English

Předpověď počasí na příští víkend: Tropy, bude až 34 stupňů. Hrozí však i bouřky

EuroZprávy.cz

Česko má za sebou slunný víkend, o tom nadcházejícím by však mělo být ještě o něco lépe. Teploty podle meteorologů výrazně překročí třicítku, oteplení ale přinese i nebezpečí silných bouřek.

More from EuroZprávy.cz

Jun 17

Tropické počasí přinese teploty nad 30 stupňů i bouřky

EuroZprávy.cz

V Česku začal nový pracovní týden, který by měl přinést tropické teploty nad 30 stupňů. Vyplývá to z tvrzení meteorologů Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) na sociální síti X. V druhé polovině týdne budou zároveň hrozit bouřky.

May 23

Počasí: V Česku udeří silné bouřky, varovali meteorologové

EuroZprávy.cz

Česko v pátek opět zasáhnou silné bouřky, varoval Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve čtvrtek na sociální síti. Doprovázet je budou zejména přívalové srážky, napršet může kolem 50 milimetrů. Meteorologové také rovnou varovali, že…

May 19

Počasí: V Česku dnes udeří bouřky. Meteorologové upřesnili výstrahu

EuroZprávy.cz

V Česku od dnešní 14. hodiny hrozí silné bouřky. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) aktualizoval výstrahu, která se nově týká severních, severovýchodních a východních Čech a části Moravy až do půlnoci. Nejmenší pravděpodobnost výskytu…

Jul 11

Předpověď počasí pro tento týden: Teploty překročí i třicet stupňů

EuroZprávy.cz

Jasných dnů s teplotami kolem 30 stupňů i těch oblačných s dešťových přeháňkami se dočkáme v právě začínajícím červencovém týdnu. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Jun 22

Počasí: Do Česka dnes opět vtrhnou bouřky, varují meteorologové

EuroZprávy.cz

Jihozápad Čech dnes opět zasáhnou silné bouřky. Ojediněle se tam budou vyskytovat ve druhé polovině dne a doprovodit je může přívalový déšť, nárazy větru o rychlosti do 70 kilometrů v hodině a menší kroupy.

May 18

Předpověď počasí na červen: Teploty nad 20 stupňů, bude více srážek

EuroZprávy.cz

Za čtrnáct dní začne červen, paradoxně ale bude v jeho úvodu panovat chladnější počasí než nyní. Naznačuje to dlouhodobý výhled, který zveřejňuje Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

Mar 1

Předpověď počasí na březen: Meteorologové čekají nadprůměrné teploty

Noci budou v Česku až do víkendu mrazivé. Nejstudenější zřejmě bude úterní a středeční noc, kdy mohou teploty klesnout až na minus 11 stupňů Celsia. Uvedl to dnes Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) na svém facebookovém účtu a v týdenní…

Sep 16

Předpověď počasí na víkend: Teploty spadnou až na 15 stupňů

EuroZprávy.cz

O víkendu se citelně ochladí. Teploty během dne podle meteorologů spadnou až na pouhých 15 stupňů.

Aug 23

Předpověď počasí na tento týden: Teploty se propadnou až na 15 stupňů

EuroZprávy.cz

Do Česka přichází výrazné ochlazení. Tento týden bude během dne i 15 stupňů. Vyplývá to z předpovědi počasí Českého hydrometeorologického ústavu.

Jun 17

Předpověď počasí s varováním: Česko dnes potrápí vysoké teploty

EuroZprávy.cz

Meteorologové na dnešní odpoledne vydali varování před vysokými teplotami. Ty zasáhnou většinu Čech a část Moravy.

Mar 21

Předpověď počasí na měsíc: Do Česka míří jarní teploty

EuroZprávy.cz

V příštích týdnech se pravděpodobně oteplí a teploty již nebudou výrazněji kolísat. V následujícím týdnu rtuť může vystoupat až na 15 stupňů Celsia.

Apr 24

Do Česka míří letní teploty. Počasí přinese i bouřky

EuroZprávy.cz

Česko příští týden čekají takřka letní teploty dosahující 25 stupňů. Místy je ale zkazí bouřky.

Mar 19

Předpověď počasí ukazuje, kdy přijdou do Česka bouřky a letní teploty

EuroZprávy.cz

Do konce března se Česko už příliš vysokých teplot nedočká. Změna ale přijde s příchodem dubna, kdy se postupně oteplí až na 20 stupňů. Meteorologové také prozradili, kdy se do Česka přiženou bouřky a první letní teploty.

Jan 7

Teploty skočí o 13 stupňů. Nová předpověď počasí

EuroZprávy.cz

Česko čeká do konce týdne proměnlivé počasí. Teploty budou během noci a dne skákat až o 13 stupňů.

Oct 20

Podrobná předpověď počasí: Teploty skočí až o 20 stupňů

EuroZprávy.cz

Počasí bude příští týden jako na houpačce. Jak ukazuje nová předpověď, zatímco v noci mohou teploty klesnout až na 4 stupně, během dne vyskočí o téměř 20 stupňů nahoru.

May 14

Bouřky a 25 stupňů. Nová předpověď počasí

EuroZprávy.cz

Meteorologové tento týden ještě slibovali chladno, nová předpověď ale ukazuje, že zejména o víkendu se trend otočí a teploty porostou. Dosáhnout mohou za doprovodu silnějšího větru až 25 stupňů.

Apr 18

Meteorologové mění předpověď počasí na Velikonoce: Teploty budou nižší, než se čekalo

EuroZprávy.cz

Následující dny budou v Česku teplé až letní. Teploty ale přesto porostou méně, než meteorologové původně očekávali. Po ránu mohou klesnou pod nulu a během dne by neměly překročit 22 stupňů. V průběhu příštího týdne ale naopak dosáhnou…

Dec 25

Počasí se zbláznilo? Teploty budou jako na jaře. Čtěte předpověď

EuroZprávy.cz

Na severu Čech napadlo do rána zhruba pět centimetrů sněhu a fouká nárazový vítr, který může vytvářet sněhové jazyky. V Krkonoších dokonce platí druhý stupeň lavinového nebezpečí. Navzdory tomu teploty v následujících dnech opět porostou…

May 26

Připravte se na pařáky: Teploty přes 30 stupňů, hrozí bouřky. Dlouhodobá předpověď

EuroZprávy.cz

Praha - Výrazně nadprůměrné teploty z právě končícího týdne budou pokračovat i v týdnu následujícím. Uvedl to dnes Český hydrometeorologický ústav v dlouhodobém výhledu počasí.

Apr 19

Česko se paří. Teploty dnes překonaly 26 stupňů Celsia

Praha - Nejvyšší teploty v Česku dnes vystoupaly až nad 26 stupňů Celsia. Nejvýš se rtuť v teploměru dostala v Brně-Žabovřeskách, kde meteorologové naměřili 26,5 stupně.