English

Veronika Žilková: Takhle Soukup komentoval její rozchod se Stropnickým!

Stars24.cz

Zatímco Agáta Hanychová je už zase zadaná, její maminka Veronika Žilková zůstává po rozchodu s Martinem Stropnickým sama. Rozpad jejich vztahu okomentoval shodou okolností také Jaromír Soukup, současný partner Hanychové.

More from Stars24.cz

Sep 26

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup po rozchodu: Žilková řekla, jak si dělí čas s Rozárkou!

Stars24.cz

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se sice rozešli, alespoň jako rodiče se ale musí snažit fungovat, přestože se objevily jisté informace, které naznačují, že to není vůbec jednoduché. Veronika Žilková se ale rozhodla vykreslit věci v trochu…

Sep 7

Veronika Žilková a Jaromír Soukup stále na jedné lodi? Jde o Agátu!

Stars24.cz

Veronika Žilková se samozřejmě snaží být Agátě Hanychové v těchto dnech oporou, což spočívá i v tom, že neváhá reagovat na slavné osobnosti, které se o její dceru otírají. Influencerka se navíc dočkala zastání i od bývalého partnera…

Jun 8

Veronika Žilková a Martin Stropnický se rozvedli!

Stars24.cz

Je hotovo! Herečka Veronika Žilková a diplomat Martin Stropnický se dnes oficiálně rozvedli. Dohodu podepsali před budovou Justičního paláce v Praze Na Míčankách.

Mar 14

Veronika Žilková a Martin Stropnický: ROZVOD se táhne už přesně rok!

Stars24.cz

Na den přesně před rokem vyšlo najevo, že vztah Veroniky Žilkové a Martina Stropnického je minulostí. Letošní půlkulaté patnácté výročí svatby si tedy rozhodně připomínat nebudou. Minimálně herečka už se v osobním životě posunula dál.

Feb 22

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová se těší na miminko: Jak to má "babička" Žilková?

Stars24.cz

Veronika Žilková už babičkou je, vždyť její dcera Agáta Hanychová momentálně čeká již třetího potomka. Ovšem prvního se současným partnerem Jaromírem Soukupem. Těší se na něj i známá herečka.

Jan 16

Veronika Žilková ukázala, jak probíhá rozvod s Martinem Stropnickým!

stars24.cz

Veronika Žilková už je opět zadaná, jejím partnerem je hudebník Josef Holomáč. Nevyřízené účty však má herečka stále se svým manželem a kolegou Martinem Stropnickým. Jak probíhá jejich rozvod?

Nov 23

Veronika Žilková po rozchodu se Stropnickým: Překvapivá svatba!

Stars24.cz

Veronika Žilková má na sociálních sítích desítky tisíc fanoušků, které dnes pořádně překvapila. Oblékla si totiž svatební šaty. Vysvětlila to ve svých 61 letech nějak?

Nov 15

Veronika Žilková a Martin Stropnický: O čem se nejčastěji baví, pokud k tomu vůbec dojde?

stars24.cz

Veronika Žilková a Martin Stropnický už několik měsíců hledají společnou řeč, leč zatím marně. Nejde ani tak o otázky týkající se jejich manželství, jako spíše o rodinné záležitosti.

Aug 16

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Žilková otevřeně o novém vztahu dcery!

Stars24.cz

Veronika Žilková už toho v letošním roce prožila opravdu hodně, především se rozpadlo její dlouholeté manželství. Štěstí v lásce má alespoň její nejstarší dcera. Co herečka říká vztahu Agáty Hanychové?

Jun 23

Veronika Žilková: Takhle Soukup komentoval její rozchod se Stropnickým!

Stars24.cz

Zatímco Agáta Hanychová je už zase zadaná, její maminka Veronika Žilková zůstává po rozchodu s Martinem Stropnickým sama. Rozpad jejich vztahu okomentoval shodou okolností také Jaromír Soukup, současný partner Hanychové.

Jun 3

Veronika Žilková: Co požaduje po Stropnickém?

stars24.cz

Na společnou budoucnost Martina Stropnického a Veroniky Žilkové to už nějaký čas nevypadá. Rozvod ovšem u hereckého páru zatím také není na pořadu dne. Známá herečka naznačila, co si vlastně ona představuje, že se bude dít dál.

Apr 19

Martin Stropnický má milenku? Nové informace o rozchodu se Žilkovou!

Stars24.cz

Aféra kolem rozpadu vztahu hereckého páru, který tvořili Veronika Žilková a Martin Stropnický, se řeší neustále. Nyní se zdá, že za nečekaný zvrat v jejich osobních životech může třetí osoba.

Mar 30

Veronika Žilková: Prodává už Stropnického věci? Herečka promluvila!

Stars24.cz

V březnu došlo k zásadnímu zvratu v životě Veroniky Žilkové, její manžel Martin Stropnický zasadil jejich vztahu velkou ránu. Co udělala herečka s jeho věcmi ve společné domácnosti?

Mar 18

Veronika Žilková: Poprask kolem rozchodu se Stropnickým už vzal za své!

Stars24.cz

Ke konci se chýlí pracovní týden, během kterého se zásadně změnil život Veroniky Žilkové. Manžel totiž známé herečce sdělil, že ji nemiluje. Ona se následně rozhodla pro radikální krok.

Mar 16

Stropnický o rozchodu se Žilkovou mlčí! Čím to je?

Stars24.cz

O třaskavém rozchodu Veroniky Žilkové a Martina Stropnického, který v tomto týdnu otřásl českým šoubyznysem, se toho stále mnoho neví. Důvodem je i fakt, že se diplomat, politik a herec v jedné osobě rozhodl mlčet.

Mar 15

Veronika Žilková přiznala: Stropnický si rozchod představoval jinak!

Stars24.cz

Veronika Žilková a Martin Stropnický už netvoří pár, chystá se rozvod. Už pouhý rozchod se ale odehrál jinak, než si to český velvyslanec v Izraeli a někdejší herec představoval. Jeho žena prozradila, co po ní chtěl.

Mar 14

Martin Stropnický dal Žilkové košem: Tenhle rozchod si za rámeček nedá!

stars24.cz

Martin Stropnický je mužem mnoha profesí. Jako herec zářil na divadle i ve filmu a téměř deset let byl uměleckým šéfem Divadla na Vinohradech, byl také ministrem kultury, obrany, zahraničních věcí a místopředsedou vlády i poslancem. Nyní…

Mar 14

Veronika Žilková: PRVNÍ SLOVA po oznámení rozchodu!

Stars24.cz

Českým šoubyznysem dnes otřásla zpráva o třaskavém rozchodu prostřednictvím emailu. Veronika Žilková si však zprávou od manžela Martina Stropnického nenechala vzít chuť do života.

Mar 14

Veronika Žilková a Martin Stropnický: Šokující forma oznámení ROZCHODU!

Stars24.cz

Tak to je šok! Veronika Žilková a Martin Stropnický se prý rozvádějí. Dramatický zvrat v jejich osobních životech přišel doslova jako blesk z čistého nebe. Co se stalo?

Oct 4

Veronika Žilková přiznala: Herečkou jsem být nechtěla!

stars24.cz

Veronika Žilková se v posledních letech herectví moc věnovat nemohla, protože doprovázela manžela na diplomatické misi v zahraničí. Možná jí to ale ani tak moc nevadilo, protože prý herečkou být nechtěla.