English

Zemanovi zbývají poslední měsíce na Hradě. Vysvětlujeme, s jakými trumfy může ještě hrát

Deník N / Česko

Analýza: Miloš Zeman bude už za deset měsíců bývalou hlavou státu. I když v minulých měsících přišel o zásadní porci svého vlivu, stále disponuje možnostmi, jak ovlivňovat českou politiku i společnost. To naplno prokázal v posledních…

More from Deník N / Česko

Mar 5

Prezident Miloš Zeman řekl, že při jmenování úřednické vlády Jiřího...

Deník N

Prezident Miloš Zeman řekl, že při jmenování úřednické vlády Jiřího Rusnoka v roce 2013 mu šlo o snahu posunout ČR k prezidentskému systému. Domnívá se, že po schválení přímé volby prezidenta by měly být rozšířeny kompetence hlavy státu.…

Oct 6

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jednal se srbským...

Deník N

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jednal se srbským prezidentem Aleksandarem Vučićem. Informoval o tom mluvčí Hradu.

May 27

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se slovenskou...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Setkání se účastnila i první dáma Ivana Zemanová a partner Čaputové Juraj Rizman.

May 8

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě u příležitosti Dne...

Deník N

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě u příležitosti Dne vítězství jmenoval 19 generálů z řad armády, policie, hasičů, Vězeňské služby a tajných služeb. Do hodnosti generálporučíka povýšil ředitele Vojenského zpravodajství Jana…

May 5

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se svým...

Deník N

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel se svým předchůdcem ve funkci Václavem Klausem starším.

Feb 23

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel s bývalým premiérem Andrejem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Hradě sešel s bývalým premiérem Andrejem Babišem (ANO). Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

Dec 22

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek navrhne prezidentovi Miloši Zemanovi ke jmenování...

denikn.cz

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek navrhne prezidentovi Miloši Zemanovi ke jmenování sedm nových soudců. Na dnešním zasedání to schválila vláda. (ČTK)

Dec 14

Prezident Miloš Zeman si za jmenování Jana Lipavského ministrem zahraničí...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman si za jmenování Jana Lipavského ministrem zahraničí konkrétní podmínky nekladl, řekl designovaný premiér Petr Fiala (ODS). S prezidentem chce vést pravidelný dialog. „Ne, pan prezident si takto formulované podmínky…

Aug 26

Prezident Miloš Zeman přivítal s vojenskými poctami na Pražském hradě německého...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přivítal s vojenskými poctami na Pražském hradě německého prezidenta Franka-Waltera Steinmeiera. Následovat bude společné jednání a oběd. (ČT)

Aug 10

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě ministra vnitra Jana Hamáčka...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě ministra vnitra Jana Hamáčka a poté i ministra zemědělství Miroslava Tomana. Na Twitteru o tom bez dalších podrobností informoval mluvčí Jiří Ovčáček.

Jun 1

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě setkal se šéfem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě setkal se šéfem ČSSD Janem Hamáčkem. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

May 25

Prezident Miloš Zeman souhlasí se jmenováním Adama Vojtěcha ministrem zdravotnictví....

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman souhlasí se jmenováním Adama Vojtěcha ministrem zdravotnictví. Jmenovací dekret podepíše ve středu, poté bude Vojtěch uveden do funkce ministra. Na Twitteru to uvedl prezidentův mluvčí.

Apr 21

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jmenoval Jakuba Kulhánka ministrem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jmenoval Jakuba Kulhánka ministrem zahraničí. Kulhánek tak přebírá vedení úřadu po vicepremiéru Janu Hamáčkovi. Více o novém šéfovi diplomacie jsme psali zde. Prezident Zeman ocenil Kulhánkovy…

Apr 20

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jedná s policejním prezidentem Janem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jedná s policejním prezidentem Janem Švejdarem. Na Twitteru o tom informoval prezidentův mluvčí.

Nov 25

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministrem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se na Pražském hradě sešel s ministrem obrany Lubomírem Metnarem. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

Nov 25

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě policejního prezidenta Jana...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě policejního prezidenta Jana Švejdara. Na Twitteru o tom informoval hradní mluvčí.

Jul 29

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě propůjčil generálskou hodnost...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě propůjčil generálskou hodnost plukovníku Pavlu Lipkovi. Stane se zástupcem velitele divize NATO v Polsku. (ČTK)

Jul 29

Prezident republiky Miloš Zeman jmenoval na Pražském hradě soudce obecných...

denikn.cz

Prezident republiky Miloš Zeman jmenoval na Pražském hradě soudce obecných soudů. „Velice vám přeji, aby vás nikdo nechtěl svléci z taláru, a také, když vaše rozhodnutí bude přezkoumáváno, bylo shledáno oprávněným a spravedlivým,“ řekl…

Jun 3

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě slovenského premiéra Igora...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě slovenského premiéra Igora Matoviče. Jednání se dále zúčastnili slovenský ministr vnitra Roman Mikulec a ministr zahraničních věcí a evropských záležitostí Ivan Korčok. (Hrad)

May 26

Prezident Miloš Zeman se dnes na Pražském hradě setkal s ředitelem...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman se dnes na Pražském hradě setkal s ředitelem Úřadu pro zahraniční styky a informace Markem Šimandlem. Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček to dnes bez podrobností uvedl na Twitteru. Na schůzce se Šimandlem se Zeman dohodl…