English

Ústavní soud odmítl stížnost podnikatele a hokejového trenéra Aloise Hadamczika, jenž...

Deník N

Ústavní soud odmítl stížnost podnikatele a hokejového trenéra Aloise Hadamczika, jenž se domáhal vyššího odškodnění od vydavatele Blesku. Podle pravomocného rozsudku měl dostat od společnosti Czech News Center 200 000 korun, v žalobě…

More from Deník N

Jun 17

Kapitán české hokejové reprezentace Roman Červenka vyhrál anketu Mezinárodní hokejové...

Deník N

Kapitán české hokejové reprezentace Roman Červenka vyhrál anketu Mezinárodní hokejové federace o nejlepšího světového hráče sezony. Druhou příčku obsadil Švýcar Roman Josi, třetí český brankář Lukáš Dostál. (Livesport/ČTK)

May 27

Čeští hokejisté získali první české zlato na domácím šampionátu od...

Deník N

Čeští hokejisté získali první české zlato na domácím šampionátu od roku 1985. Z bouřlivých oslav to vypadá, že nás nedělní večer na chvíli spojil. Vydrží Češkám a Čechům nabytá soudržnost? Filip Titlbach se ve Studiu N ptá redaktora Tomáše…

May 26

Čeští hokejisté vedou na hokejovém mistrovství světa proti Švýcarům ve...

Deník N

Čeští hokejisté vedou na hokejovém mistrovství světa proti Švýcarům ve třetí třetině 1:0, gól vstřelil David Pastrňák. Do konce zápasu zbývá sedm minut.

May 20

Hokejový deník: Následující dva dny rozhodnou o tom, koho čeští hokejisté...

denikn.cz

Hokejový deník: Následující dva dny rozhodnou o tom, koho čeští hokejisté vyzvou ve čtvrtfinále mistrovství světa. Na cestě k úspěchu pomohou Česku i superhvězdy ze zámoří, nicméně ani „faktor Pasta“ sám medaili nevyhraje.

May 18

Hokejový deník: Čeští hokejisté počtvrté z pěti zápasů na MS zvítězili,...

Deník N

Hokejový deník: Čeští hokejisté počtvrté z pěti zápasů na MS zvítězili, na rozdíl od jiných favoritů Rakušany nepodcenili a mezi osmi nejlepšími opět nechybí. Výběr doplní Martin Nečas, což bude pro jednoho z náhradníků znamenat rozlučku.

May 17

Hokejista Martin Nečas se zítra připojí k českému týmu na hokejovém...

Deník N

Hokejista Martin Nečas se zítra připojí k českému týmu na hokejovém mistrovství světa. Potvrdil to generální manažer národního týmu Petr Nedvěd. Útočník Caroliny by měl být již na cestě z USA, dorazit by měl zítra dopoledne. (ČT Sport)

May 11

Hokejový deník: Na české soupisce pro mistrovství světa jsou pouze...

Deník N

Hokejový deník: Na české soupisce pro mistrovství světa jsou pouze tři hráči mladší pětadvaceti let, trenér Rulík vsadil na jistotu. Organizátoři zase sází na to, že preventivní edukace diváků zamezí excesům.

Dec 14

Čeští hokejisté vstoupili do Švýcarských hokejových her výhrou 2:1 nad Finskem....

Deník N

Čeští hokejisté vstoupili do Švýcarských hokejových her výhrou 2:1 nad Finskem. Gólově se prosadili Tomášek a Kovařčík. Druhý zápas čeká národní tým v sobotu proti domácím Švýcarům. (Livesport)

Jan 5

Česká hokejová dvacítka bude v noci na zítřek útočit na historicky...

Deník N

Česká hokejová dvacítka bude v noci na zítřek útočit na historicky třetí titul mistra světa po letech 2000 a 2001. V Halifaxu se od 0.30 SEČ utká s domácí Kanadou, kterou svěřenci trenéra Radima Rulíka dokázali překvapit hned na úvod…

Dec 14

Prezident českého hokeje Alois Hadamczik tvrdí, že svaz pod předchozím...

