English

Pořadatelé Wimbledonu zveřejnili turnajové pavouky pro letošní ročník. Dvojnásobnou vítězku...

Deník N

Pořadatelé Wimbledonu zveřejnili turnajové pavouky pro letošní ročník. Dvojnásobnou vítězku turnaje Petru Kvitovou čeká v prvním kole Italka Paoliniová, Karolína Muchová vyzve Rumunku Halepovou, Barbora Krejčíková si zahraje s Belgičankou…

More from Deník N

Jun 26

Česká tenistka Barbora Krejčíková si po finále v Birminghamu polepšila ve...

Deník N

Česká tenistka Barbora Krejčíková si po finále v Birminghamu polepšila ve světovém žebříčku o dvě příčky na desáté místo. Petra Kvitová je po zisku titulu v Berlíně stále devátá. (České noviny)

Mar 26

Česká tenistka Karolína Muchová na turnaji v Miami prohrála s...

Deník N

Česká tenistka Karolína Muchová na turnaji v Miami prohrála s Rumunkou Soranou Cirsteaovou 5:7 a 1:6. Češka tak do osmifinále nepostoupí. (iSport)

Feb 21

Tenistky Karolína Plíšková a Barbora Krejčíková postoupily na turnaji v Dubaji do...

Deník N

Tenistky Karolína Plíšková a Barbora Krejčíková postoupily na turnaji v Dubaji do třetího kola. Plíšková porazila šestou nasazenou Marii Sakkari z Řecka hladce 6:1, 6:2. Krejčíková v duelu s ruskou tenistkou Darjou Kasatkinou odvrátila…

Oct 9

Barbora Krejčíková není jediná česká tenistka, která dnes vyhrála turnaj....

Deník N

Barbora Krejčíková není jediná česká tenistka, která dnes vyhrála turnaj. Kateřina Siniaková zvítězila spolu s Francouzkou Kristinou Mladenovicovou ve finále čtyřhry turnaje v tuniském Monastiru. Je to už osmé letošní finále z osmi, které…

Jun 29

Karolína Plíšková vyřadila v českém souboji prvního kola Wimbledonu Terezu Martincovou....

Deník N

Karolína Plíšková vyřadila v českém souboji prvního kola Wimbledonu Terezu Martincovou. Po výhře 7:6, 7:5 postupuje do druhého kola. (Wimbledon)

Mar 23

V českém 2. kole ženského turnaje v Miami vyřadila Karolína Muchová Terezu Martincovou...

Deník N

V českém 2. kole ženského turnaje v Miami vyřadila Karolína Muchová Terezu Martincovou těsně dvakrát 7:6. Dnes ještě hrají dvě Češky ve dvou zápasech, Siniaková a Bouzková. (WTA)

Feb 14

Česká tenistka Barbora Krejčíková se na šampionátu v Dubaji dostala...

denikn.cz

Česká tenistka Barbora Krejčíková se na šampionátu v Dubaji dostala do druhého kola. Francouzku Caroline Garciaovou porazila 6:4 a 7:6. (WTA)

Jan 21

Česká tenistka Barbora Krejčíková postoupila do dalšího kola Australian Open....

denikn.cz

Česká tenistka Barbora Krejčíková postoupila do dalšího kola Australian Open. Zvítězila nad Lotyškou Jelenou Ostapenkovou 2:6, 6:4, 6:4. (Australian Open)

Nov 13

Pro tenistky Barboru Krejčíkovou a Karolínu Plíškovou může skončit Turnaji...

denikn.cz

Pro tenistky Barboru Krejčíkovou a Karolínu Plíškovou může skončit Turnaji mistryň už ve skupině. Nejblíže k semifinále má Španělka Garbiňe Muguruzaová, již posune dál dvousetová výhra nad již postupující Estonkou Anett Kontaveitovou. (ČTK)

Nov 9

Tenistky Barbora Krejčíková a Karolína Plíšková jsou na Turnaji mistryň v mexické...

