English

Kvůli nehodě čtyř vozidel je zastavený provoz na dálnici D6 ve směru ze Sokolova na Karlovy Vary,…

Požáry.cz

Kvůli nehodě čtyř vozidel je zastavený provoz na dálnici D6 ve směru ze Sokolova na Karlovy Vary, za sjezdem na Jenišov.

More from Požáry.cz

Jan 27

Na dálnici D6 před sjezdem na Šabinu zasahují hasiči u dopravní nehody 4 osobních aut. Provoz ve…

Požáry.cz

Na dálnici D6 před sjezdem na Šabinu zasahují hasiči u dopravní nehody 4 osobních aut. Provoz ve směru na Karlovy Vary je uzavřený.

Dec 8

Silnice v Karlovarském kraji aktuálně pokryla ledovka. Nejhorší situace je na dálnici D6, konkrétně…

Požáry.cz

Silnice v Karlovarském kraji aktuálně pokryla ledovka. Nejhorší situace je na dálnici D6, konkrétně na Sokolovsku. U sjezdu na Kynšperk nad Ohří došlo během několika málo minut hned k šesti dopravním nehodám. Postupně havarovalo devět…

Nov 24

Série nehod na zledovatělé dálnici D6 u Řevničova zastavila provoz směrem do Karlových Varů

www.pozary.cz

V pátek 24. listopadu v 17.48 hodin byla na operační středisko HZS Středočeského kraje předána informace o dopravní nehodě osobního vozidla, které na 36. kilometru dálnice D6 ve směru z Prahy do Karlových Varů narazilo do svodidel a…

Nov 9

Mezi Sokolovem a Loktem došlo ke dvěma nehodám; jedna byla směrem na Karlovy Vary, druhá v protisměru

Požáry.cz

Dvě dopravní nehody se staly 9. listopadu 2023 ráno prakticky zároveň na silnici D6 mezi Sokolovem a Loktem. Jedna nehoda se stala v jízdním pruhu směrem na Karlovy Vary, druhá pak v protisměru.

Sep 25

Na dálnici D6 mezi Sokolovem a Loktem zasahují složky IZS u nehody osobního vozidla, je mimo…

Požáry.cz

Na dálnici D6 mezi Sokolovem a Loktem zasahují složky IZS u nehody osobního vozidla, je mimo vozovku. Pro zraněnou osobu letí vrtulník.

Aug 15

Hasiči v Karlovarském kraji zasahují u 60 událostí, z toho 30 je přímo v Karlových Varech. Jedná se…

Požáry.cz

Hasiči v Karlovarském kraji zasahují u 60 událostí, z toho 30 je přímo v Karlových Varech. Jedná se o popadané stromy a zatopené prostory. Zatopená je část města Stará louka, Nová louka, Divadelní náměstí.

May 29

Senior s dodávkou zastavil na dálnici D6 a způsobil hromadnou nehodu, jeden člověk skončil v nemocnici

Požáry.cz

Policisté prošetřují nehodu, která byla na linku tísňového volání 158 nahlášena čtrnáct minut po desáté hodině večer 29. května 2023 a k níž se sjely všechny složky Integrovaného záchranného systému.

Jan 19

Jedno osobní auto havarovalo na silnici D6 u Sokolova, ve směru na Karlovy Vary. Nehoda je bez…

Požáry.cz

Jedno osobní auto havarovalo na silnici D6 u Sokolova, ve směru na Karlovy Vary. Nehoda je bez zranění, provoz je svedený do jednoho pruhu a je plynulý.

Nov 28

Na dálnici D6 se střetla sanitka s dodávkou, tři lidé byli zraněni

Požáry.cz

Po střetu dvou vozidel těsně za sjezdem na Loučky je uzavřena dálnice D6 ve směru z Karlových Varů na Sokolov. Objízdná trasa vede přes Loket, Nové Sedlo a Chodov. Na místě zasahují složky IZS.