Deník N

Prezident českého hokeje Alois Hadamczik tvrdí, že svaz pod předchozím vedením zbytečně přišel o stovky milionů korun. Novinářům odprezentoval výsledky auditu, který se zaměřil na minulé hospodaření. „Tato firma neměla žádná pravidla,…

Sep 29

Česká hokejová reprezentace bude mít dva generální manažery. Stanou se...

Deník N

Česká hokejová reprezentace bude mít dva generální manažery. Stanou se jimi bývalí reprezentanti Marek Židlický a Martin Havlát. Ve funkci nahradí Petra Nedvěda, který minulý týden odstoupil z rodinných důvodů. (Sport)

Jun 24

Nově zvolený prezident českého hokejového svazu Alois Hadamczik řekl, že...

denikn.cz

Nově zvolený prezident českého hokejového svazu Alois Hadamczik řekl, že by hráčům působícím v KHL nezakazoval účast v reprezentaci. K tomuto kroku přistoupily kvůli ruské invazi na Ukrajinu finský a švédský hokejový svaz. (Sport)

Jun 18

Novým prezidentem Českého svazu ledního hokeje je Alois Hadamczik. Bývalý...

Deník N

Novým prezidentem Českého svazu ledního hokeje je Alois Hadamczik. Bývalý kouč národního týmu byl zvolen na dnešní konferenci svazu již v prvním kole. Získal nejtěsnější možnou většinu ze všech pěti kandidátů. Hadamczikovi dalo hlas 31 z…

May 21

Česká hokejová reprezentace se přiblížila postupu do čtvrtfinále na mistrovství...

Deník N

Česká hokejová reprezentace se přiblížila postupu do čtvrtfinále na mistrovství světa ve Finsku. V pátém utkání skupiny zvítězila nad Norskem 4:1 díky Vránovi, Červenkově gólu do prázdné brány a dvěma brankám Pastrňáka.

May 7

Česká hokejová reprezentace porazila 3:1 Finsko na Švédských hokejových hrách....

Deník N

Česká hokejová reprezentace porazila 3:1 Finsko na Švédských hokejových hrách. Góly Česka dávali Blümel, Smejkal a Krejčí, za Finy se trefil pouze Palmu.

Apr 30

Čeští hokejisté porazili v druhém utkání na Českých hrách v...

denikn.cz

Čeští hokejisté porazili v druhém utkání na Českých hrách v Ostravě Švédsko 9:3 a zůstali ve hře o prvenství v turnaji, který loni vyhráli. Devět gólů dala samostatná česká reprezentace Švédsku poprvé v historii. (Hokej.cz)

Apr 28

Hokejový národní tým v úvodním utkání Českých hokejových her podlehl Finsku...

Deník N

Hokejový národní tým v úvodním utkání Českých hokejových her podlehl Finsku 1:2 po nájezdech; jediný gól vstřelil Jiří Černoch. Další zápas hraje Česko v sobotu proti Švédsku. (Livesport)

Apr 13

Ústavní soud odmítl stížnost podnikatele a hokejového trenéra Aloise Hadamczika, jenž...

Deník N

Ústavní soud odmítl stížnost podnikatele a hokejového trenéra Aloise Hadamczika, jenž se domáhal vyššího odškodnění od vydavatele Blesku. Podle pravomocného rozsudku měl dostat od společnosti Czech News Center 200 000 korun, v žalobě…

Jan 1

České hokejové juniory nepustili do letadla, protože si je podle...

denikn.cz

České hokejové juniory nepustili do letadla, protože si je podle manažera spletli s Rusy. Ti se chovali podle svědků nevhodně, tedy kouřili, byli podnapilí a neměli roušky. Český tým tak musí přiletět z juniorského šampionátu v Kanadě o…

Sep 30

Česká hokejová reprezentace bude na olympiádě hrát v dresech se státním...

denikn.cz

Česká hokejová reprezentace bude na olympiádě hrát v dresech se státním znakem. Pod pěti kruhy jsou zakázané motivy jednotlivých sportovních asociací, takže se národní tým v Číně představí se státními symboly.