English

Miloš Zeman odjíždí na dovolenou. Jaké jsou plány prezidenta?

Stars24.cz

Tisíce Čechů vyrazili v uplynulých dnech na dovolenou, ať už do zahraničí nebo po Česku. Volno si v tomto týdnu užije také prezident Miloš Zeman. Jaké jsou jeho plány?

More from Stars24.cz

Mar 22

Křehký pacient Miloš Zeman. Lékaři nastínili, co bude s prezidentem

Stars24.cz

Bývalý prezident Miloš Zeman je už přes týden hospitalizován v pražské Fakultní nemocnici Motol. Tamní lékaři na páteční tiskové konferenci uvedli, že Zeman bude během dnešního dne přeložen z jednotky intenzivní péče na standardní pokoj…

Jul 4

Miloš Zeman odjíždí na dovolenou. Jaké jsou plány prezidenta?

Stars24.cz

Tisíce Čechů vyrazili v uplynulých dnech na dovolenou, ať už do zahraničí nebo po Česku. Volno si v tomto týdnu užije také prezident Miloš Zeman. Jaké jsou jeho plány?

May 6

Kandidáti na prezidenta 2023: Kdo přijal výzvu Miloše Zemana?

Stars24.cz

Mnohými je označován za prvního vážného kandidáta, který oznámil, že jde do boje o Pražský hrad. Josef Středula ve čtvrtek uvedl, že se bude ucházet o podpisy nutné pro účast ve volbě.

Nov 8

Miloš Zeman: Měsíc v nemocnici! Jak na tom prezident je?

Stars24.cz

V Parlamentu se dnes poprvé schází nová Poslanecká sněmovna, a to ve chvíli, kdy prezident Miloš Zeman zůstává hospitalizován v nemocnici. Jak na tom hlava státu momentálně je?

Nov 3

Miloš Zeman: Sejde se s vítězem voleb? Fiala promluvil o schůzce s prezidentem!

stars24.cz

Prezident Miloš Zeman je připraven přijmout lídra koalice Spolu a předsedu ODS Petra Fialu ve chvíli, kdy bude v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) přeložen z jednotky intenzivní péče na standardní pokoj. Fiala to v úterý řekl novinářům po…

Oct 30

Miloš Zeman: Tři týdny v nemocnici! Co víme o stavu prezidenta?

Stars24.cz

Zítra uplynou již tři týdny od chvíle, co byl prezident Miloš Zeman hospitalizován v pražské Ústřední vojenské nemocnici. Co momentálně víme o stavu hlavy státu?

Oct 29

Jak je na tom Miloš Zeman? Klaus promluvil o zdravotním stavu prezidenta!

Stars24.cz

Jen hrstka lidí měla možnost navštívit v nemocnici hospitalizovaného prezidenta Miloše Zemana. Byl mezi nimi i Václav Klaus, který v aktuálním rozhovoru promluvil o zdravotním stavu hlavy státu.

Oct 18

Prezident Miloš Zeman v nemocnici: Už je jasno, kdy se dozvíme další podrobnosti!

stars24.cz

Kancléř Vratislav Mynář dnes v 15:00 promluví na tiskovém briefingu. Na twitteru to hodinu a půl před zahájením briefingu oznámil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček, téma kancléřova vystoupení nezmínil.

Oct 11

Miloš Zeman: Mluvčí Ovčáček vyzývá k modlitbě za prezidenta!

stars24.cz

Veřejnost stále nemá moc informací o stavu prezidenta Miloše Zemana, jemuž lidé přejí brzké uzdravení. Je totiž přinejmenším zřejmé, že nejde o žádnou banalitu. Mluvčí prezidenta se obrátil na občany s výzvou k modlitbě.

Oct 11

Miloš Zeman: První slova premiéra Babiše o hospitalizaci prezidenta!

Stars24.cz

Povolební atmosféru v neděli narušila zpráva o hospitalizaci prezidenta Miloše Zemana v jedné z pražských nemocnic. Zaručených informací o jeho stavu veřejnost moc nemá. Co prozradil premiér Andrej Babiš?

Oct 10

Miloš Zeman a zdravotní stav: Jaké problémy ho trápily?

Stars24.cz

Zdravotní stav prezidenta budí pozornost dlouhodobě. Už jako předseda Poslanecké sněmovny (1996 až 1998) a premiér (1998 až 2002), neskrýval vášeň pro tabák a nezříkal se alkoholu. V době, kdy předsedal vládě, se opakovaně potýkal s…

Oct 9

Prezident Miloš Zeman a Andrej Babiš se v neděli setkají

stars24.cz

Prezident Miloš Zeman přijme v neděli v 11:00 na zámku v Lánech předsedu hnutí ANO a premiéra Andreje Babiše. ČTK to dnes sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Oct 9

Je prezident Miloš Zeman schopen vykonávat úřad? Předseda Senátu promluvil!

stars24.cz

Podle předsedy Senátu Miloše Vystrčila (ODS) není teď doba na to uvažovat v souvislosti se zdravotním stavem prezidenta Miloše Zemana o užití článku 66 české ústavy. Vystrčil to řekl dnes ráno ČTK v Telči na Jihlavsku, kde hlasoval ve…

Oct 7

Co se děje s prezidentem? Miloš Zeman se na veřejnosti nakonec neukáže!

Stars24.cz

Prezident Miloš Zeman bude na doporučení svého ošetřujícího lékaře Miroslava Zavorala volit v pátek na zámku v Lánech. Upravovat se bude i další prezidentův program. ČTK to dnes sdělil Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček.

Sep 15

Prezident Miloš Zeman v nemocnici. Má veřejnost právo vědět, jaký je jeho stav?

stars24.cz

Experti se neshodují na tom, zda má veřejnost právo na informace o důvodu hospitalizace prezidenta Miloše Zemana. Zatímco advokát Tomáš Sokol to kategoricky odmítá kvůli právu na soukromí, poradce pro otevřenost veřejné správy Oldřich…

Jul 24

Prezident Miloš Zeman na dovolené: Vytáhl pověstný žlutý člun!

stars24.cz

Prezident Miloš Zeman je na dovolené a pověstný žlutý člun u toho samozřejmě nemůže chybět. Uvidíme i letos hlavu státu, jak se plaví po vodní hladině?

Apr 16

Miloš Zeman: První fotka prezidenta po přesunu na vozík!

stars24.cz

Miloš Zeman teprve před několika dny oznámil, že se definitivně hodlá přesunout na vozík kvůli svým problémům s dolními končetinami. S novým pomocníkem ve čtvrtek poprvé absolvoval pracovní program.

Sep 5

Miloš Zeman: PRVNÍ FOTKY prezidenta od vážného úrazu!

stars24.cz

Mnohým lidem na konci srpna zatrnulo, když si přečetli o zdravotních problémech Miloše Zemana, který si zlomil ruku. Dnes se prezident poprvé od úrazu ukázal alespoň na fotkách.

Aug 25

Prezident Miloš Zeman je v nemocnici! MUSÍ NA OPERACI!

stars24.cz

Prezident Miloš Zeman je po úrazu ruky v nemocnici. Podle hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka podstoupí operaci.

Jul 26

Miloš Zeman: Dovolená prezidenta se chýlí ke konci! Jak ji strávil?

stars24.cz

Prezident Miloš Zeman je právě na dovolené, kterou má podle mluvčího naplánovanou zhruba do konce července, na kdy má v diáři další pracovní akce. Jak hlava státu volno strávila?