denikn.cz

Tenistky Barbora Krejčíková a Karolína Plíšková jsou na Turnaji mistryň v mexické Guadalajaře spolu ve skupině Teotihuacán. O postup do semifinále budou s Češkami bojovat Španělka Garbiňe Muguruzaová a Estonka Anett Kontaveitová. (WTA)

Aug 23

Česká tenistka Barbora Krejčíková se po turnaji v Cincinnati posunula...

denikn.cz

Česká tenistka Barbora Krejčíková se po turnaji v Cincinnati posunula v žebříčku WTA na deváté místo, což je její nejlepší umístění v kariéře. Nejlepší česká hráčka Karolína Plíšková je v okruhu WTA čtvrtá. (WTA)

Jul 13

Tenistka Barbora Krejčíková je třetí českou hráčkou, která dnes postoupila...

denikn.cz

Tenistka Barbora Krejčíková je třetí českou hráčkou, která dnes postoupila do 2. kola turnaje Livesport Prague Open. Vyřadila Bulharku Šinikovovou 2:0. (WTA)

Jul 3

Česká tenistka Karolína Muchová se dostala do osmifinále Wimbledonu, když...

denikn.cz

Česká tenistka Karolína Muchová se dostala do osmifinále Wimbledonu, když porazila ve třetím kole Rusku Anastasii Pavljučenkovovou 7:5 a 6:3. Ruská tenistka byla letos ve finále Roland Garros.

Jul 2

Tenistka Karolína Plíšková vyhrála české derby s Terezou Martincovou a postoupila ve...

denikn.cz

Tenistka Karolína Plíšková vyhrála české derby s Terezou Martincovou a postoupila ve Wimbledonu mezi 16 nejlepších. Krajanku porazila dvakrát 6:3. (Wimbledon)

Jun 30

Karolína Muchová je první dnešní českou postupující v prvním kole na...

denikn.cz

Karolína Muchová je první dnešní českou postupující v prvním kole na tenisovém grandslamu ve Wimbledonu. Vyřadila Číňanku Čangovou 2:0. (Wimbledon)

Mar 9

České tenistky Karolína Plíšková, Krejčíková a Martincová postoupily ze druhého kola...

denikn.cz

České tenistky Karolína Plíšková, Krejčíková a Martincová postoupily ze druhého kola turnaje v Dubaji. Naopak vypadla Vondroušová. Odpoledne ještě bude hrát Petra Kvitová. (WTA)

Mar 7

Česká tenistka Barbora Krejčíková postoupila v Dubaji do druhého kola,...

denikn.cz

Česká tenistka Barbora Krejčíková postoupila v Dubaji do druhého kola, když porazila Mariu Sakkariovou 6:2 a 7:6.

Feb 11

Karolína Plíšková i Karolína Muchová vyhrály zápasy 2. kola Australian Open. Naopak...

denikn.cz

Karolína Plíšková i Karolína Muchová vyhrály zápasy 2. kola Australian Open. Naopak vypadla Barbora Krejčíková. V 1. kole čtyřhry zvítězily Barbora Strýcová i Renata Voráčová. (AO)

Sep 30

V dnešních českých zápasech 2. kola tenisového French Open Barbora Krejčíková vyřadila...

denikn.cz

V dnešních českých zápasech 2. kola tenisového French Open Barbora Krejčíková vyřadila jmenovkyni Strýcovou 2:1 na sety. A Kateřina Siniaková postoupila přes Rusku Pavljučenkovou 2:0.

Aug 23

Česká tenistka Karolína Muchová postoupila na turnaji v New Yorku do...

denikn.cz

Česká tenistka Karolína Muchová postoupila na turnaji v New Yorku do druhého kola. Američanku Ann Liovou porazila dvakrát 6:4. V dalším utkání bude hrát se čtvrtou nasazenou Naomi Ósakaovou.