English

Odpůrce korespondenční volby podpořil i Zeman. „Připravujeme se na obstrukční noci,“ říká Rakušan

Deník N

Prezident Miloš Zeman se na pondělním semináři v Poslanecké sněmovně vyslovil proti korespondenční volbě. Podle jeho slov by lidé o „svátku demokracie“ měli „opustit pohodlné křeslo“ a do volební místnosti dojít. Vláda chce návrh, který by…

More from Deník N

Dec 11

Prezident Miloš Zeman dnes na zámku v Lánech přijal kandidáta...

Deník N

Prezident Miloš Zeman dnes na zámku v Lánech přijal kandidáta na prezidenta a šéfa hnutí ANO Andreje Babiše. Zeman dnes v 16:00 promluví ve vysílání Českého rozhlasu.

Oct 30

Prezident Miloš Zeman se na zámku v Lánech sešel s předsedou opozičního...

Deník N / Česko

Prezident Miloš Zeman se na zámku v Lánech sešel s předsedou opozičního hnutí ANO Andrejem Babišem. Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček po jednání na dotaz uvedl, že k obsahu Hrad žádné sdělení poskytovat nebude. Bývalý premiér Babiš v pátek…

Oct 30

Prezident Miloš Zeman v Lánech přijal předsedu hnutí ANO Andreje Babiše....

Deník N

Prezident Miloš Zeman v Lánech přijal předsedu hnutí ANO Andreje Babiše. Bývalý premiér řekl, že se oba politici budou věnovat aktuálním tématům a válce na Ukrajině. Schůzka podle něj nemá souvislost s prezidentskými volbami.

Jun 28

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech kandidáta na ministra...

Deník N

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech kandidáta na ministra školství Vladimíra Balaše. Na Twitteru o tom informoval prezidentův mluvčí.

Jan 3

V Lánech začala schůzka prezidenta Miloše Zemana s kandidátem na ministra zemědělství...

denikn.cz

V Lánech začala schůzka prezidenta Miloše Zemana s kandidátem na ministra zemědělství Zdeňkem Nekulou. Prezident by ho měl následně jmenovat do funkce.

Dec 10

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech kandidáta na ministra...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech kandidáta na ministra zdravotnictví Vlastimila Válka. Na Twitteru o tom informoval mluvčí Hradu.

Dec 9

Za prezidentem Milošem Zemanem na zámek do Lán přijel kandidát...

denikn.cz

Za prezidentem Milošem Zemanem na zámek do Lán přijel kandidát na ministra pro legislativu Michal Šalomoun. Dopoledne prezidenta navštívil pravděpodobný příští ministr financí Zbyněk Stanjura.

Dec 8

Kandidát na ministra vnitra Vít Rakušan (STAN) představil prezidentu Zemanovi...

denikn.cz

Kandidát na ministra vnitra Vít Rakušan (STAN) představil prezidentu Zemanovi program v oblasti bezpečnosti a priority resortu vnitra. Tématem schůzky byly především bezpečnostní otázky Česka. Řekl to po schůzce s hlavou státu v Lánech.

Dec 8

Kandidát na ministra vnitra Vít Rakušan (STAN) se v Lánech setkal...

denikn.cz

Kandidát na ministra vnitra Vít Rakušan (STAN) se v Lánech setkal s prezidentem Zemanem. Pokračují tak schůzky hlavy státu s kandidáty na ministry ve Fialově vládě.

Dec 7

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech kandidáta na ministra...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech kandidáta na ministra zahraničí Jana Lipavského (Piráti). Na Twitteru o tom informoval mluvčí Hradu.

Dec 2

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech kandidáta na ministra školství Petra...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech kandidáta na ministra školství Petra Gazdíka (STAN).

Nov 30

Za prezidentem Milošem Zemanem dorazil na zámek v Lánech kandidát na...

denikn.cz

Za prezidentem Milošem Zemanem dorazil na zámek v Lánech kandidát na ministra kultury Martin Baxa (ODS). Na Twitteru o tom informoval mluvčí Hradu.

Nov 29

Prezident Miloš Zeman právě v Lánech jedná s kandidátem na funkci ministra...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman právě v Lánech jedná s kandidátem na funkci ministra pro místní rozvoj a předsedou Pirátské strany Ivanem Bartošem, informoval Zemanův mluvčí.

Nov 29

Prezident Miloš Zeman bude jednat se dvěma kandidáty na ministry...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman bude jednat se dvěma kandidáty na ministry denně, v pondělí a v pátek bude přijímat po jednom uchazeči, píše ČTK. Schůzky s prezidentem dnes zahájí předseda Pirátské strany Ivan Bartoš.

Nov 28

Prezident Miloš Zeman přijme kandidáta na ministra a předsedu Pirátské...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijme kandidáta na ministra a předsedu Pirátské strany Ivana Bartoše v pondělí v 15:00. Aranžmá bude podobné jako při dnešním jmenování předsedy vlády. Sdělil to mluvčí Hradu Jiří Ovčáček. (ČTK)

Sep 22

Prezident Miloš Zeman se v Lánech setkal s předsedou hnutí SPD Tomiem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se v Lánech setkal s předsedou hnutí SPD Tomiem Okamurou. Na Twitteru o tom informoval mluvčí Hradu.

Sep 22

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech předsedu ODS Petra Fialu a poslance...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech předsedu ODS Petra Fialu a poslance občanských demokratů Pavla Blažka. Hlava státu tak pokračuje ve svém programu po propuštění z nemocnice. (Hrad)

Nov 18

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech předsedu vlády Andreje...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech předsedu vlády Andreje Babiše (ANO). Setkali se na pravidelné měsíční schůzce.

Oct 27

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech kandidáta na ministra zdravotnictví Jana...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal v Lánech kandidáta na ministra zdravotnictví Jana Blatného, který nyní působí jako náměstek Fakultní nemocnice Brno. Informoval o tom mluvčí Hradu na Twitteru.

Oct 7

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech předsedu Úřadu...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na zámku v Lánech předsedu Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Petra Rafaje. Za Rafajův konec lobbovali u Zemana, který má pravomoc šéfa ÚOHS odvolat, premiér Andrej Babiš spolu s ministrem vnitra Janem…