Oct 7

Po dopravní nehodě se zraněním je uzavřena dálnice D6 ve směru na Cheb, konkrétně za odbočkou na…

Požáry.cz

Po dopravní nehodě se zraněním je uzavřena dálnice D6 ve směru na Cheb, konkrétně za odbočkou na Loučky na Sokolovsku. Na místě zasahují složky IZS. Policisté na místě řídí dopravu.

Aug 29

Dopravní nehoda dvou osobních aut komplikuje provoz na sjezdu z průtahu Karlovými Vary na Jenišov.…

www.pozary.cz

Dopravní nehoda dvou osobních aut komplikuje provoz na sjezdu z průtahu Karlovými Vary na Jenišov. Na místě zasahují hasiči z karlovarské stanice, jednu zraněnou osobu odvezla sanitka záchranné služby. Provoz v místě nehody je omezený, je…

Jun 30

Kvůli nehodě čtyř vozidel je zastavený provoz na dálnici D6 ve směru ze Sokolova na Karlovy Vary,…

Požáry.cz

Kvůli nehodě čtyř vozidel je zastavený provoz na dálnici D6 ve směru ze Sokolova na Karlovy Vary, za sjezdem na Jenišov.

Jan 27

Nehoda zablokovala dálnici D6 mezi Sokolovem a Chebem, střetla se dvě osobní vozidla

Požáry.cz

Ve čtvrtek 27. ledna krátce po páté hodině odpolední došlo na dálnici D6 mezi Sokolovem a Chebem k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. K té mělo dojít tak, že třiatřicetiletý cizinec řídil osobní automobil Volkswagen na dálnici D6 ve…

Jan 21

Na dálnici D6 ve směru na Karlovy Vary, konkrétně za odbočkou na Loket na 136. kilometru, došlo k…

Požáry.cz

Na dálnici D6 ve směru na Karlovy Vary, konkrétně za odbočkou na Loket na 136. kilometru, došlo k dopravní nehodě tří vozidel. Nikdo nebyl zraněn, silnice je zcela uzavřena. Policisté na místě odklánějí dopravu na objízdnou trasu.

Nov 12

Na dálnici D6 na 139. kilometru ve směru na Karlovy Vary došlo k dopravní nehodě osobního vozidla,…

Požáry.cz

Na dálnici D6 na 139. kilometru ve směru na Karlovy Vary došlo k dopravní nehodě osobního vozidla, které po smyku přeletělo přes svodidla. Nedošlo ke zranění.

Oct 15

Po dopravní nehoda na dálnici D6 skončil automobil na střeše, řidič nebyl zraněn

www.pozary.cz

Ve čtvrtek 14. října letošního roku došlo krátce po 19. hodině na dálnici D6, konkrétně poblíž Březové, k dopravní nehodě.

Oct 7

Na prvním kilometru dálnice D6 zasahují hasiči u vysypaného nákladu použitých akumulátorů. Některé…

Požáry.cz

Na prvním kilometru dálnice D6 zasahují hasiči u vysypaného nákladu použitých akumulátorů. Některé jsou poškozené a vytéká z nich náplň. Jednotka zabraňuje úniku do životního prostředí a zasypává kapalinu sorbentem.

Jul 25

Dopravní nehoda dvou osobních aut komplikovala provoz na silnici D6 u Sokolova. Na místě zasahovaly…

Požáry.cz

Dopravní nehoda dvou osobních aut komplikovala provoz na silnici D6 u Sokolova. Na místě zasahovaly tři jednotky hasičů, o zraněné osoby se postarala záchranná služba.

Jun 23

Na 148,7. kilometru dálnice D6 ve směru na Karlovy Vary zasahují hasiči u dopravní nehody osobního…

www.pozary.cz

Na 148,7. kilometru dálnice D6 ve směru na Karlovy Vary zasahují hasiči u dopravní nehody osobního a nákladního automobilu. Provoz je omezen.

May 31

Na obchvatu Karlových Varů na úrovni Jenišova ve směru na Sokolov likvidují hasiči únik provozních…

www.pozary.cz

Na obchvatu Karlových Varů na úrovni Jenišova ve směru na Sokolov likvidují hasiči únik provozních kapalin z nákladního auta. Provoz v místě je s opatrnostní plynulý.