprezentační útočník Matěj Vydra Burnley premiérovou trefou remízu 1:1. Klub Manchester City vyhrál městské derby na hřišti United 2:0 a posunul se na druhé místo. (iRozhlas)

Nov 4

Fotbalisté Liverpoolu a Ajaxu si zajistili postup do jarní fáze Ligy...

denikn.cz

Fotbalisté Liverpoolu a Ajaxu si zajistili postup do jarní fáze Ligy mistrů. Anglický tým porazil 2:0 Atlético Madrid, Ajax otočil zápas v Dortmundu a vyhrál 3:1. Oba poražené celky hrály zhruba hodinu o deseti. Druhou příčku ve skupině B…

May 15

Fotbalisté Leicesteru City vyhráli anglický FA Cup, nejstarší fotbalovou soutěž...

denikn.cz

Fotbalisté Leicesteru City vyhráli anglický FA Cup, nejstarší fotbalovou soutěž na světě. O vítězství nad Chelsea rozhodl jedinou brankou utkání Belgičan Youri Tielemans. Trofej vítězům předal princ William.

May 6

Finále Evropské ligy si zahraje Manchester United a Villarreal. Anglický klub...

denikn.cz

Finále Evropské ligy si zahraje Manchester United a Villarreal. Anglický klub prošel přes AS Řím, zatímco španělský tým si poradil s Arsenalem, který ve čtvrtfinále vyřadil Slavii.

Feb 21

Fotbalisté West Hamu ve 25. kole anglické Premier League porazili v londýnském...

denikn.cz

Fotbalisté West Hamu ve 25. kole anglické Premier League porazili v londýnském derby Tottenham 2:1 po brankách Antonia a Lingarda, za hosty snižoval Lucas. Celé utkání za domácí odehráli čeští reprezentanti Vladimír Coufal a Tomáš Souček.

Jul 24

Nejlepším hráčem anglické fotbalové ligy se stal kapitán Liverpoolu Jordan...

denikn.cz

Nejlepším hráčem anglické fotbalové ligy se stal kapitán Liverpoolu Jordan Henderson. Ocenění se uděluje na základě hlasování asociace fotbalových novinářů. (AFP)

Jun 25

Fotbalisté Liverpoolu se po třiceti letech stali mistry anglické Premier...

denikn.cz

Fotbalisté Liverpoolu se po třiceti letech stali mistry anglické Premier League. Manchester City prohrál na hřišti Chelsea 1: 2 a na Liverpool má sedm kol před koncem manko 23 bodů. (Sport.cz)