English

Veronika Žilková: Takhle Soukup komentoval její rozchod se Stropnickým!

Stars24.cz

Zatímco Agáta Hanychová je už zase zadaná, její maminka Veronika Žilková zůstává po rozchodu s Martinem Stropnickým sama. Rozpad jejich vztahu okomentoval shodou okolností také Jaromír Soukup, současný partner Hanychové.

More from Stars24.cz

Oct 3

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Budoucnost dcery je nejistá i měsíc po rozchodu!

Stars24.cz

Hledání společné řeči mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem ohledně dcery Rozárky pokračuje u soudu, kde se řeší, kdo holčičku dostane do péče. Bude to miliardář, anebo dcera herečky Veroniky Žilkové?

Sep 26

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup po rozchodu: Žilková řekla, jak si dělí čas s Rozárkou!

Stars24.cz

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se sice rozešli, alespoň jako rodiče se ale musí snažit fungovat, přestože se objevily jisté informace, které naznačují, že to není vůbec jednoduché. Veronika Žilková se ale rozhodla vykreslit věci v trochu…

Sep 16

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: První pře po rozchodu! A slova o velkém omylu

Stars24.cz

Lidem se dosud mohlo zdát, že rozchod Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa proběhl v naprostém klidu, jenže začínají prosakovat informace, které naznačují pravý opak. Něco je sice jenom šeptanda, v jednom případě jde ale o potvrzenou věc.

Sep 7

Veronika Žilková a Jaromír Soukup stále na jedné lodi? Jde o Agátu!

Stars24.cz

Veronika Žilková se samozřejmě snaží být Agátě Hanychové v těchto dnech oporou, což spočívá i v tom, že neváhá reagovat na slavné osobnosti, které se o její dceru otírají. Influencerka se navíc dočkala zastání i od bývalého partnera…

Sep 3

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup hlásí ROZCHOD!

Stars24.cz

Jedno jediné vyjádření k rozchodu a dost! Agáta Hanychová definitivně potvrdila, že už netvoří hvězdný pár s Jaromírem Soukupem. Spekulovalo se o tom pěkných pár dní, prakticky od jejich zvláštního návratu ze španělského letoviska Marbella.

Jun 8

Veronika Žilková a Martin Stropnický se rozvedli!

Stars24.cz

Je hotovo! Herečka Veronika Žilková a diplomat Martin Stropnický se dnes oficiálně rozvedli. Dohodu podepsali před budovou Justičního paláce v Praze Na Míčankách.

Feb 22

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová se těší na miminko: Jak to má "babička" Žilková?

Stars24.cz

Veronika Žilková už babičkou je, vždyť její dcera Agáta Hanychová momentálně čeká již třetího potomka. Ovšem prvního se současným partnerem Jaromírem Soukupem. Těší se na něj i známá herečka.

Jan 17

Veronika Žilková versus Agáta Hanychová? Jde o politiku!

stars24.cz

Česko v lednu žije především volbou prezidenta republiky, do kampaní se zapojují i známé osobnosti. Asi nejméně jich podpořilo Andreje Babiše, expremiér stejně postoupil do druhého kola. K radosti Agáty Hanychové...

Nov 23

Veronika Žilková po rozchodu se Stropnickým: Překvapivá svatba!

Stars24.cz

Veronika Žilková má na sociálních sítích desítky tisíc fanoušků, které dnes pořádně překvapila. Oblékla si totiž svatební šaty. Vysvětlila to ve svých 61 letech nějak?

Sep 27

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Bude i SVATBA?!

Stars24.cz

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup nepřestávají udivovat tím, jak rychle svůj vztah posouvají na další úroveň. Začalo to společným televizním pořadem, pokračovalo dítětem a nyní už se dokonce řeší svatba.

Sep 19

Agáta Hanychová je TĚHOTNÁ s Jaromírem Soukupem!

Stars24.cz

Na každém šprochu je pravdy trochu, říká se. V případě Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa se to potvrdilo do puntíku. Hvězdná dvojice se totiž podle nejnovějších informací těší na miminko.

Aug 16

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Žilková otevřeně o novém vztahu dcery!

Stars24.cz

Veronika Žilková už toho v letošním roce prožila opravdu hodně, především se rozpadlo její dlouholeté manželství. Štěstí v lásce má alespoň její nejstarší dcera. Co herečka říká vztahu Agáty Hanychové?

Jul 24

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: Romantický výlet po Španělsku!

Stars24.cz

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová tráví spoustu času ve Španělsku. Někteří si lámou hlavu, jak je to možné, když mediální magnát byl zvyklý být neustále na obrazovce, jeho to ale - zdá se - úplně netrápí.

Jul 21

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: Není jich už trochu moc?!

Stars24.cz

Bez větších debat tvoří Jaromír Soukup a Agáta Hanychová momentálně nejsledovanější český pár. Člověk si ale už občas říká, jestli jich není v médiích a na sociálních sítích trochu dost.

Jul 11

Jaromír Soukup: Agáta Hanychová není jeho typ!

stars24.cz

Ačkoliv to novému duu zatím klape, je s podivem, že k sobě Jaromír Soukup a Agáta Hanychová našli cestu. Zatímco ona vždy preferovala mladší partnery, on měl jiný vkus.

Jul 3

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Ukážou se spolu ve Varech?

Stars24.cz

Agáta Hanychová si našla čas na své fanoušky a na Instagramu odpověděla na některé jejich dotazy. Řekla například, jestli budou mít možnost spatřit ji i s novým partnerem na filmovém festivalu.

Jun 23

Veronika Žilková: Takhle Soukup komentoval její rozchod se Stropnickým!

Stars24.cz

Zatímco Agáta Hanychová je už zase zadaná, její maminka Veronika Žilková zůstává po rozchodu s Martinem Stropnickým sama. Rozpad jejich vztahu okomentoval shodou okolností také Jaromír Soukup, současný partner Hanychové.

Mar 18

Veronika Žilková: Poprask kolem rozchodu se Stropnickým už vzal za své!

Stars24.cz

Ke konci se chýlí pracovní týden, během kterého se zásadně změnil život Veroniky Žilkové. Manžel totiž známé herečce sdělil, že ji nemiluje. Ona se následně rozhodla pro radikální krok.

Mar 15

Veronika Žilková přiznala: Stropnický si rozchod představoval jinak!

Stars24.cz

Veronika Žilková a Martin Stropnický už netvoří pár, chystá se rozvod. Už pouhý rozchod se ale odehrál jinak, než si to český velvyslanec v Izraeli a někdejší herec představoval. Jeho žena prozradila, co po ní chtěl.

Mar 14

Veronika Žilková a Martin Stropnický: Šokující forma oznámení ROZCHODU!

Stars24.cz

Tak to je šok! Veronika Žilková a Martin Stropnický se prý rozvádějí. Dramatický zvrat v jejich osobních životech přišel doslova jako blesk z čistého nebe. Co se stalo?