English

Premiér Petr Fiala hovořil po telefonu s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským....

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala hovořil po telefonu s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. Ten na Twitteru poděkoval Česku za podporu Ukrajiny při jednáních o přiznání statusu kandidáta na členství v EU. Diskutovali také o českém…

More from Deník N / Česko

Jun 27

Premiér Petr Fiala se v Bruselu setkal s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským....

Deník N

Premiér Petr Fiala se v Bruselu setkal s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. Diskutovali o mírové konferenci ve Švýcarsku nebo nadcházejícím summitu NATO.

Apr 30

Premiér Petr Fiala zopakoval českou podporu rozšíření EU o země západního...

Deník N

Premiér Petr Fiala zopakoval českou podporu rozšíření EU o země západního Balkánu, Ukrajinu a Moldavsko. Stabilizuje to naše okolí, řekl na konferenci k 20 letům ČR v EU. Za aktuální výzvy v EU považuje hlavně konkurenceschopnost a…

Jul 7

Premiér Fiala se s Volodymyrem Zelenským definitivně dohodl na návštěvě Prahy...

Deník N

Premiér Fiala se s Volodymyrem Zelenským definitivně dohodl na návštěvě Prahy zhruba před pěti týdny, popisuje v rozhovoru s Deníkem N poradce pro národní bezpečnost Tomáš Pojar. Ten s ukrajinským prezidentem včera letěl na palubě vládního…

Jul 7

Markéta Pekarová Adamová s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským probírala summit Krymské...

Deník N

Markéta Pekarová Adamová s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským probírala summit Krymské platformy, který se v Praze uskuteční letos na podzim. „Měla jsem tu radost panu prezidentovi říct, že budeme stále po boku Ukrajinců v boji…

Jul 7

Premiér Petr Fiala přijal na Úřadu vlády ukrajinského prezidenta Volodymyra...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala přijal na Úřadu vlády ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Následovat by mělo zhruba hodinové jednání se zástupci vlády.

Jul 6

Český vládní speciál s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským přistál v Praze. Letadlo...

Deník N

Český vládní speciál s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským přistál v Praze. Letadlo bylo doprovázeno dvěma armádními gripeny. Program začne uvítacím ceremoniálem na Pražském hradě.

Jun 1

Premiér Fiala se na summitu EPC setkal s ukrajinským prezidentem Zelenským,...

Deník N

Premiér Fiala se na summitu EPC setkal s ukrajinským prezidentem Zelenským, uvedlo Fialovo tiskové oddělení. Premiér má na summitu na programu i další bilaterální schůzky.

Mar 12

Prezident Petr Pavel telefonicky mluvil s ukrajinským protějškem Volodymyrem Zelenským. Dohodli...

Deník N

Prezident Petr Pavel telefonicky mluvil s ukrajinským protějškem Volodymyrem Zelenským. Dohodli se na další spolupráci, Zelenskyj mu pogratuloval k převzetí úřadu. (Twitter Zelenského)

Feb 9

Premiér Petr Fiala a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj na užším jednání...

Deník N

Premiér Petr Fiala a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj na užším jednání mluvili o dodávkách přístrojů na výrobu energie na Ukrajinu, tématem jednání byla i účast země v některých unijních programech. (ČTK)

Jan 9

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v telefonátu s premiérem Petrem Fialou poděkoval Česku...

Deník N / Česko

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v telefonátu s premiérem Petrem Fialou poděkoval Česku za dodávky zbraní, očekává jejich navýšení. Ocenil i podporu Ukrajiny za českého předsednictví EU. (ČTK)

Oct 31

Zástupci české vlády přijeli do Kyjeva. S premiérem Petrem Fialou se...

Deník N / Česko

Zástupci české vlády přijeli do Kyjeva. S premiérem Petrem Fialou se schůzky s ukrajinským kabinetem zúčastní tři vicepremiéři a čtyři ministři, uvedla ČT.

Sep 30

Premiér Petr Fiala: Česká republika neuznává referenda o připojení čtyř ukrajinských...

Deník N

Premiér Petr Fiala: Česká republika neuznává referenda o připojení čtyř ukrajinských oblastí k Rusku. Anektování těchto území ze strany Ruska je nepřijatelné a nelegitimní. ČR i nadále považuje tato území za ukrajinská.

Jun 23

Premiér Petr Fiala včera telefonicky hovořil s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským....

Deník N

Premiér Petr Fiala včera telefonicky hovořil s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. Fiala uvedl, že mu Zelenskyj děkoval za podporu Ukrajiny.

Jun 22

Premiér Petr Fiala hovořil po telefonu s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským....

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala hovořil po telefonu s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. Ten na Twitteru poděkoval Česku za podporu Ukrajiny při jednáních o přiznání statusu kandidáta na členství v EU. Diskutovali také o českém…

Mar 21

Ukrajinský prezident Zelenskyj označil návštěvu českého, polského a slovinského premiéra v Kyjevě...

Deník N / Svět

Ukrajinský prezident Zelenskyj označil návštěvu českého, polského a slovinského premiéra v Kyjevě za odvážnou. Je rád, že Ukrajinu příjezdem podpořili a nebáli se Ruska. (ČT24)

Mar 15

Premiér Petr Fiala se setkal s ukrajinským prezidentem Zelenským. Fiala je...

Deník N / Svět

Premiér Petr Fiala se setkal s ukrajinským prezidentem Zelenským. Fiala je na návštěvě Kyjeva spolu s premiéry Polska a Slovinska. Záznam ze setkání zveřejnil prezident Zelenskyj na Telegramu.

Mar 15

Premiér Petr Fiala zveřejnil fotografii z cesty do Kyjeva. Do ukrajinské...

Deník N / Svět

Premiér Petr Fiala zveřejnil fotografii z cesty do Kyjeva. Do ukrajinské metropole jede společně s polským premiérem Morawieckim, vicepremiérem Kaczyńským a slovinským předsedou vlády Janšou.

Mar 15

Premiér Petr Fiala dnes jede do Kyjeva, kde se má...

Deník N / Česko

Premiér Petr Fiala dnes jede do Kyjeva, kde se má setkat s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským a premiérem Šmyhalem. Na návštěvu Fiala (ODS) jede společně s polským premiérem Mateuszem Morawieckým, vicepremiérem Jarosławem…

Mar 13

Český premiér Petr Fiala krátce telefonoval s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským....

Deník N / Svět

Český premiér Petr Fiala krátce telefonoval s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. „Ujistil jsem ho, že dodávky humanitární i vojenské pomoci z České republiky na Ukrajinu budou pokračovat i nadále,“ napsal premiér.

Feb 26

Premiér Petr Fiala mluvil s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. „Probrali aktuální...

Deník N / Svět

Premiér Petr Fiala mluvil s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. „Probrali aktuální situaci na Ukrajině. Pan premiér ujistil pana prezidenta, ze se Ukrajina může na ČR spolehnout,“ napsal Deníku N mluvčí Smolka.